probleem cherokee roolivõimuga

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
metsi:k
Rookie

probleem cherokee roolivõimuga

Postitus Postitas metsi:k »

mul on Jeep cherokee 1987, 2.1TD.
rooli keeramisel tekib selline heli nagu oleks roolivõimendis õli vähe, kuid õli tase normis. võimalik, et sees on vale õli, sest viimane kord kui õli lisasin, tekkis taoline probleem (õli hakkab vahutama). olen koguaeg punast transmissiooni õli lisanud kui vaja olnud, kuid kas see õli on õige, kusagil kirjas ka pole. kas keegi teab, mis õli cherokee roolivõimendis käib, ning miks vahutama õli hakkab?? :?
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Kaks varianti,kas filter umbes,või hakkab pump õhtale minema.Sümptomid viitavad sellele...kas rool on raskem kah?
Rookie

fagott kirjutas:Kaks varianti,kas filter umbes,või hakkab pump õhtale minema.Sümptomid viitavad sellele...kas rool on raskem kah?
rool on pisut raskem. üks päev oli täiesti korras ja järgmine päev hommikul hakkas pull pihta. kuna õli oli natuke vähe ka, siis lisasin juurde, aga see ei aidanud.
fagott
True Off Roader!

Mina alustaks filtrist,mis mäletamist mööda asus pumbas õlitoru vahel ja tahtis lahtivõtmiseks mingit mittetraditsioonilist võtit.Täpselt ei mäleta kah enam,paar aastat tagasi oli sellega pistmist,abi oli vist Carservice Vahuri seletustest.
Rookie

fagott kirjutas:Mina alustaks filtrist,mis mäletamist mööda asus pumbas õlitoru vahel ja tahtis lahtivõtmiseks mingit mittetraditsioonilist võtit.Täpselt ei mäleta kah enam,paar aastat tagasi oli sellega pistmist,abi oli vist Carservice Vahuri seletustest.
tänud. homme vaatan selle filtri üle. :roll:
heiki003
Mudder

Postitus Postitas heiki003 »

Viitab kuidagi õli vähesusele. Proovi õli taset kontrollida töötava mootori aeg. Kui õli vähe siis seisva mootori puhul surub õhk õli paaki tagasi ja tekitab nägemuse nagu oleks kõik OK ja samuti peaks vahutama. Töötava mootori korral imetakse õli süsteemi ja reservuaar peaks tühjenema kui muidugi on õli vähe. Korralik õhutus rooli kruttimisega äärmusest äärmusesse ei tee samuti paha.
Jeep GC 5,2 -95a.
Rookie

metsi:k kirjutas:
fagott kirjutas:Mina alustaks filtrist,mis mäletamist mööda asus pumbas õlitoru vahel ja tahtis lahtivõtmiseks mingit mittetraditsioonilist võtit.Täpselt ei mäleta kah enam,paar aastat tagasi oli sellega pistmist,abi oli vist Carservice Vahuri seletustest.
tänud. homme vaatan selle filtri üle. :roll:
paistab, et pump on õhtal. pumba võlli vahelt laseb õli läbi ja väike loks on ka sees. niiet lahendus on pumba vahetus. :?
fagott
True Off Roader!

Õige
Rookie

kas keegi teab kust võiks saada normaalse hinnaga korraliku pumba. võiks olla pigem tallinna kandis. ise olen Lääne-Virumaal. kas hindadest ka keegi teab midagi? kasutatud vs uus?
Kasutaja avatar
hamann
Mudder

Postitus Postitas hamann »

mul olemas aga üks ots on vaja otsa liimida.
olen lääne virumaal
+37258117700
Rookie

hamann kirjutas:mul olemas aga üks ots on vaja otsa liimida.
olen lääne virumaal
vaatasin üle ja ei sobi. see oli 4.0 B mootori oma. oli väheke erinev minu 2.1 TD omast.
aga kas on kellelgi veel pakkuda heas korras cherokee roolivõimendi pumpa rakvere lähedal või tallinna kandis? võtke minuga ühendust e-mail: raq002@hotmail.com
või jätke siia foorumisse oma kontaktandmed. suhteliselt kiire selle asjaga!! :lol:
kiilacas
Rookie

Postitus Postitas kiilacas »

Mul mingid nädalapäevad tagasi ka pump lendas. Hakkas võlli vahelt samuti lekkima. Kasutatud jupi sõber pole eriti seega uus oli 5k ringis. Magasinis Topserv võttis 1200 ja polegi see probleem enam päevakorras. Päevaga tegid ära
Rookie

kiilacas kirjutas:Mul mingid nädalapäevad tagasi ka pump lendas. Hakkas võlli vahelt samuti lekkima. Kasutatud jupi sõber pole eriti seega uus oli 5k ringis. Magasinis Topserv võttis 1200 ja polegi see probleem enam päevakorras. Päevaga tegid ära
njaa. suht kallis lõbu siis tegelt. vahetus pole mulle probleem timmin ise uue pumba külge aga jh 5000 ikka päris korralik summa. :?
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”