Wranku surnud :(
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- uputaja
- I live off from the mud
Wranku surnud :(
Autoks siis Jeep Wrangler aastast 1990 . Mootor- häbi,häbi 2,5l . Mure järgmine , et ühel ilusal päeval auto enam käija ei tahtnud . Alguses sai sõita umbes 8 km siis kadus jõud ära , hakkas paukuma ja pöördesse ei läinud . Nüüd on nii , et sõita saab umbes 500 m ja kooleb kohe ära.
Alguses kahtlustasin , et jagajast tuleb kõik jama , sai kaas ja rootor vahetet , ikka midagi ei muutunud . Teine mõte oli , et vesi paagis . Peale paagi tühjendamist ja filtri vahetust miskit ei muutunud . Sai see monopritsemoodikarburaator lahti võetud , kõik oli puhas.
Nüüd vaevab mind kahtlus , et ehk on hooratta andur ära küpsnud ?
Kui kellelgi on mingi hea mõte või nõuanne või omal säärane kogemus , siis kõik vastused oleks teretulnud.
Ettetänades
Andres
Alguses kahtlustasin , et jagajast tuleb kõik jama , sai kaas ja rootor vahetet , ikka midagi ei muutunud . Teine mõte oli , et vesi paagis . Peale paagi tühjendamist ja filtri vahetust miskit ei muutunud . Sai see monopritsemoodikarburaator lahti võetud , kõik oli puhas.
Nüüd vaevab mind kahtlus , et ehk on hooratta andur ära küpsnud ?
Kui kellelgi on mingi hea mõte või nõuanne või omal säärane kogemus , siis kõik vastused oleks teretulnud.
Ettetänades
Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kuidas sa selle vigase tempi andurini jõudsid? Mul nimelt sama mootoriga willis endal ja mingi aja möödudes peale käivitamist lööb check engine tule põlema. Arvan kaa, et miski andur kalab kuskil. Vahest maanteel sõites nagu kaoks jõud ära. Aga kindel pole, kas seda teemat ei tekita 33" rehvid ja tugev vastutuul. Linnasõidul jõukaotust ei ole nagu. Kunagi peaks uurima kui vaba aega tekib.
See tuli peaks ikka olema, arvan et nn "pirn" on ä nopitud.uputaja kirjutas:Mul tsek engin tuld nagu ei olegi. Mul kah 33 rehv ja probleeme pole. Tühja paagiga hakkab nalja tegema , et sureb sidupealt korraks välja.
tühja paagiga sõita saanud, seega `Pole paha`!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Ma palju maanteelsõidu kohta öelda ei oska, aga metsas kaovad mul ka aeg-ajalt pöörded ära. Koos nendega ka jõud. Ei pea vist mainima, et kõige ebamugavamal hetkel.
Siin ka pinda sondeerinud ja üldiselt jõudnud kahe asjani: MAP sensor ja Lambda andur. Kuna väga pole mahti testimisega vaeva näha siis vahetan mõlemad ära. Kohe muidugi kui võrrimees MAP sensori oma kadunud asjade riiulitelt üles leiab ..
Pumba jätan kõige viimasemaks. Kui paagist vett välja valasin
, siis tundus viimane testides suht kobe veel olevat. Muuseas mis see rõhk seal kütusetorus olema peaks?
Urmas
Siin ka pinda sondeerinud ja üldiselt jõudnud kahe asjani: MAP sensor ja Lambda andur. Kuna väga pole mahti testimisega vaeva näha siis vahetan mõlemad ära. Kohe muidugi kui võrrimees MAP sensori oma kadunud asjade riiulitelt üles leiab ..
Pumba jätan kõige viimasemaks. Kui paagist vett välja valasin
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com