Disco ost
Moderaator: Moderators
Disco ost
Tere,
Ma tean, et mõni varsti ütleb, et otsusta ära mida sa tahad ja ära tüüta. Aga üks asjapulk pani mõtte pähe, et vaata Land Rovereid. Sai siis selline isend üle vaadatud.
Et siis külmalt läks vinnaga käima, aga aku vedas ka kuidagi kahtlaselt aeglaselt. Teise käivitamisega oli matsu pill. Hääl mootoril oli ka ok. Sain sõita ainult platsil.
Nüüd mõni küsimus.
See aeglusti kang käis kuidagi raskelt asendist L-N-H? Et kas normaalne.
Siis et kas ongi seal juhikohal nii vähe ruumi? Mu pikad koivad mahtusid kuidagi keeruliselt sinna ära?
On keegi käinud seda pilli juba vaatamas/sõidutamas?
Kas on mõtet soetada või peaks otsima mõnda asisemat (ehk siis viledega)?
Tänud
Ma tean, et mõni varsti ütleb, et otsusta ära mida sa tahad ja ära tüüta. Aga üks asjapulk pani mõtte pähe, et vaata Land Rovereid. Sai siis selline isend üle vaadatud.
Et siis külmalt läks vinnaga käima, aga aku vedas ka kuidagi kahtlaselt aeglaselt. Teise käivitamisega oli matsu pill. Hääl mootoril oli ka ok. Sain sõita ainult platsil.
Nüüd mõni küsimus.
Siis et kas ongi seal juhikohal nii vähe ruumi? Mu pikad koivad mahtusid kuidagi keeruliselt sinna ära?
Tänud
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Re: Disco ost
Juhikoht ongi väike. Disco II'el on see suurem.orejaP kirjutas:Tere,
Nüüd mõni küsimus.
Tänud
Tegelt ise soovitakski, ehk osta disco II või siis selline Disco I, mille puhul on teada hoolitsev omanik: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kahjuks aeglusti lülitamise raskust ei oska kommenteerida.
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
www.kolhethi.ee
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Disco ost
1)Hea, et sul see kang üldse liigub. Eestis on olnud mitmeid masinaid mida müüdud omast arust positiivse hüüdlausega -"Pole maastikul käinud" või "Pole offrõudi sõidetud". Mitmel juhul on see päädinud hoovastiku remondi ja ühel juhul lausa vahekasti vahetusega. Kui autot ikka sihipäraslet ei kasutata, siis kipuvad kangid kinni jääma või rasklet käima.orejaP kirjutas:Tere,
Aga üks asjapulk pani mõtte pähe, et vaata Land Rovereid. Sai siis selline isend üle vaadatud.
Nüüd mõni küsimus.
2)Väge ruumi on suhteleine, mina mahtusin oma pikkade koibdega kenasti ära.
3)Sõltub, milleks autot vaja on. Kui peamiselt metsa või metsas töö rügamiseks siis pigem Defender 90 (kola vedmise puhul 110 või 130), kui mugavaks pereautoks ja vahel metsa siis Disco. Thenika on mõlenal sama (nagu ka RR Classicul).
4)Veidi autost (pildi alusel)Konkreetne auto on kahjuks vaid kolmeukseleine ning madalama (S) varustusastmega.
Kuulub I põlvkonna teise modifikatsiooni. (Seega 300 tdi mootoriga). Ilusa originaal metallveljega. Tundub, et manual ja hooldusraamat on kaasas.
Kõik lisaküsimused teretulnud GSM:5010599
Rohkem infot http://www.landrover.ee/foorum/index.php
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- inseneer
- Legod Varuosadest
Kolmeukselise auto eest on liiga palju kysitud. (Antud isendi puhul)
Kuna 3 ja 5 ust autodel sama teljevahe, siis enne ikka 5 ust voi siis 3 ukseline mingi soodsa hinnaga.
Kuna 3 ja 5 ust autodel sama teljevahe, siis enne ikka 5 ust voi siis 3 ukseline mingi soodsa hinnaga.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Tere tulemast klubissericardodesol11 kirjutas: Seoses sooviga pideva neliveo järgi hakkan ma ka vist vaikselt usklikuks muutuma - roveri usku vist.
Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
www.kolhethi.ee
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Ma tean kohta kust soovikorral saab V8 automaatkastigaricardodesol11 kirjutas:Kusjuures paistab nii et tekib juba müüki soodsate hindadega erinevaid land roveri mudeleid. Seoses sooviga pideva neliveo järgi hakkan ma ka vist vaikselt usklikuks muutuma - roveri usku vist.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.