K:Nänni grand cherokeele?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Põnn
Off Roader Wannabe

K:Nänni grand cherokeele?

Postitus Postitas Põnn »

Tere.
Olen värske 97 aasta grandi omanik ja on tekkinud mõningad küsimused 1. Kust-kohast saab porikumme, klaasidele tuulesuunajaid, valgeid suunasid ja muud tuuningu nänni?
2. Kas on loomulik sildades kerged klobinad? Võrreldes sõiduautoga suht mürarikas, väidetavalt all kõik korras.
Tänud juba ette.
kama
Mudder

Postitus Postitas kama »

Interneedus on neid tuuningshoppe täis, otsi ja uuri.
raul315
Mudder

inet

Postitus Postitas raul315 »

vaata eBay-st
www.summitracing.com
www.ladu24.ee
www.autoladu.ee
ja kõik Mäealuse tänava Partsud

milleks üldse tuunida - grand chero niigi kuri :)
Põnn
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Põnn »

Tänud vastamast.
Väljendasin tsipa valesti tuunimise osas, ei kavatsegi autot vidinaid täis toppida. Porikummid ja tuulesuunajad leitud, esimesed minuarust vajalikud - tagasõitjatest kahju.
Sooviks veel leida originaal astmelauad ja valged suunad, siis oleks minu jaoks välimus hea. Üks küsimus tegelikult veel.
Kas see originaal signa karjub ka, kui sisse murtakse või ongi ainult keskluku juhtimine ja immo?
Neuser
teo ragisev vahekord taldrikuga

Postitus Postitas Neuser »

Põnn kirjutas:Tänud vastamast.
Sooviks veel leida originaal astmelauad ja valged suunad, siis oleks minu jaoks välimus hea.

Pigem siis jubakorralikud ja tugevad külje(astme)RAUAD,on peale hea välimuse ka praktilisus olemas. Võid pöörduda kasutajate Urmas või V6rrimees poole.
Mait Paldra, TR1, tiim "Artist" piloot
2010 Esti 4x4 KV - II /Low Gear race 4 Toughbook 2010 - I
535 77 955
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Põnn kirjutas: Kas see originaal signa karjub ka, kui sisse murtakse või ongi ainult keskluku juhtimine ja immo?
Vähemalt enda masinal ei olnud algselt pasunat,mis karjuks.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

yanekk kirjutas:
Põnn kirjutas: Kas see originaal signa karjub ka, kui sisse murtakse või ongi ainult keskluku juhtimine ja immo?
Vähemalt enda masinal ei olnud algselt pasunat,mis karjuks.
See peaks olemagi ainult keskluku distantsjuhtimine, signast ei tohiks küll originaalis halli haisugi olla.
Grand Cherokee
Põnn
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Põnn »

Tere. Täna sai käidud üv. punktis uurimas, et miks esisild koliseb ja tuli välja,et roolikarbil on tugev lõtk sees ja kolisebki. Küsimus,et kas seda annab remontida või tuleb teine leida ja mis see maksta võib. Lekkis veel roolivõimu pumba toru ja pump ka iniseb kergelt. :(
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Korralik lõtku/lekkevaba roolikarp algab paarist tuhandest kasutatud peast. Soovitan helistada kohalikele Jeep-i kunnidele ehk siis V6rrimees,Urmas ja Visa Hing Urmas ehk 3f&n.
Samas meenub, et keegi siitsamast seltskonnast tellis tehasest kapremonditud karbi mille hind küündis kuskile 5000.- kanti. Nimesid ei meenu....otsing abiks ehk. Roolivõimu pumba kohta kehtib sama jutt ja samad nimed.

Virgo
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Ma olen täna kuri. Oi oi oi. Valged suunad :-) Esialgu paneks selle massina liikuma ja siis paneks talle viled külge, mitte vastupidi.
Ma olen täna paha......
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Põnn
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Põnn »

Ah mis paha, täitsa õige kõik! Alguses tundus kõik korras ja ei teadnud maasturist kah midagi. Nüüd tulebki lappima hakata-roolikarp, tagaratta laager vist, tagaluuk koliseb, summuti koliseb. Üks suht nõme asi on veel see, et tagumiste uste ülevalt nurkade juurest kohiseb tuul maantekiirusel. Huvitav kas kõigil nii või jälle ainult minu isendil.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Mul on see roolikarp. Aga ta on õline. Ma tookord vaatasin, et võib olla ka väljaltpoolt pärit. Ei mäleta, sõitsin selle autoga mõnikümmend km.
Igal juhul töötas ja lõtke ei ole.
1000 eeku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Põnn kirjutas: Üks suht nõme asi on veel see, et tagumiste uste ülevalt nurkade juurest kohiseb tuul maantekiirusel. Huvitav kas kõigil nii või jälle ainult minu isendil.
Kui annab,siis reg. ukse luku vastust.Kui see ei aita,siis lase klaas alla ja painuta ukse raam õigeks.Kunagi kui autoremont koosnes enamuses vene tehnikast veel,oli keretöödel see igapäevane mure.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”