Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kuidas siis on? Viimase infona oli kogunemine homme kell 10 Lauknas...
Isiklikult eelistaks kell 8:45 kogunemist ja kell 9 väljasõitu. Niikuinii mürame pimedas ka veel metsas, aga sel juhul saaks seda rohkem aega valges teha.
Kuidas sobib?
taxopets, bassein vett täis ja saunapuud valmis?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kell 10 endiselt kogunemine.
Nii kõht on head paremat täis,nüüd metsa trassi otsima.Üritan õhtul teada anda kuidas õnnestus.
Kes midagi tahab küsida,siis number on profiilis olemas.
Mina hiivan lõuna ajal linnas ankru ja lähen sauna kütma,grill on kärus.Nagu boobi jutust aru saan on peale minu veel mõni kes külma basseini hüppaks seega täidan selle ka ära.Jääb üle ainult enne ennast korralikult mudaseks teha.Maal mul internetti pole seega ühendus ainult tel.teel.Eks ma ise helistan õhtul yanekkile kontrollimaks,et miskit muutunud pole. Viksige siis kingad ära ja kohtume mudas
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Nii,rada enamvähem välja mõeldud.
Kui jõuame normaalsel ajal Lauknale tagasi,saab sümboolse tasu eest ka auto puhtaks pesta,valgustust pesuplatsil ei ole,kuid saab ilmselt ka pimedas hakkama.
Mõned pildid ka,raskus astmeks neile piltidele paneks keskmine.http://nagi.ee/photos/yanekk/sets/71601/