Oot, räägi pisut lähemalt. Räägid ikka tõsiselt seda mündijuttuallar kirjutas: On küll, Müntidega reguleeritakse neid, kapotiall silt kus mõõdud kaa peal.

Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Kui nüüd õi(ges)ti aru saan, siis ei ole oluline. Oluline on, et kardaan ise nuutidest samasse asendisse kokku läheb ja ristid samas suunas. Oluline on kardaani enda tasakaalustus.differ kirjutas:Kas kardaani installil peaks jälgima, et kardaani käigukastipoolne nuutidega ots(sõlm A) läheks täpselt samasse nuuti käigukastis, kus ta varem oli, või pole see oluline? ...
Mis asi se nii väidab? krossi rattal reguleeritake selliselt klappe, iga 75000 km järgi pole küll tarvis neid regullida, ma olen peale remonti juba üle 100000 km sõitnud ja pole veel reguleerinud, kuigi vist oleks tarvis.Jeepu kirjutas:Tere,
Küsiksin veel klappide regulli kohta, et kas tõesti peab seda tegema iga õlivahetuse ajal 15tuh. km tagant? Nii mulle vähemalt elektrooniline Vivid andmebaas näitab. Ise ei tahaks uskuda, et nii tihti vaja reguleerida on.
//
Terv.Priit
No seda minagi arvan, et nii tihti pole ka vaja klappe regullida. Aga meil on varuosaprogrammis sees ka mingil määral autode hooldus- ja remondijuhised ning sealt nii välja lugesin. Huvitav, mis ütleb tehase manuaal selle klappide regulli kohta? Kui tihti peaks tehase arvates tegema?allar kirjutas: Mis asi se nii väidab? krossi rattal reguleeritake selliselt klappe, iga 75000 km järgi pole küll tarvis neid regullida, ma olen peale remonti juba üle 100000 km sõitnud ja pole veel reguleerinud, kuigi vist oleks tarvis.
huvitav.Uko kirjutas:Üks küünal ei tööta.