Kuidas siis õnnestunud on OST mezkass , kas isend nüüd kenasti koduõuel ?
Terv
Toilu
kassil abi vaja auto valimisel
Moderaator: Moderators
- mezkass
- Rookie
Tervisi kaasaelavaile
tõin jah eile auto tallinnast ära. küsisin ascarist ka, et millega ma nüüd ennast sidunud olen, ja sain teada, et masin päris kobe veel
. loomulikult need puksid jms klassikalised jubinad vaja vahetada, aga selle sai kenasti hinna sisse kaubelda. sain ka teada, et tartu ascaris ei olegi võimalik kõiki juppe saada ja nii pidin miski kolaka tallinnast kaasa võtma (olla seal ka ainus ja viimane). eks hakkab siis tasapisi pihta.
minu kui sõiduautoga harjunu esialgsed kommentaarid sellele opelile:
no kõrge on küll. tagavaratas tahavaatepeeglis häirib väljavaadet ja nii tumedate klaasidega peab ka harjuma. keskmise istme peatoe tagant võtan ära kuna selgus, et alla need ei käi.
sõiduomadused:
rool on kõvasti raskem kui sõiduautol, tegin mõned kahtlasemad liigutused ka
, käigud käivad kenasti, võõras on nii lühike laegas esiistmete vahel. ma harjunud kätt sellele toetama ja kuna rool ka raske, siis käed oli koju jõudes suht väsinud. rooli raskust pidi saama ka sättida just tänu sellele kaasatoodud kolakale. eks näeb. ja jah, keegi siin juba märkis, et auto uimane. ongi nii, trassil sõitsin päris pikalt mitme veoka taga, enne kui julgesin manööverdama hakata. kiirust kogub küll masendavalt aeglaselt
. aga noh, eks tuleb arvestada sellega. kütuse koha pealt ka nii palju, et võtsin tallinnas paarisaja eegu eest ja sõitsin sellega sujuvalt ülenurme välja. kusjuures näidik oli enne tankimist päris nullilähedane. tundub, et sellega vähemalt on kenasti läinud. kokkuvõttes ja arvestades minu kogemusi tallinnas sõitmisel läks eilne päev edukalt
.
ilmselt saab minust nüüd samuti ascari klient(loodan, et mitte statsionaarne
).
tänan kõiki, kes viitsisid kaasa elada ja nõu pakkusid.
siinkohal spessiali tänks to kotkaklaab
mezkass,
krrnäuuuuu

tõin jah eile auto tallinnast ära. küsisin ascarist ka, et millega ma nüüd ennast sidunud olen, ja sain teada, et masin päris kobe veel

minu kui sõiduautoga harjunu esialgsed kommentaarid sellele opelile:
no kõrge on küll. tagavaratas tahavaatepeeglis häirib väljavaadet ja nii tumedate klaasidega peab ka harjuma. keskmise istme peatoe tagant võtan ära kuna selgus, et alla need ei käi.
sõiduomadused:
rool on kõvasti raskem kui sõiduautol, tegin mõned kahtlasemad liigutused ka

ilmselt saab minust nüüd samuti ascari klient(loodan, et mitte statsionaarne

tänan kõiki, kes viitsisid kaasa elada ja nõu pakkusid.
siinkohal spessiali tänks to kotkaklaab

mezkass,
krrnäuuuuu
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
ilmselt areneb:)