Rent: Matkaauto

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Rent: Matkaauto

Postitus Postitas Olle »

Kas kellelgi äkki vedeleb meie vahvast seltskonnast hoovipeal mõni Matkaauto mida saaks mõistliku hinna eest augusti alguses 10-12 päevaks rentida. Võiks olla 6 magamis ja reisija kohaga. Plaanis siis teha väike reis Saksamaa kaudu Taani ja tagasi.

Kui kellelgi peaks midagi sellist olema või on kuskil mõistliku hinnaga vabu masinaid ja mingi niiöelda offroadi meeste ale ka olemas, siis andke Palun teada :)

Ette tänades
Olle

Ühendust saab:
siin foormis
tel 5266640
olle@paadid.ee
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Olemas, näha, katsuda saab suvesõidul (beez MB 508) ja pärast seda. Pärast 9. juulit vastan telefonile 5038631.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Tänud Totu'le ja head Rumeenia reisi sulle :) kindlasti vaatan selle hiljemalt suvesõidu ajal üle.
Seniks aga kui kellelgi veel miskit on siis andke teada :thumb:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

palju renditasu pakud?
mul peaks vaba olema sellel ajal ...

Pets
5021400
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Kui on veel alles,siis saaks ka minu oma.Näha saad suvesõidul,või helista tel.56200666.
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Panin ennast suvesõidule Turisti kruisima kirja, nii et eks ma siis tulen sinne ka kauplema :)

Pets, hakkame vast ikke küsimisest peale... :)
Sõltub ju autost, vanusest, küttekulust jne jne.
2007a transit catamarano kuudi ja kuue magamiskohaga on pakutud 1500.- päev, aga mis seal salata , tuleb tunnistada, et hetkel paadimüüjatel kehvad ajad ja sellist pappi ei raatsi välja käia. Pigem võtaks mingi vanema või panen äkki hoopis vaguni konksu....

Ja pealegi kuna meil hetkel kolmest kompanjonist üks ära hyppas , siis võibolla kannataks ka vaguni peale mõelda.
Seega võiks ka neid pakkuda. Aga eks ma vaatan Suvesõidul kõik üle :)
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

suvesõidule tulen vist vaguniga ... (seda võid ka kaubelda)
aga minu küsimisi sa ju tead ;) helista ja saame kaubale alati
mul muidugi selline paras vanake juba ( kindlasti laguneb miski teel olles aga see ju ainult lahe vaheldus :) ) ,91.a. ja 2,5 td fiati baasil,kütet reaalselt kuskil 10-11 eesti teedel,mägedes vast rohkem ... hoogu läheb isegi üle soti :)
loomulikult oleks variant ka vorst vorsti vastu ja selleks ajaks paat võtta ;) (siilatsi oma näiteks) :)
Vasta

Mine “Bizniz”