Lumme?

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
virx2
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas virx2 »

See video on kõigile mäestlaskujatele hea õppevideo, kust saab näha erinevaid stiile ja nende ebaõnnestumisi :). Toredalt lumine ja päikeseline pühapäev oli.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

ivan kirjutas:Urmas pidas 3-st silmas kindlasti ühte rohelist ja peab mainima, et lubjaviltides ja libedate suusakinnastega oli endagi roolitaga hoidmisega probleeme. Igal juhul väga õpetlik ja õnnelik laskumine oli see mulle, adrenaliini sai kuhjaga ja järgmine kord uuesti. Kindlasti soovin Tango tehtud videot näha
Siis meigime enne videode vaatamist kolmekesi põsed roosaks, jääb mulje et olemegi sellised :oops:
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

Et kas kohtume siis homme või neljapäeval?
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Märjad Härjad eelistaksid Kannut.

edit: kolmapäeval loomulikult
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

Ma ühineks ka kolmapäevaga meelsamini, et ootaks siis veel teiste arvamusi. Eriti filmiomanike :lol:
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Kahjuks täna ei sobi,sest õhtul vaja võistlusautot sättida.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Mida seal sättida on?
Ega see video kaheseerialine india film pole :lol:
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Video vaatamise teeme vähe hiljem,lähen pühapäeval uue safariraja luurele.Kuulsin niipalju,et ilma vintsita pole seal teha midagi,kui rada on hea,siis teeme ühe korraliku grill-safari umbes 6km.pika ja arvan,et siis on juba mida vaadata.
carlking
Mudder

Postitus Postitas carlking »

olen vabatahtlik fotomees-labidapoiss-lükkaja jne :D küsimus oleks selline, et kas kontvõõraid ka seiklema võetakse? endal huvi on, aga vastavat autot mitte.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

carlking kirjutas:olen vabatahtlik fotomees-labidapoiss-lükkaja jne :D küsimus oleks selline, et kas kontvõõraid ka seiklema võetakse? endal huvi on, aga vastavat autot mitte.
Hehehe, ole ettevaatlik, muidu leiad ennast käsivintsiga 3T usarauda võibolla välja tirimas. Võin öelda, et see on suht väsitav :lol:
+372 5028488
Kasutaja avatar
urmas

Hehehe, ole ettevaatlik, muidu leiad ennast käsivintsiga 3T usarauda võibolla välja tirimas
Või kraaviületussafaril oja sügavust mõõtmas.:twisted: Äkki oleks see kraav ettegi võetud, kui keegi oleks ära mõõtnud.
Mina ei saanud, sest hoidsin fotokat.

Pilt
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Damed, mul tuli just praegu meelde, et tegelikult olid mul kaasas kubemeni (loe: Zuki kapotini) kummikud... :roll: :oops:
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
urmas

To carlking:
No näed siis, Peep oleks ka paari julgustava lausega veel toetanud, ja võetud ta olekski :D
Meie abivalmis käed ja sõnad alati toeks...
Siit foorumist leiad ikka sõpru :wink:
carlking
Mudder

Postitus Postitas carlking »

jah, sierraga on ikka masendav vallutada
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

Krt ma vintsi ette siis toppisin ja hi-lifti ostsin :? carlking oleks kindlasti nõus mu lühikest pargimaasturit lükkama ja kaevama :twisted: . kuna ma enamast olen autos üksi, et siis võin su järgmine kord kaasavõtta

PS. labidat mul ei ole(tuleb sul kaasa võtta) ja nöörijuppi ka enam tänu urmasele(kotipeal oli kirjas et kannatab 10t :shock: )
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”