Full Size "BA"...nati infot tehtust

Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

kala kirjutas:krt minu kodu rajal käisid luurel ja teada ei andnudgi :lol:
Mix testtrackil ei käinud?
Käisin testrackil. Töristasin tühikäigul läbi sealt ja meenutasin aegu, kus Patroliga oli elu ja surma küsimus sealt läbiminek pisikese 33" rehviga. Oi olid head ajad. Aga kuiv oli ka muidugi. Keegi kimas seal ka ATV'ga minust mööda kusjuures.
+372 5028488
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

hmm, extreme duudsoniga me kaevasime sinna yhe augu. Auk sai hea. Patrol boggeriga ei tahtnud seal augus hästi sõita.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

jr kirjutas:
Käisin testrackil. Töristasin tühikäigul läbi sealt ja meenutasin aegu, kus Patroliga oli elu ja surma küsimus sealt läbiminek pisikese 33" rehviga. Oi olid head ajad. Aga kuiv oli ka muidugi. Keegi kimas seal ka ATV'ga minust mööda kusjuures.
sõitsin veel eile õhtul atvga läbi selle raja,aga ühest mudaaugust polnud küll minumeelest keegi läbiläinud :?
56157755
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Jutt on ikka sellest rajast, mis on ühelt poolt minnes tõus->natuke kive->rööpad->muda->kraaviületus->metsatee?
+372 5028488
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

kui tammneeme poolt tulla siis jah
56157755
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

kala kirjutas:kui tammneeme poolt tulla siis jah
Kuiv oli ju ka. Rehv ei vajunud läbi ja töristasin tühikäigul üle sealt.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Auto kaal ilma juhita ja täis paagiga on 2740kg. Kaalul käidud ja kaalutud.

Küsimus: Kas 38" rehve ka keegi tasakaalustaks? Nimelt tekib 75kmh juures väga ebameeldiv vibra üles-alla hetkeks, mis kiiruse suurenedes kaob. Ise arvan, et on ehk tegemist tasakaalutute rehvidega :D Kummimehes ei saa teha miskipärast.
+372 5028488
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

pro rehv, suur-sõjamäel
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

jr kirjutas:Auto kaal ilma juhita ja täis paagiga on 2740kg. Kaalul käidud ja kaalutud.

Küsimus: Kas 38" rehve ka keegi tasakaalustaks? Nimelt tekib 75kmh juures väga ebameeldiv vibra üles-alla hetkeks, mis kiiruse suurenedes kaob. Ise arvan, et on ehk tegemist tasakaalutute rehvidega :D Kummimehes ei saa teha miskipärast.
Vaata selliseid firmasid, kes veoauto rehvitöödega tegelevad. Neil on vastava suurusega tehnika olemas. Rakveres tean, GBF.
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

kala kirjutas:
jr kirjutas:
sõitsin veel eile õhtul atvga läbi selle raja,aga ühest mudaaugust polnud küll minumeelest keegi läbiläinud :?
muide ma just eile sõitsin sealt läbi ,sealt muddaugust 2x edspidi 3x tagurpidi ..paistis kuivavõitu :inct
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ka täna käisin testimas, ehk teisisõnu naisega Seenel metsas :wink:
Emapuu juures käisin piilumas, seeni oli nagu putru aga muda mitte kusagil. Kõik kivikõva ja tagasillaga läbitav.

Nüüd peale mõningast sõitu on siis ilmnenud järgmised asjad:
1. Tagumised pidurid ei pidurda hästi. Kahtlustan peapumba mansette, kuna lööb 1m kõrguse pidurivedeliku joa potist välja kui kaas maas on potilt.
2. Roolivarda munak logiseb väga jubedalt, huvitav et ma seda enne ei näinud!
3. Minek on väga uimane masinal. Musta suitsu ei tule üldse. Kogemustest 6.2 diisliga pakun juba kohe seda, et pumbal on lõõrid jube kinni keeratud. Seega häälestan ka seda natuke.
4. Esisilla teo manseti vahelt tilkus õli, enam ei tilgu. Ehk oli tegu sellega, et pind oli seismisega poorseks läinud ja vajas sissetöötamist.
+372 5028488
Kodanik2
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Kodanik2 »

1. Tagumised pidurid ei pidurda hästi. Kahtlustan peapumba mansette, kuna lööb 1m kõrguse pidurivedeliku joa potist välja kui kaas maas on potilt.

Minu omal pritsib ka sedasi tagasi. ehk on tegemist selle masina iseärasusega. kusjuures tagant võtavad väga hästi. peale klotsi katete vahetamist on loha enne kui esimesed.
Kasutaja avatar
usajansa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas usajansa »

Kodanik2 kirjutas:1. Tagumised pidurid ei pidurda hästi. Kahtlustan peapumba mansette, kuna lööb 1m kõrguse pidurivedeliku joa potist välja kui kaas maas on potilt.

Minu omal pritsib ka sedasi tagasi. ehk on tegemist selle masina iseärasusega. kusjuures tagant võtavad väga hästi. peale klotsi katete vahetamist on loha enne kui esimesed.
pidurivedeliku pritsimine avatud kaane puhul on normaalne sellise pumba puhul
kui tagumised kehvalt võtavad võib olla põhjus käsipiduri mitte kasutamises ,mille puhul aitab tagumise reguleerimishammaka manuaalne peale keeramine ja edaspidiselt ka käsipiduri kasutamine.reeglina automaadi puhul kässarit ei kasutata.seal muidu klotside asendi reguleerimist ei toimu.juhul kui liiga hästi pidurdama hakkas siis peaks jälle regulaatorit maha keerama,kui see ei õnnestu siis peaks piduriklotsi katteid õhemate vastu vahetama (juhul ,kui ise lastud katted teha)
Seal kus lõpeb tee, algab seiklus
Gaz 66, Uaz 33031, Uljaz 31512 projekt, Gaz 69 komandirski jt
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

No iga jumala kord, kui mul GM toodangul on juga potist väljas olnud on peapumba śurvemanset läbi olnud. Peale mansettide vahetust on elu potis absoluutselt vaikseks jäänud. Vajutamisel ei mingit juga. Neid mansette erinevatel pumpadel olen vähemalt kümnel erineval korral vahetanud. Seega arvan, et see ei ole normaalne.

Ta küll survestab tagumise süsteemi ära ja pidurid pidurdavad, aga kogu süsteem ei saavuta tööks ette nähtud survet kuna mansett laseb osa õlist surve all tagasi. Ja pedaal läbi ka ei vaju, kuna esimeste pidurite kamber jääb surve alla.

EDIT: Väike värelus ja ehk ka pritsimine on normaalne, aga tugev juga potist välja ei ole normaalne. GM pumpadel on ka silindri seina oksüdeerumine suht normaalne nähtus, kui õli vahetusega kiirustatud pole. GM'l on selle tarvis remontmõõdus peapumba kolb ja mansetiring.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kuna gaasi tallamisel oli minek tagasihoidlik masinal, otsustasin kõrgsurvepumbast juurde keerata. Pumbal kaas maha, diisel pipetiga välja, hoovastik eest, väntvõlli otsast eest võtmega mootorit niikaua ringi ajada, kuni sisekuuskandiga polt nähtavale tuleb ja siis seda kellaosutite liikumise suunas keerata. Banks turbosüsteemi paigalduse puhul soovitatakse 1/4 pööret teha, hea sisselaske ja väljalaske puhul vabalthingavale 1/16 pööret. Kuna mulle aga tundus, et sõjaväe tarvis on seda eriti maha keeratud, siis keerasin kohe 1/4 pööret.

No ütleme nii, et enam kohvi ei joo ja ajalehte ei loe, kui kiirendad sajani. Piirdud ehk ainult suuremate pealkirjade lugemisega ajalehest 8) Musta ei täheldanud summutist kui lapats põhjas oli sõites, õige vähe kohapeal tuuritades, mida enne ei olnud mitte miski nipiga võimalik esile manada. Mõnda aega sõitu, eks siis ole näha tulemusi ka kütusekulus ja kas on ehk veel mõtet peale keerata.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
+372 5028488
Vasta

Mine “Ehitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs”