Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Mul on kogu aeg hood. Aegajalt ma neid väljendan teistele ka.
Ma lihtsalt huviga ootan, ootan, ootan, ootan ... pildimaterjal lisaks su sõnadele kaalu.
15km ~ ühest linna otsast teise. Kui see on hull vahemaa pildi tegemiseks, siis kuidas sa raketibaasi saad ja seal raatsid ühe mudase ringi teha?
Kuu ajaga oled saanud tagasisidet ja kommentaare 5lk jagu. Järelikult rahval huvi on ja elavad kaasa. Ilmesta seda veidi, on rõõmu rohkem.
Nüüd ma pean üles tunnistama , et tegelikult on salajane proovisõit ka juba tehtud...käisin Raadi kruusaaugus proovimas,kas saab hakkama..sai küll "peaaegu"....kuni üks tagumine pooltelg välja hyppas (liiga lyhike)...täna lasti siis reduktorit 15mm alla poole ja loodan , et mure on sellega kadunud aga no mine tea....tõusud ja langused sai igal juhul läbitud ja ise olen rahul....kruusaaugust tagasi üles peale pooltelje jama sain tänu sillalukkudele ja nende abil veeresin ka garagesse....
Viimati muutis daf921, E Nov 23, 2009 10:47 pm, muudetud 1 kord kokku.
daf921 kirjutas:Nüüd ma pean üles tunnistama , et tegelikult on salajane proovisõit ka juba tehtud...käisin Raadi kruusaaugus proovimas,kas saab hakkama..sai küll "peaaegu"....kuni üks tagumine pooltelg välja hyppas (liiga lyhike)...täna lasti siis reduktorit 15mm alla poole ja loodan , et mure on sellega kadunud aga no mine tea....tõusud ja langused sai igal juhul läbitud ja ise olen rahul....kruusaaugust tagasi üles peale pooltelje jama sain tänu sillalukkudele ja nende abil veeresin ka garagesse....
daf921 kirjutas:Nüüd ma pean üles tunnistama , et tegelikult on salajane proovisõit ka juba tehtud...käisin Raadi kruusaaugus proovimas,kas saab hakkama..sai küll "peaaegu"....kuni üks tagumine pooltelg välja hyppas (liiga lyhike)...täna lasti siis reduktorit 15mm alla poole ja loodan , et mure on sellega kadunud aga no mine tea....tõusud ja langused sai igal juhul läbitud ja ise olen rahul....kruusaaugust tagasi üles peale pooltelje jama sain tänu sillalukkudele ja nende abil veeresin ka garagesse....
ja jälle ununes sul fotokas koju
Või on äkki tegemist lihtsatl hea jutuga noormehest. ütleb ,et need asjad tehtud jne. jne. aga tõestada ei suuda
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kiivalt varjatud saladused muudavad selle projekti kuidagi kahtlaseks. 6lk koosneb ka ainult kahtlustest. Oleks võinud ju siia enne ühe kommi panna, et täna (ntx) kell 20:00 on kruusaaugus testimine. Kes oleks tahtnud, oleks saanud tulla vaatama ja ma oleks selle fotoka ka kaasa haaranud.