mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.seff kirjutas:mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...MahviaDeTyrk kirjutas:No kui me siin oleme võimelised tasuta ekskavaatori leidma - leiame ka missioonitundega treilamehe kui vajadust onfagott kirjutas:Ega maa kohe üles ei sula.Aga 3,5 tonnine kopp võib mõtekam olla küll,asukoht kah soodsam.Väga missiioonitundega treilamees peab olema,kes 3kilo eest 300 kilti sõidab...
,ilmselt kellaaja ja ilmastiku kokkulangemise ja austusest isamaa vastu ,tagajärjel v6i midagi sarnast...
et siis ,keegi v6iks 09 jaan õhtul saha loo kanti appi m6istatama tulla miks puksiirautol kompressor paakidesse 6hku ei taha lüüa ...ilmselt kuskil midagi jäässe läinud, kui korda saame siis v6ib arvestada et puksiir on olemas...
abivalmite investeerijate hüvitisi võtan vastu kohapeal,kes saab ülekannet teha saatku mulle oma andmed ,vastan privas pangakonto jms infoga
silver 5221232
inimesed käivad kosmoses, mis me ei saa nüüd tehnikat veetud ...
12-13 Jaanuar maine taastamine ehk kõik mehed aiaehitusel !
Moderaator: Moderators
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
kardan et ei mahu ...daf fa 600. http://fin.rasketehnika.ee/kasutatud/au ... g=1teiseks boonuseks on veel see ka et pidurid on ju peal ,kuna õhk maas ...trc kirjutas:mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.seff kirjutas:mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...MahviaDeTyrk kirjutas: No kui me siin oleme võimelised tasuta ekskavaatori leidma - leiame ka missioonitundega treilamehe kui vajadust on
,ilmselt kellaaja ja ilmastiku kokkulangemise ja austusest isamaa vastu ,tagajärjel v6i midagi sarnast...
et siis ,keegi v6iks 09 jaan õhtul saha loo kanti appi m6istatama tulla miks puksiirautol kompressor paakidesse 6hku ei taha lüüa ...ilmselt kuskil midagi jäässe läinud, kui korda saame siis v6ib arvestada et puksiir on olemas...
abivalmite investeerijate hüvitisi võtan vastu kohapeal,kes saab ülekannet teha saatku mulle oma andmed ,vastan privas pangakonto jms infoga
silver 5221232
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
noh. ca. kl. 17.30 olen Linnukas. Peale seda võid kella tõmmata. Äkki ongi nii et rohkem kui üks pea on rohkem kui mittemidagi.seff kirjutas:kardan et ei mahu ...daf fa 600. http://fin.rasketehnika.ee/kasutatud/au ... g=1teiseks boonuseks on veel see ka et pidurid on ju peal ,kuna õhk maas ...trc kirjutas:mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.seff kirjutas: mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...
silver 5221232
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Niisiis sai arutatud tiba ka targemate peadega ning esialgu siiski pakuks välja ainult eraisikute vahelist arveldamist. Nimelt on ka MTÜ puhul seda paberimajandust palju ja mine tea millal maksuamet tükikest meie annetustest omale tahtma hakkab. Kui eraisik kannab eraisikule kütuseraha, siis see on juba meie vaheline asi.
Oodatud oleks siis annetused esialgu kasutajale Seff ja ka minu nimele võib annetusi saata(konto ja enda täpsed andmed saadan kõigile sooviatele ps,iga) Loomulikult on kõigil kohaletulijatel võimalus anda annetus kütuse kompensatsiooniks ka sularahas.
Annan igal õhtul ülevaate annetuste osas ja annetaja nõusolekul avaldan ka tema kasutajanime ja summa.
Peale ürtituse möödumist annan siin teemas ülevaate kuludest-tuludest ja juhul kui on mingi summa üle, siis otsustame koos mida ja kuidas me teeme ülejäänud rahaga. Kas annetame mõnele Lastekodule, "Detsembrikuumus" filmile, jätame tulevasele Fondile (MEHED, tõesti pead kokku ja teeme tulevikus selle fondi ära) või teeme saunaka
Annetajad: PS minule või kasutajale Seff ja saadame oma andmed.
Oodatud oleks siis annetused esialgu kasutajale Seff ja ka minu nimele võib annetusi saata(konto ja enda täpsed andmed saadan kõigile sooviatele ps,iga) Loomulikult on kõigil kohaletulijatel võimalus anda annetus kütuse kompensatsiooniks ka sularahas.
Annan igal õhtul ülevaate annetuste osas ja annetaja nõusolekul avaldan ka tema kasutajanime ja summa.
Peale ürtituse möödumist annan siin teemas ülevaate kuludest-tuludest ja juhul kui on mingi summa üle, siis otsustame koos mida ja kuidas me teeme ülejäänud rahaga. Kas annetame mõnele Lastekodule, "Detsembrikuumus" filmile, jätame tulevasele Fondile (MEHED, tõesti pead kokku ja teeme tulevikus selle fondi ära) või teeme saunaka

Annetajad: PS minule või kasutajale Seff ja saadame oma andmed.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Lisan veel niipalju, et võtame Ollega kaasa suure panni millel peale "Aia ja Aiaaugu" installeerimist võimalik söögipoolist kuumtöödelda.
Kellele liha, kellele vorst - igaüks ise vaatab mida kaasa võtab.
http://www.landrover.ee/est/galerii/200 ... mage91.htm
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mõtetete lugeja oled!Valge Hiir kirjutas:Lisan veel niipalju, et võtame Ollega kaasa suure panni millel peale "Aia ja Aiaaugu" installeerimist võimalik söögipoolist kuumtöödelda.

Ma just tahtsin küsida kas sa oma UAZ-iku käru koos suure panniga ei taha kohale lohistada.

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Minuga lubas C. R. Jakobson kaasa tullaseff kirjutas:kasutaja "militar" tegi annetuste kohapealt otsa lahti , ootan ka teisi reageerima..

Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Omalt poolt ja ilmselt mitte ainult, vaid me kõik peame ütlema ka Suured Tänud esialgu kasutajatele:
AADU (250.-)
YANEKK (350.-)
BULLRIDER (350.-)
FAGOTT (200.-)
VÕRRIMEES (200.-)
PISIKE
MELL (200.-)
RAX888 (500.-)
HEINZA (500.-)
ATDOOM
PIRAAT
414AVM
STEELMAN
KAITS
TRAATJALG
Tänud Anonüümsetele annetajatele
Hetkeseisuga on Fondis 5445.- krooni
AADU (250.-)
YANEKK (350.-)
BULLRIDER (350.-)
FAGOTT (200.-)
VÕRRIMEES (200.-)
PISIKE
MELL (200.-)
RAX888 (500.-)
HEINZA (500.-)
ATDOOM
PIRAAT
414AVM
STEELMAN
KAITS
TRAATJALG
Tänud Anonüümsetele annetajatele

Hetkeseisuga on Fondis 5445.- krooni
Viimati muutis Olle, L Jaan 12, 2008 7:49 pm, muudetud 7 korda kokku.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- taxopets
- True Off Roader!
Kuna tundub,et põhiline raskus saab olema inimjõul+kuvaldal pakun omaltpoolt välja võimaluse rahval Tallinnast kohalesõidu pealt kokku hoida.Mul bussis kuni 8 vaba kohta ja haagise võin riistade jms. jaoks ka ligi võtta.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Just. Väga lahe abipakkumine minumeelesttaxopets kirjutas:Kuna tundub,et põhiline raskus saab olema inimjõul+kuvaldal pakun omaltpoolt välja võimaluse rahval Tallinnast kohalesõidu pealt kokku hoida.Mul bussis kuni 8 vaba kohta ja haagise võin riistade jms. jaoks ka ligi võtta.

Ka ka kasutajaga Tai sai täna arutatud, et meil on ju enam vähem igal mehel oma auto. Kas on siis mõtet igal ühel omaga minna, ühendagem jõud! Ja on ju ka seltsis segasem sõita.
Minu kaardilugejateks siis sedakorda vähemalt Urmo ja kui on soovijaid, siis andke teada

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Sellisel juhul võiks kohtumispaiga teha Ülemiste Keskuse Neste poolses otsas improviseeritud linnalähiliinide bussipeatuses.Olle kirjutas:Just. Väga lahe abipakkumine minumeelesttaxopets kirjutas:Kuna tundub,et põhiline raskus saab olema inimjõul+kuvaldal pakun omaltpoolt välja võimaluse rahval Tallinnast kohalesõidu pealt kokku hoida.Mul bussis kuni 8 vaba kohta ja haagise võin riistade jms. jaoks ka ligi võtta.
mul länkaris ametlikult 9 kohta koos juhiga.... ok,ok, passis, reaalselt siiski ei sunni ma taha istmetele kedagi
Seal ruumi piisavalt ja saab mittevajalikud autod peale regrupeerumist parkima jätta.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.