Läänemaal metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Krt siin ka lahe üritus kuhu ma olude sunnil ei jõua. Pange kindlasti mõned KP' sinna metsa, siis vähemalt saab korraldada mõningaid välksafareid koondminetuse all "Olle ja tema länkari päästmine" :lol:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Vaatasin,et seltskond muudkui kasvab.Äkki sauna tahtjad viskavad mulle oma nimed postkasti süsteemis kes ees see mees.Lisage ka voodi soov
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Olle kirjutas:Krt siin ka lahe üritus kuhu ma olude sunnil ei jõua. Pange kindlasti mõned KP' sinna metsa, siis vähemalt saab korraldada mõningaid välksafareid koondminetuse all "Olle ja tema länkari päästmine" :lol:
Ära kutsu kurja välja,panemegi ehk KP kuhugi sinna,et ise ka ei tea kus oled ja kuhu lähed.Osades kohtades puudus hiljuti ka mobiili levi ja lähim asustatud koht ~5km kaugusel.
Kalla

Postitus Postitas Kalla »

Üritan siis ka kohal olla kui keskit vahele ei tule.Katsun ühe chero veel kaasa meelitada. :D
Kasutaja avatar
Raints
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Raints »

Olen ka asjast huvitatud. Õiget masinat küll selleks ajaks valmis ei saa, aga ajan 4runnerile tule sisse. Vints ja korralik mudakas küll puuduvad, aga noh et kes ei riski see mudas ei soperda :) Olen tulija.
sopp on popp
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Raints kirjutas:Olen ka asjast huvitatud. Õiget masinat küll selleks ajaks valmis ei saa, aga ajan 4runnerile tule sisse. Vints ja korralik mudakas küll puuduvad, aga noh et kes ei riski see mudas ei soperda :) Olen tulija.
Viisakusest öeldakse Tere kõigepealt.
Aga kohtume siis laupäeva hommikul.
kunomets
Fitting 38"

Postitus Postitas kunomets »

Tervitus! Tundub ,et lahe üritus tulemas ,kui mahub siis ühineks
G300 vintsi ja mudakatega ja võibolla VWTransporter vintsi ja mudakatega. Saunast ja meeldivast seltskonnast ka ära ei ütleks.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Et mida rohkem seda uhkem :twisted:
Peab end kolonni etteotsa sättima, siis saab rohkem edasi-tagasi viimaste vintsijate juurde sõita 8)
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

kunomets kirjutas:Tervitus! Tundub ,et lahe üritus tulemas ,kui mahub siis ühineks
G300 vintsi ja mudakatega ja võibolla VWTransporter vintsi ja mudakatega. Saunast ja meeldivast seltskonnast ka ära ei ütleks.
Aga palun,saabki vintsiga ja ilma autod korralikult ritta paigutada.
Kuna seltskond on suht suureks paisunud,läheb reedene päev raja märkimiseks(lukkude paigaldus peab ootama järgmist nädalat :evil:),sellist kampa pole niisama metsa mõtet viia.
Viimati muutis yanekk, K Veebr 06, 2008 10:52 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Sauna kohta tuleks infot küsida Taksopetsilt.
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Saunasoovi on avaldanud praeguseks peale minu:Heinza,boob,karli,merelane,helx.
Viimati muutis taxopets, N Veebr 07, 2008 8:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
Merelane
Mudder

Postitus Postitas Merelane »

Ahoi !
Ei ole ma kuskile kadunud, olen oma 69 all ja peal. Tulemas olen kindlasti koos vintsmaniga(Helxiga) ja sauna soov on kindlalt olemas (seda juba tervise pärast,et ei peaks pärast sõitu haigevoodit külastama; küll Boob teab mis peale suplust võib juhtuda).Praegu veel kõvakatuse tegemine 69-le,muidu on OK ,simmerid vahetatud 33" mudarehv all ja hing on enam kui valmis.
NB! ahjaa ,minupoolt siis saunalistele rest õlut või ka kaks :twisted: ja liitrine J/M külmarohuks,võtan ka miskit grillile paigutamiseks.
Nii et Laupäeval näeme.
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

taxopets kirjutas:Saunasoovi on avaldanud praeguseks peale minu:Heinza,boob,karli.
Kindlasti ka merelane ja tema kaardilugeja Helx. Kes meile siis õlut toob :lol:
yanekk, sellele kambale rada märkides arvesta sellega, et osadel pole vintsi ja seega mingit mitmekümne kilomeetrist mudarada pole mõtet otsida. Päris palju aega kulub selle kolonni liikumisel isegi läbi 100m mudalõigu, kus tuleb 20m vintsida...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Üritan teha kahes raskus astmes,kes ei taha väga sügavale metsa,saab jätta auto kõrgemasse kohta ootama.
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

Tere ka Lehtse meeste poolt. Teema tundub huvitav,kui vintsi normi saame siis tuleme toyotaga kohale. Boob lubas teed ka näidata.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”