Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
See video on kõigile mäestlaskujatele hea õppevideo, kust saab näha erinevaid stiile ja nende ebaõnnestumisi . Toredalt lumine ja päikeseline pühapäev oli.
ivan kirjutas:Urmas pidas 3-st silmas kindlasti ühte rohelist ja peab mainima, et lubjaviltides ja libedate suusakinnastega oli endagi roolitaga hoidmisega probleeme. Igal juhul väga õpetlik ja õnnelik laskumine oli see mulle, adrenaliini sai kuhjaga ja järgmine kord uuesti. Kindlasti soovin Tango tehtud videot näha
Siis meigime enne videode vaatamist kolmekesi põsed roosaks, jääb mulje et olemegi sellised
Video vaatamise teeme vähe hiljem,lähen pühapäeval uue safariraja luurele.Kuulsin niipalju,et ilma vintsita pole seal teha midagi,kui rada on hea,siis teeme ühe korraliku grill-safari umbes 6km.pika ja arvan,et siis on juba mida vaadata.
olen vabatahtlik fotomees-labidapoiss-lükkaja jne küsimus oleks selline, et kas kontvõõraid ka seiklema võetakse? endal huvi on, aga vastavat autot mitte.
carlking kirjutas:olen vabatahtlik fotomees-labidapoiss-lükkaja jne küsimus oleks selline, et kas kontvõõraid ka seiklema võetakse? endal huvi on, aga vastavat autot mitte.
Hehehe, ole ettevaatlik, muidu leiad ennast käsivintsiga 3T usarauda võibolla välja tirimas. Võin öelda, et see on suht väsitav
To carlking:
No näed siis, Peep oleks ka paari julgustava lausega veel toetanud, ja võetud ta olekski
Meie abivalmis käed ja sõnad alati toeks...
Siit foorumist leiad ikka sõpru
Krt ma vintsi ette siis toppisin ja hi-lifti ostsin carlking oleks kindlasti nõus mu lühikest pargimaasturit lükkama ja kaevama . kuna ma enamast olen autos üksi, et siis võin su järgmine kord kaasavõtta
PS. labidat mul ei ole(tuleb sul kaasa võtta) ja nöörijuppi ka enam tänu urmasele(kotipeal oli kirjas et kannatab 10t )