kassil abi vaja auto valimisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

Kuidas siis õnnestunud on OST mezkass , kas isend nüüd kenasti koduõuel ?

Terv
Toilu
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Postitus Postitas mezkass »

Tervisi kaasaelavaile :)
tõin jah eile auto tallinnast ära. küsisin ascarist ka, et millega ma nüüd ennast sidunud olen, ja sain teada, et masin päris kobe veel :wink: . loomulikult need puksid jms klassikalised jubinad vaja vahetada, aga selle sai kenasti hinna sisse kaubelda. sain ka teada, et tartu ascaris ei olegi võimalik kõiki juppe saada ja nii pidin miski kolaka tallinnast kaasa võtma (olla seal ka ainus ja viimane). eks hakkab siis tasapisi pihta.

minu kui sõiduautoga harjunu esialgsed kommentaarid sellele opelile:

no kõrge on küll. tagavaratas tahavaatepeeglis häirib väljavaadet ja nii tumedate klaasidega peab ka harjuma. keskmise istme peatoe tagant võtan ära kuna selgus, et alla need ei käi.
sõiduomadused:
rool on kõvasti raskem kui sõiduautol, tegin mõned kahtlasemad liigutused ka :oops: , käigud käivad kenasti, võõras on nii lühike laegas esiistmete vahel. ma harjunud kätt sellele toetama ja kuna rool ka raske, siis käed oli koju jõudes suht väsinud. rooli raskust pidi saama ka sättida just tänu sellele kaasatoodud kolakale. eks näeb. ja jah, keegi siin juba märkis, et auto uimane. ongi nii, trassil sõitsin päris pikalt mitme veoka taga, enne kui julgesin manööverdama hakata. kiirust kogub küll masendavalt aeglaselt :? . aga noh, eks tuleb arvestada sellega. kütuse koha pealt ka nii palju, et võtsin tallinnas paarisaja eegu eest ja sõitsin sellega sujuvalt ülenurme välja. kusjuures näidik oli enne tankimist päris nullilähedane. tundub, et sellega vähemalt on kenasti läinud. kokkuvõttes ja arvestades minu kogemusi tallinnas sõitmisel läks eilne päev edukalt :) .
ilmselt saab minust nüüd samuti ascari klient(loodan, et mitte statsionaarne :twisted: ).

tänan kõiki, kes viitsisid kaasa elada ja nõu pakkusid.
siinkohal spessiali tänks to kotkaklaab 8)

mezkass,
krrnäuuuuu
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Hmmm,raske rool. :?
Las Opeli mehed täpsustavad,aga viga ilmselt siis roolisüsteemis (roolivõimendis?).
Minu Y61 patrulli rool on küll kergem,kui mõnel sõiduautol. :)
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Ints kirjutas:Hmmm,raske rool. :?
Las Opeli mehed täpsustavad,aga viga ilmselt siis roolisüsteemis (roolivõimendis?).
Minu Y61 patrulli rool on küll kergem,kui mõnel sõiduautol. :)
muidugi on rool raske kui rooliv6im salongi kaasa anti ;)
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

muidugi on rool raske kui rooliv6im salongi kaasa anti
Asi selge. :D
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

nuh. Ma sätin end ootama seda teadet, kus on kirjas, et "oleks pidanud ikka HRV ostma" Muretuid kilomeetreid (need mõlemad)
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”