GPS andur

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

GPS andur

Postitus Postitas Bill »

Oleks siis läpparile vaja-on suur vahe ka kas USB-ga või BT-ga?Mida eelistada,mida vältida?
seff
Rock Crawler

Re: GPS andur

Postitus Postitas seff »

Bill kirjutas:Oleks siis läpparile vaja-on suur vahe ka kas USB-ga või BT-ga?Mida eelistada,mida vältida?
bt ga võib ootamatult aku otsa saada , ja siis küll enam punkt lapaka peal ei liigu.. , muidu sirf3 kiviga isendeid võib juba suht heaks lugeda
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Re: GPS andur

Postitus Postitas boob »

seff kirjutas:
Bill kirjutas:Oleks siis läpparile vaja-on suur vahe ka kas USB-ga või BT-ga?Mida eelistada,mida vältida?
bt ga võib ootamatult aku otsa saada , ja siis küll enam punkt lapaka peal ei liigu.. , muidu sirf3 kiviga isendeid võib juba suht heaks lugeda
Enamusel BT'ga isenditel on siiski ka laadimise võimalus olemas, paljudel miniUSB näol, mida võid siis arvuti USB augus laadimiseks kasutada. Välja tuleb täpselt sama hea kooslus, kui USB liidesega GPS'i kasutades.
Mõnedel juhtudel on ka väidetud, et GPS'i andmeside üle BT on aeglasem, ehk siis andmed jõuavad arvutisse viivitusega, kuid kui see viivitus ka olemas on, siis nii väike, et seda praktiliselt ei märka.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

isiklikult soovitan G.Mouse BU-353
kaabliga ja katsetatud venemaal ja eestis korduvalt. Holuxi isenditel olen kohanud viga, kus ei suhtle inverteriga s.t kui toide inverterilt siis kohe hangumine.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Mina soovitaks bluetooth GPS-ile sellist lisavarustust, juhul kui läpakal muidugi juba pole integreeritud bluetoothi.
Pilt
Ilma BT-ta arvutile suht turvaline lahendus, kuna sellist on suht võimatu koos USB pesaga emaplaadilt ära murda, erinevalt neist pikkadest pulkadest, mis hästi murduvad. Samuti murdub suht hästi USB pesa koos kaabliga vastuvõtjaga, kui peaks näiteks sellele kukkuma vms.
Teine on auto laadija, mis väljastab sama pinget mis usb, ehk siis saab kõiki üle USB laetavaid asju auto sigareti süütajast laadida. Isiklikult kasutan nii telefonile kui Bluetooth GPS vastuvõtjale
Edit: kui nüüd mu mõte segaseks jäi, siis viimane jubin garanteerib toite BT GPS-ile seni, kuni sigareti süütajast voolu tuleb ja siis ta töötab veel oma aku pealt mingi 10-15h rõõmsalt edasi, kui auto aku koolenud on.
Viimati muutis Raitz, R Sept 26, 2008 11:24 am, muudetud 1 kord kokku.
1 Hobujõud
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

metsa asadega, mis omavahel juhet pidi koos ei ole ei mina. te BT saab kõige ebavajalikumal hetkel tühkaks.

minu 2 senti
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

K.Kotkas kirjutas:metsa asadega, mis omavahel juhet pidi koos ei ole ei mina. te BT saab kõige ebavajalikumal hetkel tühkaks.

minu 2 senti
Kristjan, mis juhtus, landism ründas või oli veel üks magamata öö? :lol:
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Altia USB junni toimivus metsas on kontrollitud.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”