Muutub ikke lülitavaks. Asendatakse selle pildil oleva lülitusmuhviga vahekastis olev
DIFFER (differentsiaal on tegelikult pildil oleva muhvi sees), mida siis hetkel lukku ja lahti lülitada võimalik. Antud kontekstis selle muhvi abil lihtsalt lülitatakse kas esisild sisse või välja.
Muutub niipalju, et enamus aeg on auto siis tagaveoline. Lukus keskdifriga on üsna kehva talvel sõita, kui seda võrrelda siis hetkel lahtise keskdifferentsiaaliga neliveo puhul. Üldiselt kipub auto rohkem otse minema.
Ja tegelikuses on üleüldse lukus difriga talvel sõitmine minu jaoks üllatusi palju põhjustanud. iial ei tea kas auto on üle või alajuhitav

Ilmselt on see tingitud sellest, et kui tagarattal juhtub kasvõi hetkeks parem pidamine olema on tegu alajuhitavusega(ehk siis ei kuula nina) ja kui ees jälle juhtub väike võimalus rehvi pidamiseks olema, siis muutub asi ülejuhitavaks..
Nii LC60 kui ka Hilux olid mul niiöelda Part-Time lahendusega ja talvel sai ikke üsna tihti ennast põllupealt leitud:D Muidugi tuleb tunnistada, et sai siis ka vähe ikke kangutatud lumistel külavaheteedel. Kuid jah, ma ei tea, mina igaljuhul mingit konkreetset reeglit ei leidnud.
muidugi Hilux oli nagu selgelt siiski ülejuhitavam kui LC60 kuna Hiluxil saba ju ei kaalu mitte midagi.
Ise ka antud kit'i peale mõelnud, kuid just talvel sõitmine paneb mõtlema kas ma ikka tahan seda.
Ahjaa, Tarmo, niipalju veel, et selle kolu saatmine eestisse on päris kallis. Minu käest ta küsis Steve selle transa eest ca paarsada austraallast lisaks ja esialgu jäi võtmata.
Uuri RooDogsi poistelt ka seda, nad suudavad odavamalt saata asju mingil põhjusel. Igaljuhul siduri komplekti puhul tuli väga arvestatav vahe RooDogsi poiste kasuks. Kui mälu ei peta siis vist isegi kuskil 150-200 AUD'd