Mõnes mõttes ma sinuga nõustun. Õlle kõrvale võib tutvusringkonnast ka neid lugusid rääkida, kus varguse ohver kamandatakse sundtoomisega ähvardades teise Eesti otsa ütlusi andma, küsimaks "ega te ise pole vahepeal midagi teada saanud?"keelutsoon kirjutas:see olukord ei pane mitte tatti pritsima, vaid teeb lihtsalt nukraks ja häbi on ning ei tahaks maksumaksjana selliste jama kinniplekkimises osaleda.
...ja siis kui närvi lähed selle lolluse pärast ja hakkad nendele nende endi seadustest rääkima,siis on suu m...i täis ja öeldakse,kui jut otsa saab:"et midagi pole teha seaduses on auk" Ja nii ongi.
See jut käis selle kohta,kui kutsutakse kohale ja küsitakse ega midagi meenund pole. Tra tehke oma tööd ise ka natukenegi.
Hari ongi punane sellepärast,et mul murti töökotta sisse ja see eelnev jutt kattub minu juhtumiga.
Asi ongi sealmaal juba ,et mul on kahtlusalune aga politseil pole. Ise midagi teha ei saa ja politsei ei saa ka midagi teha.
Ma ei viitsi kõike üksikasjaliselt lahti kirjutada aga ma ei ole enam ammu nende peale pahane. Mis sa lollidega vaidled,nad ei saa nagunii midagi aru.