4x4 sõiduki kõrgemaks tõstmine?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Mul on kogu aeg hood. Aegajalt ma neid väljendan teistele ka.
Ma lihtsalt huviga ootan, ootan, ootan, ootan ... pildimaterjal lisaks su sõnadele kaalu.
15km :oops: ~ ühest linna otsast teise. Kui see on hull vahemaa pildi tegemiseks, siis kuidas sa raketibaasi saad ja seal raatsid ühe mudase ringi teha?

Kuu ajaga oled saanud tagasisidet ja kommentaare 5lk jagu. Järelikult rahval huvi on ja elavad kaasa. Ilmesta seda veidi, on rõõmu rohkem.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
daf921
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daf921 »

vahemaa pole pikk vaid pea on pulki täis (unustan palju).....
metskuldiga metsas jalutamas .....
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

pildid võiksid ää teha küll ... samas kui telefon on pane meelde tuletus ,et sellel ajal vaja võtta see digikas ja minna pilte tegema.

rahvas ootab isendist pilte ,et mis loomaga tegu. ja oodatakse ka seda ,et millal saab mudas näha isendit.
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kasutaja avatar
daf921
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daf921 »

Nüüd ma pean üles tunnistama , et tegelikult on salajane proovisõit ka juba tehtud...käisin Raadi kruusaaugus proovimas,kas saab hakkama..sai küll "peaaegu"....kuni üks tagumine pooltelg välja hyppas (liiga lyhike)...täna lasti siis reduktorit 15mm alla poole ja loodan , et mure on sellega kadunud aga no mine tea....tõusud ja langused sai igal juhul läbitud ja ise olen rahul....kruusaaugust tagasi üles peale pooltelje jama sain tänu sillalukkudele ja nende abil veeresin ka garagesse.... :oops:
Viimati muutis daf921, E Nov 23, 2009 10:47 pm, muudetud 1 kord kokku.
metskuldiga metsas jalutamas .....
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

vot pole näinud ei oska kommentaarida. oleks võinud ju teavitada oleks vaatama tuld :D
Metsas näeme rsk!!!
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

daf921 kirjutas:Nüüd ma pean üles tunnistama , et tegelikult on salajane proovisõit ka juba tehtud...käisin Raadi kruusaaugus proovimas,kas saab hakkama..sai küll "peaaegu"....kuni üks tagumine pooltelg välja hyppas (liiga lyhike)...täna lasti siis reduktorit 15mm alla poole ja loodan , et mure on sellega kadunud aga no mine tea....tõusud ja langused sai igal juhul läbitud ja ise olen rahul....kruusaaugust tagasi üles peale pooltelje jama sain tänu sillalukkudele ja nende abil veeresin ka garagesse.... :oops:
ja jälle ununes sul fotokas koju :?
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

hans kirjutas:
daf921 kirjutas:Nüüd ma pean üles tunnistama , et tegelikult on salajane proovisõit ka juba tehtud...käisin Raadi kruusaaugus proovimas,kas saab hakkama..sai küll "peaaegu"....kuni üks tagumine pooltelg välja hyppas (liiga lyhike)...täna lasti siis reduktorit 15mm alla poole ja loodan , et mure on sellega kadunud aga no mine tea....tõusud ja langused sai igal juhul läbitud ja ise olen rahul....kruusaaugust tagasi üles peale pooltelje jama sain tänu sillalukkudele ja nende abil veeresin ka garagesse.... :oops:
ja jälle ununes sul fotokas koju :?
Või on äkki tegemist lihtsatl hea jutuga noormehest. ütleb ,et need asjad tehtud jne. jne. aga tõestada ei suuda :)
Metsas näeme rsk!!!
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

kas see video oli sinu masinast tehtud,mis eelnevalt oled postitanud?
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Kiivalt varjatud saladused muudavad selle projekti kuidagi kahtlaseks. 6lk koosneb ka ainult kahtlustest. Oleks võinud ju siia enne ühe kommi panna, et täna (ntx) kell 20:00 on kruusaaugus testimine. Kes oleks tahtnud, oleks saanud tulla vaatama ja ma oleks selle fotoka ka kaasa haaranud.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

äkki ta soovib ,et juttu jätkuks kauemaks :) Samas fotoka probleem see on kõige väiksem probleem. :)
Metsas näeme rsk!!!
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Päris äge projekt. Ideaalist on nüüd puudu veel V8 sinna vahele. Näe siin üks on ja kohe päris mudas:
http://www.youtube.com/watch?v=kZgsNiq7 ... re=related
+372 5028488
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Info siis järgmine : kes soovib see saab täna näha seda vw kruusaaugus kell 18.00

Ise plaanin sinna küll minna kaema !!!
Metsas näeme rsk!!!
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

Tehke siis ka pilte/videosid, kui omanik vastu pole.
via101

Postitus Postitas via101 »

Ee kus see kruusaauk asub tahaks ka tulla,võtaks fotoka ka kaasa

Mingi ettekujutus on et see on see kruusaauk seal raadil lennuvälja läheduses, linna poolses küljes`?
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

via101 kirjutas:Ee kus see kruusaauk asub tahaks ka tulla,võtaks fotoka ka kaasa
Kui sõidad Narva mnt. mööda linnast väljuvas suunas - viimase valgusfoori alt paremale Raadi parki sisse - ja seda teed paarsada meetrit ja paremale

Seal "Kruusaaugus" kõik tõusud-langused ka vabalt sõidumasinaga ilma igasugu tõste ja nelikveota võetavad
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”