Nissan patrol 3,3d kütust võtab palju

Moderaatorid: jr, Moderators

kala
DJ ja AÜ

Nissan patrol 3,3d kütust võtab palju

Postitus Postitas kala »

Mis tegema peax,et kütusekulu alla saada?
Võtab 16l nlinnas ja 13 maantelel!
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ummm...ära anna nii palju gaasi!?

Pihustud kontrolli ja pump kontrolli, eelsüütenurka tasuks kah ehk uurida? Aa kuda muidu kompressioon on? Kohvi pole?
+372 5028488
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

ja ärgem unustagem, et korras patrol 4.2 l võtab linnas 11 ja maanteel 9 liitrit sajale. igasuguse kummiga :twisted:
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Rtuning
Rock Crawler

Postitus Postitas Rtuning »

diff kirjutas:ja ärgem unustagem, et korras patrol 4.2 l võtab linnas 11 ja maanteel 9 liitrit sajale. igasuguse kummiga :twisted:
3,3 maanteel 8 l/sajale
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

jr kirjutas:Ummm...ära anna nii palju gaasi!?

Pihustud kontrolli ja pump kontrolli, eelsüütenurka tasuks kah ehk uurida? Aa kuda muidu kompressioon on? Kohvi pole?
Mõõtnud ple,aga siin teised patrulli mehed väidavad,et jõudu ja tõmmet on sitax,et ei saa kohvi olla! Aga noh nad sõidu järgi ütlesid seda!
Aga millega siis alustama peax,et mis see kõige odavam koht siin harjumaa piires on?
casca
Fitting 44"

Re: Nissan patrol 3,3d kütust võtab palju

Postitus Postitas casca »

kala kirjutas:Mis tegema peax,et kütusekulu alla saada?
Võtab 16l nlinnas ja 13 maantelel!
mul suht sama jama, ainult veits hullem. sõidan ainult linnas ja võtab 16,5l . eelmise paagi sai 15,1l hakkama aga nüüd sai veits laiemad ja kõrgemad rehvid alla pandud ja nüüd nii suur kütusekulu. ise väga ei usu et rehvides probleem on. kompresioon on normaalne, pihustid uued, ainult pump pole veel saanud kontrollida lasta. kütust keerasin ka ise veits tagasi kuna ajas musta väga palju. nüüd enam nii palju ei aja, aga minekut ka pole, kuigi on turbo.
Offroadiga tegelnud alates 2006.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Minu 3,3d on ka pump üpriski maha keeratud, maanteel pole kiirendust ollagi :lol: Samas metsas on jõudu minna küll ja veel, all on 33" rehvid. Keskmine kütusekulu maatee-linn-mets on tulnud 10L/sajale... Minu arust väga hea tulemus :twisted:

BTW Casca, kui ainult linnas sõidad, siis on see ju normaalne kulu. Arvatavasti sõidad enamiku ajast külma mootoriga ka veel? Ja suuremad rehvid panevad ikka julgelt liitri sajale juurde, kui esisild ka veel sees, siis rohkemgi.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
casca
Fitting 44"

bigmarx kirjutas:Minu 3,3d on ka pump üpriski maha keeratud, maanteel pole kiirendust ollagi :lol: Samas metsas on jõudu minna küll ja veel, all on 33" rehvid. Keskmine kütusekulu maatee-linn-mets on tulnud 10L/sajale... Minu arust väga hea tulemus :twisted:

BTW Casca, kui ainult linnas sõidad, siis on see ju normaalne kulu. Arvatavasti sõidad enamiku ajast külma mootoriga ka veel? Ja suuremad rehvid panevad ikka julgelt liitri sajale juurde, kui esisild ka veel sees, siis rohkemgi.
sõidan jah ainult linnas aga ainult tagasild on sees, kuna esimene ei tööta veel :oops:
volts
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas volts »

casca kirjutas: sõidan jah ainult linnas aga ainult tagasild on sees, kuna esimene ei tööta veel :oops:
Ei taha küll õel tunduda, aga sellise lause peale oskaks öelda küll ainult, et "osta Nissan Micra, linnas sõitmiseks küll pole sellist tillipikendust tarvis"
Kasutaja avatar
Mihkel78
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel78 »

Alustada võiksid õhufiltrist, kui hakkas rohkem suitsema ehk vaid filter hakkab ummbe minema. Minu 3,3 mini Patrol on jumala kohvi mootor nii, et õli jookseb silindrisse ja võttis ka 10 sajale sõidan linnas, samas hakkas mingi aeg tagasi 15 võtma, esimesena võtsin filtri ja see täitsa must, võtsin ära ja nüüd vaatan mis teeb.
casca
Fitting 44"

Miq78 kirjutas:Alustada võiksid õhufiltrist, kui hakkas rohkem suitsema ehk vaid filter hakkab ummbe minema. Minu 3,3 mini Patrol on jumala kohvi mootor nii, et õli jookseb silindrisse ja võttis ka 10 sajale sõidan linnas, samas hakkas mingi aeg tagasi 15 võtma, esimesena võtsin filtri ja see täitsa must, võtsin ära ja nüüd vaatan mis teeb.

filtrid on kõik uued :wink:
volts
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas volts »

Miq78 kirjutas:esimesena võtsin filtri ja see täitsa must, võtsin ära ja nüüd vaatan mis teeb.
Võtsid filtri ära ja nüüd vaatad mis edasi?????

Edasi on liiv mootoris ja mootor seal kus ka keskpäeval päike ei paista...
Need filtrid on tehases ilmselt ikka asjapärast külge pandud.
krunnn
Fitting 38"

kütusekulu

Postitus Postitas krunnn »

tere
masin 89a. 3,3 turbo pikk ja kõrge katusega,
Suvel kiirus 90 - 100 trassil siis 8-9l, talvel liiter rohkem.
kui esisild sees, külavahel ei kannata muidu libedaga sõita ja natuke aegajalt põldu ja paksu lume siis 14 l
:twisted: kui vedada (esisild enamasti oli teeolude tõttu sees) jäigalt kastikat uaz taga 200 km siis tuli kulu nii 25l kanti sajale.
nu õli võtab, või ajab välja vist rohkem. masin 330 000 km läbisõitu.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Kasutaja avatar
krss
Mudder

Postitus Postitas krss »

Omal 3.3TD, pika kerega, kulu nii linnas kui maanteel on 8-9l/100km ringis (juba eelmine omanik ütles, et hämmastavalt väike TD jaoks). Pumbast on tõesti maha keeratud, aga tänu turbole liigub ikkagi päris kenasti edasi. Mingi osa on kindlasti ka sellel, et maanteel kunagi (va möödasõidud) üle 100 ei vajuta ja ka linnas olen üsna kerge jalaga, kasutan palju head vabajooksu. Nelivedu pole nii pikalt sees hoidnud, et selle kulu eraldi välja oskaks tuua (mõõdan kulu ikkagi paagitäite kaupa)
Kasutaja avatar
krss
Mudder

Postitus Postitas krss »

krss kirjutas:Omal 3.3TD, pika kerega, kulu nii linnas kui maanteel on 8-9l/100km ringis
Eelmise postituse kirjutamise aegu sai mootoriga veel vaeva nähtud (uued pihustiotsad, päeva jagu peenhäälestust (normaalselt max paari tunni töö), uued filtrid-õlid, mootorile Xado töötlus, klapivahede regull) ja kulu on paari viimase paagitäiega kukkunud ebaloogiliselt madalale. Kaks paagitäit siis 6.3 ja 7.2 L/100km (loomulikult mitte sihtotstarbeliselt autot kasutades, st kõva kattega teedel, eelkõige maanteel max 90km/h). Odomeetri viga on minimaalne (GPSiga kontrollitud) ja usun, et need kulunumbrid küünivad juba rekordi lähedale, mis sellisest 3.3TD mootorist üldse kätte võib saada. Tõsi, pumbast on ikka pigistatud mootorit kinni üksjagu (uimane, ilma turbota oleks möödasõidud maanteel juba tõsine piin) ja Xado töötlus ei andnud ka märgatavat võimsuselisa (nagu tavaliselt on diislitel andnud), kuid eks need pisiasjad kokku annavadki sellised kütusekulu numbrid piisavalt tagasihoidliku sõidustiili juures. Minu jaoks igal juhul üllatus, vist ei usukski kui ise poleks kogenud :roll:. Nüüd kevadel algab minu jaoks samas hooaeg, palju aeglustit ja veel rohkem pöördeid, ehk jõuan siis ka kütusekulu osas tõsisemate maasturimeeste hulka :lol:
Viimati muutis krss, N Mai 03, 2007 3:01 am, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”