Auto OÜ
Moderaator: Moderators
- atdoom
- True Off Roader!
Auto OÜ
http://www.fenno.ee/firmast.html
Kas kellelgi on olnud kokkupuuteid selle firmaga (Auto OÜ)?
Ette tänades,
Andres
Kas kellelgi on olnud kokkupuuteid selle firmaga (Auto OÜ)?
Ette tänades,
Andres
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kunagi ammu on mul olnud aga siis oli nimeks Fenno summutid OÜ
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
- atdoom
- True Off Roader!
Oli see kogemus ka positiivne?nymmik kirjutas:Kunagi ammu on mul olnud aga siis oli nimeks Fenno summutid OÜ

Uurin lihtsalt maad... tahaks nendega veidi tegemist teha.
Nad nimelt on MagnaFlow kodukal eestis esindajana kirjas!
Ja ettetellimisega on võimalik ka MagnaFlow tooteid saada:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Positiivne selles mõttes, et autol sai summuti korda tol hetkelatdoom kirjutas:Oli see kogemus ka positiivne?nymmik kirjutas:Kunagi ammu on mul olnud aga siis oli nimeks Fenno summutid OÜ
Uurin lihtsalt maad... tahaks nendega veidi tegemist teha.
Nad nimelt on MagnaFlow kodukal eestis esindajana kirjas!
Ja ettetellimisega on võimalik ka MagnaFlow tooteid saada:)

Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
- atdoom
- True Off Roader!
Mis nimelise härraga sa oled seal asju ajanud?rommi kirjutas:Fenno on vana firma ja sealt on alati hea hinnaga asju saadud. Probleeme pole olnud.
(kuidagi vaevaliselt on info sealt tulemas...)
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Isiklikult seal kahe masina probleeme üritanud lahendamas käia. Ainsaks variandiks on alati pakutud kogu torustiku vahetust, midagi aretada nad ei viitsi. Suhtumine on neil ka vastav.
Viimati (see siis kolmas kokkupuude selle asutusega) küsisin, et palju DiscoII sukavahetus umbes maksab (kodukal kirjas sukavahetus al 300.-), sellepeale tuli mingi inin, et nnnooo ei tea kus see sukk seal üldse asub, seda peab ikka vaatama, ma ei oska öelda jne. See jäi ka viimaseks korraks, kui selle asutuse poole pöördun.
Seebi tn tüüpidelt alati adekvaatset abi saanud.
Viimati (see siis kolmas kokkupuude selle asutusega) küsisin, et palju DiscoII sukavahetus umbes maksab (kodukal kirjas sukavahetus al 300.-), sellepeale tuli mingi inin, et nnnooo ei tea kus see sukk seal üldse asub, seda peab ikka vaatama, ma ei oska öelda jne. See jäi ka viimaseks korraks, kui selle asutuse poole pöördun.
Seebi tn tüüpidelt alati adekvaatset abi saanud.
Fenno suhtumine ... mnjah. Ma olengi sealt omal ajal võtnud sõidukatele terveid komplekte ja alati saanud suht hea hinnaga, kohati ütleks et lausa ajuvabalt odavalt. Sest ajast kui ise näppe määrima hakkasin pole nendega väga suhelnud enam... nüüd ostan kuskilt lähemalt materjali ja teen ise sumpa kui vaja