Probleem NESTE A24-ga ja üldse tanklatega!
Moderaator: Moderators
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
miski nädal-paar tagasi juhtus ka minul see õnnetus, et olin sunnitud tanklat külastama (Olerex)
Trollil peale seda külmal mootoril tühikäigu pöörded hakkasid väga madalaks minema - soojalt ok
Täna sain jälle sõbraliku naaberriigi toodangu paaki ja igaks petteks vahetasin ka filtrid - töötab nigut kell
Krt poole aasta jooksul käid korra tanklas ja kohe miskine jama - rsk paneks neile kõigile tule otsa - aga ma pole kindel kas see kütus ikka põleb
Trollil peale seda külmal mootoril tühikäigu pöörded hakkasid väga madalaks minema - soojalt ok
Täna sain jälle sõbraliku naaberriigi toodangu paaki ja igaks petteks vahetasin ka filtrid - töötab nigut kell
Krt poole aasta jooksul käid korra tanklas ja kohe miskine jama - rsk paneks neile kõigile tule otsa - aga ma pole kindel kas see kütus ikka põleb

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Põleb küll, mul masinad kõik olerexi kütte edukalt ära põletanud. Äkki su Troll oli lihtsalt nii heast küttest hämmingus.MahviaDeTyrk kirjutas: Krt poole aasta jooksul käid korra tanklas ja kohe miskine jama - rsk paneks neile kõigile tule otsa - aga ma pole kindel kas see kütus ikka põleb
Offroadiga tegelnud alates 2006.
- RAMBO
- True Off Roader!
see on vana uudis,et olerex i tanklakett müüb pestud kütet ja mitte üks,ega 2 tanklat ei tegele sellega. bensiini kohta ei oska kaasa rääkida,aga diisli kohapealt küll.casca kirjutas:Põleb küll, mul masinad kõik olerexi kütte edukalt ära põletanud. Äkki su Troll oli lihtsalt nii heast küttest hämmingus.MahviaDeTyrk kirjutas: Krt poole aasta jooksul käid korra tanklas ja kohe miskine jama - rsk paneks neile kõigile tule otsa - aga ma pole kindel kas see kütus ikka põleb
tanklate küttes (diislis) ei ole vist enam üheski tanklas,küttele määrdaainet lisatud.
tegelik vahekord on umbes 300ml. tonni kohta. praegu meie rjjgiz ei ole minuni sellist kütet jõudnud.
kahju...

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Tangin ise Olerexis, kuna alternatiive eriti pole, kaks (vanemat) diislit närivad rahulikult kõik ära, mis ette antakse ja ja toitesüsteemidega probleeme pole olnud. Hooldused ka korrapärased olnud ja filtreid tihedamalt vahetatud, kui soovitatud. Siinkandis ehk aitab see, et tankla haldaja kohalik inimene, nime ja nägupidi teada tuntud...
Ja kui nüüd heietama hakata, siis peale kvaliteedi järsku langust 90-te lõpus, kui hind rämedalt kerkis, pole kütuse kvaliteediga probleeme olnud. Nimetatud ajal oli küll asi tõsine jama, (Ei tankinud siis Olerexis), etteandepumba juusvedrud roostetasid läbi, kütusepaak roostetas seestpoolt läbi, pihustiotsad kestsid nädala jne. Peale seda kui paanika lahti läks, sai ka kvaliteet korda ja edasi kõik ok olnud.
Ja kui nüüd heietama hakata, siis peale kvaliteedi järsku langust 90-te lõpus, kui hind rämedalt kerkis, pole kütuse kvaliteediga probleeme olnud. Nimetatud ajal oli küll asi tõsine jama, (Ei tankinud siis Olerexis), etteandepumba juusvedrud roostetasid läbi, kütusepaak roostetas seestpoolt läbi, pihustiotsad kestsid nädala jne. Peale seda kui paanika lahti läks, sai ka kvaliteet korda ja edasi kõik ok olnud.
Mul pole õrna aimugi, kust ja mis kütet see Olerex müüb, aga kõik meie firma autod(uued diislid) sõidavad sellega. Kõigil läbisõit juba ca 150kkm ainult Olerexi diisliga ning probleeme pole. Tangitakse üle Eesti.
Enda autosid sealt ei tangi, aga olen täheldanud, et suurt vahet pole, millisest tanklast tankida. Alexelas olen täheldanud bensiinil imelikku lahustile sarnanevat lõhna, aga sõidab ka sellega.
Neid "naised saunas rääkisid" stiilis jutte pole mõtet eriti tõsiselt võtta.
Enda autosid sealt ei tangi, aga olen täheldanud, et suurt vahet pole, millisest tanklast tankida. Alexelas olen täheldanud bensiinil imelikku lahustile sarnanevat lõhna, aga sõidab ka sellega.
Neid "naised saunas rääkisid" stiilis jutte pole mõtet eriti tõsiselt võtta.
sai ka paar aastat tagasi hädakorral saue olerexist 2 x tangitud bensiini sõiduautot ja pärast seda tõmbles ja turtsus auto...sellest saadik pole ma olerexi tanklat külastanud...statoiliga pole mul kunagi probleeme olnud väljaarvatud see, et 5liitrisesse kalonkasse mahub 7L kütet 

Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Kui minul läks hästi, olin mina ka ülbe. Aga nüüd on vahel päevi, kus käin samuti 100 krooni kaupa tankimas nagu need vennad, kelle üle kunagi sai ironiseeritud.
Ehk siis:
- Kes jõuab deebetina ette maksta, ei vaevle selliste probleemide käes.
- Kellele antakse Nestest krediiti, ei vaevle ka selliste probleemide käes.
Aga lisaks on inimesed, kellele ei anta ei Neste krediiti ja kes ei jaksa maksta deebetkaardile pappi. Ja neil on täielik õigus karjuda, kui 21. sajandil ei suudeta faking automaat panna faking tagasisidet andma, kas tankimine õnnestus või mitte.
Ehk siis:
- Kes jõuab deebetina ette maksta, ei vaevle selliste probleemide käes.
- Kellele antakse Nestest krediiti, ei vaevle ka selliste probleemide käes.
Aga lisaks on inimesed, kellele ei anta ei Neste krediiti ja kes ei jaksa maksta deebetkaardile pappi. Ja neil on täielik õigus karjuda, kui 21. sajandil ei suudeta faking automaat panna faking tagasisidet andma, kas tankimine õnnestus või mitte.