jeep grand cherokee limited üldiselt
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
jeep grand cherokee limited üldiselt
tere tahaksin teada mida see auto endast kujutab ei ole kunagi omanud kuid tahaksin osta kas on üldse mõtet 97a.2.5 tdi?
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Re: jeep grand cherokee limited üldiselt
IRW.rain123 kirjutas:tere tahaksin teada mida see auto endast kujutab ei ole kunagi omanud kuid tahaksin osta kas on üldse mõtet 97a.2.5 tdi?
Ei tea kas täna on MÕTET õlut juua või mitte...
Tegelikult on asi nii, et kirjelda oma vajadusi ja ootusi siis saame sind aidata.

Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kui Sa tahad tingimata limited varianti (ehk siis nahksisu, pidev nelivedu jne), siis juba V8. Kui tahad väiksemat kütusekulu, võta 4-liitrine Laredo, saad ka lülitatava neliveo. 4-liitirne limited ja diisel ei ole minu meelest mõistlikud lahendused (kas ma ise mõistlik inimene olen, ei hakka igaks juhuks teiste käest küsima
)

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kui palju Limitede oled Sa 242 kastiga näinud? Limited on standardis 249 kastiga, 242 oli eritellimus. Minu isiklik kiiks hindab 242 vahekasti rohkem kui nahksisu ja muidu paremat varustust, aga kui need saab koos, siis on viimasepealSaatan kirjutas:Äkki põhjendaksid oma väidet 4-liitrise limitedi osas (diisli kohapealt ühinen väitega)!reimo kirjutas: 4-liitirne limited ja diisel ei ole minu meelest mõistlikud lahendused
Endal nimelt 4-liitrine limited (nahksisu ja 242 vahekastiga) ja ei ole mingit põhjust nurisemiseks.

- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Itaallaste 2,5l ja mersu 2,7 l diislit pole mõtet võrrelda.
Sinu oma on kindlasti hea kütusekulu poolest, samas V8 dünaamikat tal pole.
Vahekast on Sul ilmselt 247 (WJ teemat ma väga täpselt ei jaga), 242 vahekasti tunned ära sellest, et vahekasti kangil on asendid 2WD, 4Part Time, 4 Full Time, N ja 4Lo.
Sinu oma on kindlasti hea kütusekulu poolest, samas V8 dünaamikat tal pole.
Vahekast on Sul ilmselt 247 (WJ teemat ma väga täpselt ei jaga), 242 vahekasti tunned ära sellest, et vahekasti kangil on asendid 2WD, 4Part Time, 4 Full Time, N ja 4Lo.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
mu grandi on all 242 kast ja tegu on siis itaalaste leiutatud diisliga. Auto ja mootori õigustuseks võiks öelda seda, et ega ta pole nii hull midagi kui räägitakse. Mootor natuke liigutab kah seda massi.. aga jah alati on vähe. Varemalt olen omanud mitmeid erinevate seeriate bmw-sid ja jeebik on igastahes neist üle nii mugavuse ja kõige muuga. 2.5 disla kohta nii palju halba kah, et raibe võtab palju kütust. Minu keskmine on 12 sajale kuskil, kuid eks saaks ka vähemaga hakkama.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
4.0 Grand ja 12 sajaleSaatan kirjutas:grand-cherokee kirjutas:... raibe võtab palju kütust. Minu keskmine on 12 sajale kuskil ...Sellisel juhul ei ole ju mingit vahet, kas sõidad diisli või bensukaga. Endal oli originaalrehvidega sama küttekulu (4.0 Grand).Pomo kirjutas:mul ka 12 sajale keskmine umbes![]()

Kurat ma ei saa oma neljasega trassilgi sellist tulemust, seal tuleb ikka 14.
Linnas aga 19, samas mul väga suur jalanumber

2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kiirus kompenseerib kliirensit.