maasturi vastu annaks bemmi 325 92.a

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kondimurdja
Rock Crawler

maasturi vastu annaks bemmi 325 92.a

Postitus Postitas Kondimurdja »

Kas keegi tahaks bemmi 325 92.a ja oleks vastu pakkuda mõnda sõidu kõlbuliku maasturit linnas sõitmisek.
Bemm on muidugi päris suurte vigadega. Sellega võreldes siis ka vastav maastur(odav)
Bemmi vead siis: karbid pehmed, plokikaan on ''vist'' kõver aga sõita saab (Igatahes mina sõidan igapäev)
El aknad ei tööta sest sealsed puksid ära.
Bemmi lisad: regulitav rool, el peeglid soendusega, kompuuter, taga istmed alla klapitavad, püsikiiruse hoidja, kesklukk puldiga

Nii et, kas keegi pakuks sellise eest midagi? Opel frontera või ma kah ei tea, mis oleks võrdne sellise bemmiga :roll:

Nr 55955730
viljandimaa
henry672
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas henry672 »

ei tea kas 92 aasta on juba e36 kerel?Pilte pole?
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

1992 aastal toodeti juba E36 keret.

Kondimurdjale: täpsusta oma auto hinna suurusjärk. isiklikult ma sellise auto eest üle 10k välja ei käiks,seega mingi isuzu trooper v niva oleks mõeldav ju 1:1 vahetuskaubaks. ära pahanda siis,lihtsalt uudishimutsesin natukene :wink:
51963080
Kondimurdja
Rock Crawler

Postitus Postitas Kondimurdja »

10k :D ma saan aru ja et see on väga sitas olukorras aga 10k ka vähe. Enne sõidaks põllu rallit :D
ma arvan, et piir võiks olla kuskil 20k :lol:
Pildid:
http://www.foto24.ee/album/33122/1
Vasta

Mine “Bizniz”