Läänemaal metsa
Moderaator: Moderators
Krt siin ka lahe üritus kuhu ma olude sunnil ei jõua. Pange kindlasti mõned KP' sinna metsa, siis vähemalt saab korraldada mõningaid välksafareid koondminetuse all "Olle ja tema länkari päästmine" 

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ära kutsu kurja välja,panemegi ehk KP kuhugi sinna,et ise ka ei tea kus oled ja kuhu lähed.Osades kohtades puudus hiljuti ka mobiili levi ja lähim asustatud koht ~5km kaugusel.Olle kirjutas:Krt siin ka lahe üritus kuhu ma olude sunnil ei jõua. Pange kindlasti mõned KP' sinna metsa, siis vähemalt saab korraldada mõningaid välksafareid koondminetuse all "Olle ja tema länkari päästmine"
Aga palun,saabki vintsiga ja ilma autod korralikult ritta paigutada.kunomets kirjutas:Tervitus! Tundub ,et lahe üritus tulemas ,kui mahub siis ühineks
G300 vintsi ja mudakatega ja võibolla VWTransporter vintsi ja mudakatega. Saunast ja meeldivast seltskonnast ka ära ei ütleks.
Kuna seltskond on suht suureks paisunud,läheb reedene päev raja märkimiseks(lukkude paigaldus peab ootama järgmist nädalat

Viimati muutis yanekk, K Veebr 06, 2008 10:52 pm, muudetud 1 kord kokku.
- taxopets
- True Off Roader!
Saunasoovi on avaldanud praeguseks peale minu:Heinza,boob,karli,merelane,helx.
Viimati muutis taxopets, N Veebr 07, 2008 8:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Ahoi !
Ei ole ma kuskile kadunud, olen oma 69 all ja peal. Tulemas olen kindlasti koos vintsmaniga(Helxiga) ja sauna soov on kindlalt olemas (seda juba tervise pärast,et ei peaks pärast sõitu haigevoodit külastama; küll Boob teab mis peale suplust võib juhtuda).Praegu veel kõvakatuse tegemine 69-le,muidu on OK ,simmerid vahetatud 33" mudarehv all ja hing on enam kui valmis.
NB! ahjaa ,minupoolt siis saunalistele rest õlut või ka kaks
ja liitrine J/M külmarohuks,võtan ka miskit grillile paigutamiseks.
Nii et Laupäeval näeme.
Ei ole ma kuskile kadunud, olen oma 69 all ja peal. Tulemas olen kindlasti koos vintsmaniga(Helxiga) ja sauna soov on kindlalt olemas (seda juba tervise pärast,et ei peaks pärast sõitu haigevoodit külastama; küll Boob teab mis peale suplust võib juhtuda).Praegu veel kõvakatuse tegemine 69-le,muidu on OK ,simmerid vahetatud 33" mudarehv all ja hing on enam kui valmis.
NB! ahjaa ,minupoolt siis saunalistele rest õlut või ka kaks

Nii et Laupäeval näeme.
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910
Kindlasti ka merelane ja tema kaardilugeja Helx. Kes meile siis õlut toobtaxopets kirjutas:Saunasoovi on avaldanud praeguseks peale minu:Heinza,boob,karli.

yanekk, sellele kambale rada märkides arvesta sellega, et osadel pole vintsi ja seega mingit mitmekümne kilomeetrist mudarada pole mõtet otsida. Päris palju aega kulub selle kolonni liikumisel isegi läbi 100m mudalõigu, kus tuleb 20m vintsida...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.