Pajero tagavedrud Teema lukku!
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero tagavedrud Teema lukku!
Mure siis selline, et sai soetatud 90a pajeru pika kerega, kuid vedrudel on ajapikku surm saabunud. Tagaots on ikka nähtavalt madalamal kui esiots. Päris uusi vedrupakke ei jõua hetkel osta(muud kulutused), kuid tahaks vähe paremaks asja saada. Mis oleks alternatiiviks uutele vedrudele? Sama head tulemust ei loodagi saada nagu uutega, kuid mis variandiga saaks kõrgemaks? Olen kuulnud et pannakse G53 leht vahele vms....
äkki nati infot selle kohta.
Tänud
äkki nati infot selle kohta.
Tänud
Viimati muutis vip001, T Mai 27, 2008 12:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
- RAMBO
- True Off Roader!
mul on kül lühike,sama mark ja vanem aga mina panin tutikad volga lehed.neid müüakse kg hinnaga. 
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- RAMBO
- True Off Roader!
seda,kas pikal ja lühikesel kerel on samad,pead maasturi tomi käest küsima.meie lõikasime volga lehtedelt otsad ära ja panime originaal pea lehele alla ja jäi väga hea
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Saad ju pikkuse parajaks lõigata...vip001 kirjutas:ja täitsa sobisid?
Vedru pikkus on sama aga erinevus ongi just lehtede arvus.vip001 kirjutas:kas lühikesel kerel on muidu samasugused vedrud mis pikal kerelgi?
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Seda kaua ta vastu peab ma ei oska õelda aga mina tegin mõlemat keerasin vedrud masinast läbi ja lisasin ka lisalehe. nüüd umbes aasta mõõdas ja veetud suhteliselt palju igasugust kraami ja vajumist ei ole veel silmaga näha.
Hinda ma sellele tööle ei oska õelda, sest tegin seda ise aga aega kulus vist mingi 3-4 tundi
Hinda ma sellele tööle ei oska õelda, sest tegin seda ise aga aega kulus vist mingi 3-4 tundi
1. Võtad vedrupaki lahti
2. Tuttaval mul ise tehtud 3 rullikuga agregaat. Keerutasin sealt läbi niikaua kuni vedru kaar sobilik tundus. Jälgima peab muidugi seda et mõlema poole lehed ikka ühesugused saavad.
3. Pinnid alasi peal suure kuvaldaga üle, et vedru paine kestaks ( pinnimine annab ise ka kaart juurde).
4. Pakk kokku tagasi kas siis lisalehega või mitte see enda otsustada.
PS Olen kuulnud et ainult pinnimisega pidi ka vedrut taastada saama aga ma läksin kindla peale välja.
2. Tuttaval mul ise tehtud 3 rullikuga agregaat. Keerutasin sealt läbi niikaua kuni vedru kaar sobilik tundus. Jälgima peab muidugi seda et mõlema poole lehed ikka ühesugused saavad.
3. Pinnid alasi peal suure kuvaldaga üle, et vedru paine kestaks ( pinnimine annab ise ka kaart juurde).
4. Pakk kokku tagasi kas siis lisalehega või mitte see enda otsustada.
PS Olen kuulnud et ainult pinnimisega pidi ka vedrut taastada saama aga ma läksin kindla peale välja.