Paluks lehtse kokkusaamise kella ja asukohta.

Moderaator: Moderators
Teeme korjanduse ära ja tellime treila. Laupäeval on igaühele tegevust niigi- postid püsti panna, okastraat vedada, vast ka ekskavaatori jälgi siluda.fagott kirjutas:Korjanduse mõte väga lahe, kuna sobib ka neile, kes tõesti ei saa tulla kohaleNii et arveldusarve number ja kohe ülekandeid tegema!Isiklikult vist ei saagi tulla,aga miski paarsada krooksu kohe nõus annetama toreda ürituse nimel.Vahel midagi missioonitundest teha tuleb hingele kasuks!
Kindlasti jätab, kuid ma loodan et me saame vast võimalikult akuraatselt tehnikaga ringi käia ning jäljed ka vajadusel siluda.Stupiduser kirjutas:Eritehnika jälgi ei jäta?Olle kirjutas: Kuna võtted algavad sisuliselt kohe peale aia taastamist, siis palutakse võimalikult vähe autode jälgi aia vahetusse lähedusse.
No kui me siin oleme võimelised tasuta ekskavaatori leidma - leiame ka missioonitundega treilamehe kui vajadust onfagott kirjutas:Ega maa kohe üles ei sula.Aga 3,5 tonnine kopp võib mõtekam olla küll,asukoht kah soodsam.Väga missiioonitundega treilamees peab olema,kes 3kilo eest 300 kilti sõidab...
mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...MahviaDeTyrk kirjutas:No kui me siin oleme võimelised tasuta ekskavaatori leidma - leiame ka missioonitundega treilamehe kui vajadust onfagott kirjutas:Ega maa kohe üles ei sula.Aga 3,5 tonnine kopp võib mõtekam olla küll,asukoht kah soodsam.Väga missiioonitundega treilamees peab olema,kes 3kilo eest 300 kilti sõidab...