Hiluxi 2,4td (2000a) lõppkiirus
Moderaatorid: jr, Moderators
-
- Fitting 38"
Hiluxi 2,4td (2000a) lõppkiirus
Tere
Mure selline et ei ole olnud vajadust sõita üle 95 -100 km/h.
Kuna on võimalus sõita nüüd teatud lõikudel 110, siis proovisin ja ei lähe rohkem, kui nati tagant tuult ja nati allamäge siis 120.
Pandud ka proovimõttes uu sõhu ja küttefilter, aga ei midagi.
Tegemist 4 uksega ja pealt kuudiga, 2,4td 2000a masinaga.
Oskab keski nõu anda või kommida?
Mure selline et ei ole olnud vajadust sõita üle 95 -100 km/h.
Kuna on võimalus sõita nüüd teatud lõikudel 110, siis proovisin ja ei lähe rohkem, kui nati tagant tuult ja nati allamäge siis 120.
Pandud ka proovimõttes uu sõhu ja küttefilter, aga ei midagi.
Tegemist 4 uksega ja pealt kuudiga, 2,4td 2000a masinaga.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Hiluxi 2,4td (2000a) lõppkiirus
No jääb üle loota, et enamuses on vastutuul - ma saan aru, et muidu ei püsi 110 pealkrunnn kirjutas:Tere

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
-
- Fitting 38"
Tänan, et vaevasite end natukenegi klaviatuuri puudutamisega: Küsimuse mõte oli sellest, et kaheukseline ilma kuudita jookseb suht jõudsalt 140, rehvimõõdud ka on samad, kas 20cm üle katuse ulatav kuut tekitab sellise takistuse? Lahtise kasti kütusekulu ja kiiruse efekti usakate puhul kummutasid müüdimurdjakesed, aga need (usakad) liiguvad ju nagu kui nii tühikäigul:-) legaalse maanteekiiruse puhul.
Loomulikult kõlbab Hiluxi mootor ajama ringi ainult usaka kojamehi, aga kas siis see väike tuuletakistus mõjub nii tugevalt, või äkitse on mõni mees pumpa kruvinud.
[quote="jr"]No see on sulle paras karistus, et sa sellise asja nagu Hilux endale ostsid. Sealt ei olegi mõtet rohkem loota.
JR-le: ise olid koi ja ei tahtnud mulle oma purukssõidetud patrolit müüa.
IF...
Loomulikult kõlbab Hiluxi mootor ajama ringi ainult usaka kojamehi, aga kas siis see väike tuuletakistus mõjub nii tugevalt, või äkitse on mõni mees pumpa kruvinud.
[quote="jr"]No see on sulle paras karistus, et sa sellise asja nagu Hilux endale ostsid. Sealt ei olegi mõtet rohkem loota.

JR-le: ise olid koi ja ei tahtnud mulle oma purukssõidetud patrolit müüa.
IF...
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
Näiteks on mul meeles järgmine test mida tegin.
5.0L Ford Bronco
*Kuut peal jooksis vabalt 180kmh välja
*Kuut maas, tagumine luuk üleval, 140 oli juba ilge pingutus.
*Kuut maas, tagumine luuk all, 170 tuli vabalt
Ilmselt tekkisid keerised kui kuut maas oli. Ja vaba mineku all ma mõtlen seda esimest numbrit kuhumaani ilma erilise pingutuseta masin jookseb.
5.0L Ford Bronco
*Kuut peal jooksis vabalt 180kmh välja
*Kuut maas, tagumine luuk üleval, 140 oli juba ilge pingutus.
*Kuut maas, tagumine luuk all, 170 tuli vabalt
Ilmselt tekkisid keerised kui kuut maas oli. Ja vaba mineku all ma mõtlen seda esimest numbrit kuhumaani ilma erilise pingutuseta masin jookseb.
+372 5028488