Chero roolivõimu pump

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Chero roolivõimu pump

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Mis nipiga võetakse ära ja pannakse tagasi rihmaseibe ?
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Tegelt mul sama küss?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Kas Küünis ei olegi seda lammutatud we? :shock: (No kasvõi Suure Haamriga, profülaktika mõttes...? :) )

Igatahes Haynes ja see siin väidavad, et tõmmitsaga peaks tulema. Sry, head joonist ei ole võtta mul, aga ju tal miski stopper seal ka ikka on.
(Ei ole kindel, vbl istub lihtsalt tihedalt :roll: )

Ehk on abiks,
zum
badass
Mudder

Postitus Postitas badass »

Ei tule chero oma praegu meelde, aga ma usun et tal on sama case mis gm roolivöimupumpadelgi. Ratas on istuga otsas, ja vaja sellist tömmitsat mis ratta keskel oleva körgema osa pilusse kinnitub ja pumba völlist lahti lükkab asja. Kusjuures, tagasi panekuks on teist tömmitsat vaja, see keeratakse völli sisse aetud keermega völli külge ja siis tömmatakse ratas tagasi niikaua kui ta teiste ratastega ühel joonel on. Mingi paar laksu haamriga ja vöid rahulikult uue pumba otsingule minna (been there,done that)...
FC 150 ja palju muud koli, vöisteldud on kah.
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

badass kirjutas:Ei tule chero oma praegu meelde, aga ma usun et tal on sama case mis gm roolivöimupumpadelgi. Ratas on istuga otsas, ja vaja sellist tömmitsat mis ratta keskel oleva körgema osa pilusse kinnitub ja pumba völlist lahti lükkab asja. Kusjuures, tagasi panekuks on teist tömmitsat vaja, see keeratakse völli sisse aetud keermega völli külge ja siis tömmatakse ratas tagasi niikaua kui ta teiste ratastega ühel joonel on. Mingi paar laksu haamriga ja vöid rahulikult uue pumba otsingule minna (been there,done that)...
Põhimõtteliselt, võtke selle mehe lauseid kullana... 8)
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”