kes valmistab Eestis kardaane?
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
-
- Got ARB and Nitrous?
kes valmistab Eestis kardaane?
Õdakut,
Vanasti oli Pärnu TT autoteenindus ainuke koht Eestis kes korralikke custom kardaane suutis kokku keevitada. Mu küsimus ongi, et kas praeguseks on midagi muutunud või tuleb Pärnusse sõita.
Margus
Vanasti oli Pärnu TT autoteenindus ainuke koht Eestis kes korralikke custom kardaane suutis kokku keevitada. Mu küsimus ongi, et kas praeguseks on midagi muutunud või tuleb Pärnusse sõita.
Margus
- RAMBO
- True Off Roader!
pärnusse,pärnusse 

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- RAMBO
- True Off Roader!
Kas nad teevad täiesti nullist uue või kasutavad teiste automarkide omi kombineerimisel?
mulle transiti (puksiir) kardaanile panid volganuudid,mis saab mul igasugust vatti ja sellepoolest sõidab,kui kurat veel edasi.
Kui viimane,siis selliseid olen lasknud ka Tallinnas mitmeid kordi teha.
tallinnas ei tasakaalustata kardaane ja minuteada eestis polegi sellist teist kohta,kus tasakaalustatakse ka.
mulle transiti (puksiir) kardaanile panid volganuudid,mis saab mul igasugust vatti ja sellepoolest sõidab,kui kurat veel edasi.

tallinnas ei tasakaalustata kardaane ja minuteada eestis polegi sellist teist kohta,kus tasakaalustatakse ka.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
-
- Got ARB and Nitrous?
Solgiks ka natukese võõrast teemat.Kas keegi on paigaldanud ristide asemele püsikiirus-liigendid? Minu hilux lammutab tavalised ristid poole aasta jooksul.Olen proovinud kasutada mitme firma omi, originaale ei ole raatsinud osta 1500 eek/tk tavaline 200.Probleem just tagumistega.Olen korra näinud kui üks kulibin tegi esimese kardaani püsikiirus-liigendite peale ringi ja asi toimib juba kaks aastat.
Järelikult on see Tallinna vend lihtsalt osav.RAMBO kirjutas:Kas nad teevad täiesti nullist uue või kasutavad teiste automarkide omi kombineerimisel?
mulle transiti (puksiir) kardaanile panid volganuudid,mis saab mul igasugust vatti ja sellepoolest sõidab,kui kurat veel edasi.![]()
Tema tasakaalustas neid kuidagi omal meetoodil ja ei ole mingit vibra küll tunda olnud siiamaani.Mingit spets pinki tal selle jaoks küll ei ole.
- LR90
- I live off from the mud
Minu 90-l oli ostes esikardaan püsikiirus liigendite peal, ei pidanudtraatjalg kirjutas:Solgiks ka natukese võõrast teemat.Kas keegi on paigaldanud ristide asemele püsikiirus-liigendid? Minu hilux lammutab tavalised ristid poole aasta jooksul.Olen proovinud kasutada mitme firma omi, originaale ei ole raatsinud osta 1500 eek/tk tavaline 200.Probleem just tagumistega.Olen korra näinud kui üks kulibin tegi esimese kardaani püsikiirus-liigendite peale ringi ja asi toimib juba kaks aastat.
vastu, kuna kardaan käib 3-4x (sõltub difri ülekandest) kiiremini
ringi.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
- erik
- Aktiivne Pikendus
Seda püsikiiruse paigaldamist kardaaniristi asemel on siin varem ka lahatud, tulemus on see, et kui on kardaanile mõeldud püsikas, siis se peab aga muidu pole väga lootust, et see pooltelje oma pikemalt vastu peab. Probleem on sisemises hõõrdumises, mis selle asja väga kuumaks küpsetab.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Head (mudaravi)patsiendid!
Paluksin Teie abiga kirjeldatud Pärnu TT kontakti (toimiv mail oleks mulle parim!). Mul seisab sügavalt alakasutatav dünaamiline kardaani balanseerpink juba aastaid keldris( paar töökest aastas). Ei varjagi, et huvi põhjuseks on soov müüa.
Ette tänades
Enno
Paluksin Teie abiga kirjeldatud Pärnu TT kontakti (toimiv mail oleks mulle parim!). Mul seisab sügavalt alakasutatav dünaamiline kardaani balanseerpink juba aastaid keldris( paar töökest aastas). Ei varjagi, et huvi põhjuseks on soov müüa.
Ette tänades
Enno
mõtelda on mõnus, rääkida on raskem.
ärgem sellepärast pead veel norgu laskem...
ärgem sellepärast pead veel norgu laskem...
Mis salapärane koht siis teeb neid kardaane?verbal kirjutas:Võib-olla natuke OT aga Pärnus TT's tehakse tõesti head tööd. Saatsin esmaspäeval oma G-mersu esimese kardaani cargobussiga Pärnusse ja juba täna sain kätte. Vahetati rist ja taskaalustati. Tuntav vibratsioon, mis enne sõidul tunda andis, on täiesti kadunud.
Paneks äkki mingi kontakti siia.