Halinga Tehnikaklubi Autospordipäev 1nov!

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Lexuz
Off Roader Wannabe

Halinga Tehnikaklubi Autospordipäev 1nov!

Postitus Postitas Lexuz »

Tere head 4x4 fännid.
Hiline teade küll, kuid 1 nov (see laupäev) toimub uue Halinga Tehnikaklubi Tõrdu raja avamine, Pärnumaal, Halinga vallas, Pärnu-Jaagupi külje all. Kuna ilmataat on meie vast kuri olnud, on tegemist tõsise mudaralliga. Vaja oleks mõned võimsamad 4x4 masinad toeks...ja miks mitte ka sprinti sõitma ;). Oleks vaja masinat, mis veaks rajalt ära lõpnud autod . Kogu info http://www.hot.ee/halingatk ja klubi foorumis(link kodulehel ) Kes asub lähemal võiks tulla päeva jooksul kaema/appi. Päev algab juba kell 8.00

Lisainfo ja juhised 5032244

Olge mõnusad.

P.S kui vaja tutvustame ka vastvalmivat off-road rada - sama kus me eelmine aasta kinni istusime :wink: .
Niva 91
L200 97
LUAZ 91 :twisted:
Kasutaja avatar
nipper
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nipper »

Pärnu-Jaagupi on mu sünnikoht ja ATVga tulen kindlasti mingi aeg rada proovima. Aga ürituse info tuli küll Üleöö :?
t:52 08 203
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Platsis, võistlemas ka arvatavasti.

edit: Väga kehv rada autode jaoks :twisted: ATV-dega oleks mõnus olnud, aga ei hakanud endaga võistlema, seega jäi katki.

Kas keegi siit foorumist viibis pärast võistlust kahe KQ 700 raja peal?
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”