Käisin testrackil. Töristasin tühikäigul läbi sealt ja meenutasin aegu, kus Patroliga oli elu ja surma küsimus sealt läbiminek pisikese 33" rehviga. Oi olid head ajad. Aga kuiv oli ka muidugi. Keegi kimas seal ka ATV'ga minust mööda kusjuures.kala kirjutas:krt minu kodu rajal käisid luurel ja teada ei andnudgi![]()
Mix testtrackil ei käinud?
Full Size "BA"...nati infot tehtust
Moderaator: Moderators
+372 5028488
sõitsin veel eile õhtul atvga läbi selle raja,aga ühest mudaaugust polnud küll minumeelest keegi läbiläinudjr kirjutas:Käisin testrackil. Töristasin tühikäigul läbi sealt ja meenutasin aegu, kus Patroliga oli elu ja surma küsimus sealt läbiminek pisikese 33" rehviga. Oi olid head ajad. Aga kuiv oli ka muidugi. Keegi kimas seal ka ATV'ga minust mööda kusjuures.kala kirjutas:krt minu kodu rajal käisid luurel ja teada ei andnudgi![]()
56157755
Auto kaal ilma juhita ja täis paagiga on 2740kg. Kaalul käidud ja kaalutud.
Küsimus: Kas 38" rehve ka keegi tasakaalustaks? Nimelt tekib 75kmh juures väga ebameeldiv vibra üles-alla hetkeks, mis kiiruse suurenedes kaob. Ise arvan, et on ehk tegemist tasakaalutute rehvidega
Kummimehes ei saa teha miskipärast.
Küsimus: Kas 38" rehve ka keegi tasakaalustaks? Nimelt tekib 75kmh juures väga ebameeldiv vibra üles-alla hetkeks, mis kiiruse suurenedes kaob. Ise arvan, et on ehk tegemist tasakaalutute rehvidega
+372 5028488
Vaata selliseid firmasid, kes veoauto rehvitöödega tegelevad. Neil on vastava suurusega tehnika olemas. Rakveres tean, GBF.jr kirjutas:Auto kaal ilma juhita ja täis paagiga on 2740kg. Kaalul käidud ja kaalutud.
Küsimus: Kas 38" rehve ka keegi tasakaalustaks? Nimelt tekib 75kmh juures väga ebameeldiv vibra üles-alla hetkeks, mis kiiruse suurenedes kaob. Ise arvan, et on ehk tegemist tasakaalutute rehvidegaKummimehes ei saa teha miskipärast.
muide ma just eile sõitsin sealt läbi ,sealt muddaugust 2x edspidi 3x tagurpidi ..paistis kuivavõitukala kirjutas:sõitsin veel eile õhtul atvga läbi selle raja,aga ühest mudaaugust polnud küll minumeelest keegi läbiläinudjr kirjutas:Käisin testrackil. Töristasin tühikäigul läbi sealt ja meenutasin aegu, kus Patroliga oli elu ja surma küsimus sealt läbiminek pisikese 33" rehviga. Oi olid head ajad. Aga kuiv oli ka muidugi. Keegi kimas seal ka ATV'ga minust mööda kusjuures.kala kirjutas:krt minu kodu rajal käisid luurel ja teada ei andnudgi![]()
Ka täna käisin testimas, ehk teisisõnu naisega Seenel metsas
Emapuu juures käisin piilumas, seeni oli nagu putru aga muda mitte kusagil. Kõik kivikõva ja tagasillaga läbitav.
Nüüd peale mõningast sõitu on siis ilmnenud järgmised asjad:
1. Tagumised pidurid ei pidurda hästi. Kahtlustan peapumba mansette, kuna lööb 1m kõrguse pidurivedeliku joa potist välja kui kaas maas on potilt.
2. Roolivarda munak logiseb väga jubedalt, huvitav et ma seda enne ei näinud!
3. Minek on väga uimane masinal. Musta suitsu ei tule üldse. Kogemustest 6.2 diisliga pakun juba kohe seda, et pumbal on lõõrid jube kinni keeratud. Seega häälestan ka seda natuke.
4. Esisilla teo manseti vahelt tilkus õli, enam ei tilgu. Ehk oli tegu sellega, et pind oli seismisega poorseks läinud ja vajas sissetöötamist.
Emapuu juures käisin piilumas, seeni oli nagu putru aga muda mitte kusagil. Kõik kivikõva ja tagasillaga läbitav.
Nüüd peale mõningast sõitu on siis ilmnenud järgmised asjad:
1. Tagumised pidurid ei pidurda hästi. Kahtlustan peapumba mansette, kuna lööb 1m kõrguse pidurivedeliku joa potist välja kui kaas maas on potilt.
2. Roolivarda munak logiseb väga jubedalt, huvitav et ma seda enne ei näinud!
3. Minek on väga uimane masinal. Musta suitsu ei tule üldse. Kogemustest 6.2 diisliga pakun juba kohe seda, et pumbal on lõõrid jube kinni keeratud. Seega häälestan ka seda natuke.
4. Esisilla teo manseti vahelt tilkus õli, enam ei tilgu. Ehk oli tegu sellega, et pind oli seismisega poorseks läinud ja vajas sissetöötamist.
+372 5028488
Minu omal pritsib ka sedasi tagasi. ehk on tegemist selle masina iseärasusega. kusjuures tagant võtavad väga hästi. peale klotsi katete vahetamist on loha enne kui esimesed.
Minu omal pritsib ka sedasi tagasi. ehk on tegemist selle masina iseärasusega. kusjuures tagant võtavad väga hästi. peale klotsi katete vahetamist on loha enne kui esimesed.
- usajansa
- Got ARB and Nitrous?
pidurivedeliku pritsimine avatud kaane puhul on normaalne sellise pumba puhulKodanik2 kirjutas:1. Tagumised pidurid ei pidurda hästi. Kahtlustan peapumba mansette, kuna lööb 1m kõrguse pidurivedeliku joa potist välja kui kaas maas on potilt.
kui tagumised kehvalt võtavad võib olla põhjus käsipiduri mitte kasutamises ,mille puhul aitab tagumise reguleerimishammaka manuaalne peale keeramine ja edaspidiselt ka käsipiduri kasutamine.reeglina automaadi puhul kässarit ei kasutata.seal muidu klotside asendi reguleerimist ei toimu.juhul kui liiga hästi pidurdama hakkas siis peaks jälle regulaatorit maha keerama,kui see ei õnnestu siis peaks piduriklotsi katteid õhemate vastu vahetama (juhul ,kui ise lastud katted teha)
Seal kus lõpeb tee, algab seiklus
Gaz 66, Uaz 33031, Uljaz 31512 projekt, Gaz 69 komandirski jt
Gaz 66, Uaz 33031, Uljaz 31512 projekt, Gaz 69 komandirski jt
No iga jumala kord, kui mul GM toodangul on juga potist väljas olnud on peapumba śurvemanset läbi olnud. Peale mansettide vahetust on elu potis absoluutselt vaikseks jäänud. Vajutamisel ei mingit juga. Neid mansette erinevatel pumpadel olen vähemalt kümnel erineval korral vahetanud. Seega arvan, et see ei ole normaalne.
Ta küll survestab tagumise süsteemi ära ja pidurid pidurdavad, aga kogu süsteem ei saavuta tööks ette nähtud survet kuna mansett laseb osa õlist surve all tagasi. Ja pedaal läbi ka ei vaju, kuna esimeste pidurite kamber jääb surve alla.
EDIT: Väike värelus ja ehk ka pritsimine on normaalne, aga tugev juga potist välja ei ole normaalne. GM pumpadel on ka silindri seina oksüdeerumine suht normaalne nähtus, kui õli vahetusega kiirustatud pole. GM'l on selle tarvis remontmõõdus peapumba kolb ja mansetiring.
Ta küll survestab tagumise süsteemi ära ja pidurid pidurdavad, aga kogu süsteem ei saavuta tööks ette nähtud survet kuna mansett laseb osa õlist surve all tagasi. Ja pedaal läbi ka ei vaju, kuna esimeste pidurite kamber jääb surve alla.
EDIT: Väike värelus ja ehk ka pritsimine on normaalne, aga tugev juga potist välja ei ole normaalne. GM pumpadel on ka silindri seina oksüdeerumine suht normaalne nähtus, kui õli vahetusega kiirustatud pole. GM'l on selle tarvis remontmõõdus peapumba kolb ja mansetiring.
+372 5028488
Kuna gaasi tallamisel oli minek tagasihoidlik masinal, otsustasin kõrgsurvepumbast juurde keerata. Pumbal kaas maha, diisel pipetiga välja, hoovastik eest, väntvõlli otsast eest võtmega mootorit niikaua ringi ajada, kuni sisekuuskandiga polt nähtavale tuleb ja siis seda kellaosutite liikumise suunas keerata. Banks turbosüsteemi paigalduse puhul soovitatakse 1/4 pööret teha, hea sisselaske ja väljalaske puhul vabalthingavale 1/16 pööret. Kuna mulle aga tundus, et sõjaväe tarvis on seda eriti maha keeratud, siis keerasin kohe 1/4 pööret.
No ütleme nii, et enam kohvi ei joo ja ajalehte ei loe, kui kiirendad sajani. Piirdud ehk ainult suuremate pealkirjade lugemisega ajalehest
Musta ei täheldanud summutist kui lapats põhjas oli sõites, õige vähe kohapeal tuuritades, mida enne ei olnud mitte miski nipiga võimalik esile manada. Mõnda aega sõitu, eks siis ole näha tulemusi ka kütusekulus ja kas on ehk veel mõtet peale keerata.

No ütleme nii, et enam kohvi ei joo ja ajalehte ei loe, kui kiirendad sajani. Piirdud ehk ainult suuremate pealkirjade lugemisega ajalehest
+372 5028488