Läänemaal metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Tahtsime parimat,välja tuli nagu alati.Rajameistrid astusid ämbrisse nagu ikka :oops:,lühikesest lõigust mille läbimiseks planeeritud ~1,5 tunnist sai enamikule päevane päästeoperatsioon :twisted:.Oleks teadnud et nii läheb,ei oleks ilma vintsita masinaid ültse metsa veeretanud.Järgmine kord targem ja proovime paremini.Hommikul peaks minupoolsed pildid ka laekuma.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

ma loodan, et te vähemalt KP'd ei unustanud suure päästmise käigus 8)
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Olle kirjutas:ma loodan, et te vähemalt KP'd ei unustanud suure päästmise käigus 8)
Tegelikult unustasime küll,pime oli juba aga seda viga saab ilmselt parandad.Kordinaadid peaks Boobil alles olema.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Tegelikult on rõõm kuulda, et meestel vähemalt igav ei olnud ja üritus täie ette läks. Alati on parem 10 tundi munadeni mudas kui 9 igavledes lihtsalt pöidlaid keerutada :thumb: 8)
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Nagu alati... metsas käidud nagu naksti :lol:

Suured tänud rajameistrile mõnusa lühikese aga aega nõudva
raja eest. Ma loodan, et minu vintsman ja taxopets on minuga
samal arvamusel :hail
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Vägev :thumb: :bg . Meil Boobiga sujus nagu alati. Isegi vintsi pidur sai muda augus eraldatud sealt kuhu insenerid tema kohaks on määranud. Nüüd on ta Laukna põhjatuts märgalal täiteks. Lahe ettevõtmine ja siin kohal meie Jimny Team `i poolt suured tänud Peakorraldajale , Saunamees Taksopetsile kes lahkelt lubas meid oma sauna ja muidugi kõikidele teistele osavõtjatele, sest ilma Teieta poleks ju sellist üritust ja seltskonda olnud, LAHE. :bg
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Nii,väike leidude nimekiri Taksopetsi saunast.Nahkvutlaris välgumihkel,kaks sinise kaanega võilevakarpi,kummikud lühemaks lõigatud.Kes ära tundis siis 5643111
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Suured tänud rajameistrile, kõigile kes mu samut vedasid ja teistele osalejatele. See oli esimene tõsine safari, mille olen läbinud. Pisik sees, ja tuleb hakata masinat ehitama, et järgmisel korral mitte olla abistatava rollis :)
Tänud ka asjalikule vintsmanile 8)
kunomets
Fitting 38"

Postitus Postitas kunomets »

Tänud korraldajatele ja taksopetsile mõnusa sauna eest!
Üritus ja seltskond olid lahedad ega rajalgi midagi viga polnud ,paar korda pidi isegi vintsima! Aga siledakummilistele linnamaasturitele oleks pidanud teise marsuudi valima . Tervitades MB G ja VW TRANSPORTER.
Kasutaja avatar
Raints
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Raints »

Tänud vahva ürituse eest organisaatoritele ja ka teistele, kes viitsisid mutta ronida. Tänud veel Heinzale, Boobile, Maasikale ja mustale toyole, kes mu 4runneri sealt mülkast läbi aitasid lohistada. :) See oli hea kogemus. Eks tuleb ka hakata, siis masinat väheke metsakõlbulikuks tegema :D
sopp on popp
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

kunomets kirjutas:Tänud korraldajatele ja taksopetsile mõnusa sauna eest!
Üritus ja seltskond olid lahedad ega rajalgi midagi viga polnud ,paar korda pidi isegi vintsima! Aga siledakummilistele linnamaasturitele oleks pidanud teise marsuudi valima . Tervitades MB G ja VW TRANSPORTER.
Kas MB jõudis oma jõududega koju?
kunomets
Fitting 38"

Postitus Postitas kunomets »

G jõudis probleemivabalt tagaveolisena Tallinnasse. Ajastus oli muidugi fantastiline ,sild suri siis ,kui pesula tuled paistma hakkasid.
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

Minu poolt ka tänud ürituse korraldajatele ja osavõtjatele. Kahju ,et rehv purunes ja pidime lahkuma. Teel koju lagunes ka tagaratta laager , jätsime auto tee äärde. Tänud LR 90 -le kes meid peale võttis . TORE OLI.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Sai autost muda välja pestud ja ilmus välja üks nr8 silmus,,,, keegi laenas komplekti , kellel võti puudu? :)
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”