Mölin müügiteemas
Moderaator: Moderators
Andestus kui hinge situn või niisama mustan... või olen mööda lugenud kuskilt peenest kirjast....AGA..minuarust see endiselt ei ole a24 kus on makstud kuulutus mida PEAB mingi kindel aeg ekspluateerima...seega...
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=10579
kui lc või hj müüki lendavad 4jooksiku jätkuks siis teeme ikka ilusti reeglitekohase teema onju.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=10579
kui lc või hj müüki lendavad 4jooksiku jätkuks siis teeme ikka ilusti reeglitekohase teema onju.
Mudas alates 2003.
Lugesin 4 korda jutu läbi, enne kui (vähemalt omaarust) aru sain milles iva. Probleem siis selles, et samas teemas müüb teist autot???virgo kirjutas:Andestus kui hinge situn või niisama mustan... või olen mööda lugenud kuskilt peenest kirjast....AGA..minuarust see endiselt ei ole a24 kus on makstud kuulutus mida PEAB mingi kindel aeg ekspluateerima...seega... kui lc või hj müüki lendavad 4jooksiku jätkuks siis teeme ikka ilusti reeglitekohase teema onju.
Selge see, et reeglid. Lihtsalt su tekst oli segane ja lühenditega ja enam - vähem ühes jorus kirjutatud. Mõtlesin, et äkki teema algataja ei saa ka aru, milles värk on!
Kusjuures ma ei teadnudki, et auto24s PEAB kuulutus mingi aeg üleval olema
Sellepärast ongi osadel kuulutustel all kirjas müüdud selle asemel, et see üldse maha võtta 

Kusjuures ma ei teadnudki, et auto24s PEAB kuulutus mingi aeg üleval olema

- rommi@rommi
- Fitting 44"
- Kontakt:
Selle kohta öeldakse,et mis vaesele imelik, see rikkale loomulik.orejaP kirjutas:Ära muretse. Siin on kõvematest kõvemad ka olemas. Ehk siis reeglites on kirjas et hind peab olema kuulutuse juures, kuigi ühe LR kuulutuse juures selgub see alles peale lingile vajutamist.
Tõlgenda reegleid kuidas tahad:)
PS:Virgo suguste juttu ei maksa tähele panna,lükkavad niisama tühja.
Nüüd ma olen ilmselt juba ametlikult offtopicu ema aga....
4Runneri kuulutus sai Sul teise korraga kõvasti kobedam kui esimene kuulutus..kas pole..mitte nüüd just etalon, aga üle Harju keskmise. Pole teglikult ju raske ka teiste müüdavate masinate kohta korrektne kuulutus postitada.
Ja üldiselt kena nädalavahetuse jätku kõigile ja metsas näeme rsk.
Offtopic over&out
Tühitõukaja Virgo
Järelikult pläkutavad ka siis foorumi loojad ja moderaatorid niisama ajades mingitest reeglitest ja korrast juttu onju.duo kirjutas:tegelt on nii,et tekkis mõte müüa maha veel mõni maastur.Ei viitsind kirjutada pikalt,kuna see kes osta tahab se helistab.VIRGO taolised pläkutavad niisama.
4Runneri kuulutus sai Sul teise korraga kõvasti kobedam kui esimene kuulutus..kas pole..mitte nüüd just etalon, aga üle Harju keskmise. Pole teglikult ju raske ka teiste müüdavate masinate kohta korrektne kuulutus postitada.
Meeldiv teada, et peale minu veel SUGUS-ed on. Õnneks tõukan koos SUGUSTEGA tühja, seega pole minust suuremat ohtu.Movistar kirjutas: PS:Virgo suguste juttu ei maksa tähele panna,lükkavad niisama tühja.
Point taken, üritan parandada ennast.rommi@rommi kirjutas:kõik on õige aga võiks sõnu valida.
Ja üldiselt kena nädalavahetuse jätku kõigile ja metsas näeme rsk.
Offtopic over&out
Tühitõukaja Virgo
Mudas alates 2003.
- taxopets
- True Off Roader!
Loen ja imestan mõlemaid pooli.Kas see delfi stiilis kommimine on mingi Eesti uuemaaegne rahvussport või mis?Isegi kui keegi nati libastub ei pea ju kohe molli sõitma.Samas ei pruugi kõigile meeldida siinsed suht jäigad reeglid aga kontrollimatu jura jaoks on muud(mõttetud) foorumid!Kui hakkasin siinse foorumi kasutajaks aksepteerisin ka kehtestatud tingimused.Lõpetuseks fraas multikast-davaite zit druzno!
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.