Gabariidituled

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Gabariidituled

Postitus Postitas speedbird1229 »

Tere!

Ameerika manuali järgi lugesin välja, et ZJ Grandil peaks olema lisaks suurtele parkimistuledele lähi-kaugtulede kõrval ka gabariidituled suunatule klaasi sees külje peal, mis peaksid kogu aeg põlema õrnalt. Leidsin ka taolise video, kus selgelt näha: http://www.youtube.com/watch?v=ghClU8wB ... re=related

Kas Euroopa variandile annaks ka selle panna ja kas on see üldse lubatud Eestis? Ise olen näinud paljusid USA autosid kollaste gabariitidega ringi sõitmas meil.

Tänud!
Georg

'96 Grand Cherokee Limited 5.2 V8
Kasutaja avatar
KimmoL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas KimmoL »

XJ-l on sarnased gabariidid mis vähemalt mul ei põle. Minu teada need Eestis lubatud ei ole.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

Vahepeal ei olnud lubatud, nüüd on eesmised külgmised merevaigukollased ääretuled lubatud. Euroversioonile saab need ilmselt kõige lihtsamalt suundade vahetusega, ainult vilkumisega tekib probleeme, kui juhtmeid pole.
Ma arvan, et nende kollaste eurosuundade vahetamine USA versiooni valgete suundade vastu (USA omadel on muidu täitsa E-tähised olemas) mõne metsakasutuses Grandi pealt on hinnas kokkuleppimise küsimus :roll:
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas speedbird1229 »

Kõlab hästi. Kuule aga valgeid suunakaid olen juba ammu tahtnud. Oleksid nõus seda tegema? Kas siis lambid sinu suunakate sees on ikkagi kollased ja kas need gabariidilambid on ka kollased? Kas on sul aimu, kuhu need ühendada tuleks? Üldiselt peaks ju kõik sama olema nendel masinatel, lihtsalt tulede korpused vast ongi erinevad. Ehk tuleb lihtsalt jagada suure gabariiditule juhe vms?
Georg

'96 Grand Cherokee Limited 5.2 V8
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

speedbird1229 kirjutas:Kõlab hästi. Kuule aga valgeid suunakaid olen juba ammu tahtnud. Oleksid nõus seda tegema? Kas siis lambid sinu suunakate sees on ikkagi kollased ja kas need gabariidilambid on ka kollased? Kas on sul aimu, kuhu need ühendada tuleks? Üldiselt peaks ju kõik sama olema nendel masinatel, lihtsalt tulede korpused vast ongi erinevad. Ehk tuleb lihtsalt jagada suure gabariiditule juhe vms?
Pirnid on kollased jah. Kui suure gabariidi pealt toide võtta, siis nad ei vilgu, aga ega see vast tapa. Helista mulle, siis võime rääkida sel teemal.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Raits
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Raits »

KimmoL kirjutas:XJ-l on sarnased gabariidid mis vähemalt mul ei põle. Minu teada need Eestis lubatud ei ole.
Kas tulel pirni auk on?
Kui auk on pane näiteks GAZ 51 - 53 armatuuri pirni pesa (istub täpselt) ühenda juhtmed kuhu vaja ja põlevad või vilguvad nagu tahad.
Minu autol põlevad gabariidina ja ülevaatuse onu ei pööranud sellele küll mingit tähelepanu.
It's A Jeep Thing You Wouldn't Understand
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”