Aitame "Sõidame" saadet teha

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Pajero-vennal poleks tõenäoliselt kah midagi selle vastu. Ma usun, et "Linnalehe" 5 minutitit kuulsust talle meeldis :D Kuigi tal pole vintsi. Mu mäletamist mööda müüs koos eelmise autoga maha.

Btw, finantseerijatel võib savi olla. Pakuti ju eelkõige aega ja eeldati, et me ei pane kuueks minutiks 4x4.ee logo taustal metronoomi tiksuma (mis oleks siga kõva reklaam tegelt, irw) vaid anname endast parima (kõvad jutumehed nagu me oleme).

edit: miks kindlasti salongiautosid???? See väide on kontrollimata!
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Usun, et Silberauto paneks mõne G välja. Miskit neil ikka mutta saatmiseks leidub. Mõni uueke Niva oleks ka lõbus võrdlus oma võimekusega.

Samas, kas peaks otsima saatelõigus vastust küsimusele "miks nad seda teevad?"
Sel juhul kaldub jällegi tõsiste maasturite peale
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
Motamees
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Motamees »

[quote="iwansuli"]
Okei, sattunud turmtule alla, on saate produtsendid nüüd pakkunud välja võimaluse, mida tegelikus elus eriti (ja eriti meedia ja meelelahutusmaailmas) ei pakuta- Tule Tee Ise Paremini.
[quote]
Aimasin ka selle pakkumise taga lõksu. Lugesin uuesti pakkumise läbi - väga profesionaalselt üles seatud lõks. Just nii, et kui me ei oska, tehke paremini.
Foorumi vabanduseks on vähemasti see, et me pole sellist saadet tegema hakanudki, nemad tegid. Foorumi liikmed on siiani igaüks ikka oma "liistude" juures nokitsenud.
Kuna ka minu "nimi" on sinna pakkumise sisse otseselt sattunud, vabandangi ennast selle võõra "liistuga" välja. Mina saadet tegema ei hakka. Kui minu käest midagi küsitakse, vastan, kui oskan. See aga ei ole minu saade.
Kui foorum ikka vähegi arvab, et välja ei vea, siis võib ka "liistudele" vihjata. Mudas mütata võite ju hästi osata, kas seda kajastada ka huvitavalt oskate?????? Nagu eelpool kirjutatud, vigade parandust teha ei lasta.
Kõige paremat soovides Peep.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Ma kaldun arvama, et mõte võis täitsa vabalt liikuda "miks nad seda teevad" poole.
Krt, kes see julgeb salongist tulnud ja sinna tagasi mineva maasturiga midagi asjalikku ette võtta?

Inimestele meeldivad kiiksuga kaaskodanikud (mulle küll meeldivad, ilma kiiksuta inimesed polegi mu meelest õiged inimesed, irw).

Btw, ka uus ülekaaluline G läbib siga hästi (sai omal ajal Motorexil kogetud). Ainult, et karta on, et IRL läheb ikkagi väga ruttu maa sisse.
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
urmas

Stup kirjutas: Ma kaldun arvama, et mõte võis täitsa vabalt liikuda "miks nad seda teevad" poole.

Ilmselt vastust ei leia ka seekord.
Paneks saatelõigus rõhuasetuse ka inimestele. See, et foorumlased tunnevad üksteist "nägupidi ja ristinime järgi" ja käiakse koos metsas vanade tuttavate, sõpradena funnimas.

Motamehe kurba mõtteviisi ei jaga. Kui meil millestki puudu jääb, on see profesionaalse režisööri paar näpunäidet. Neid peaks Keila Tallinna vahel ikka olema küll tuttavate seas. Või aitab saatejuht selles osas. Montaaz ülitähtis muidugi. Meie asi on põnevat materjali pakkuda!
Viimati muutis urmas, R Mär 16, 2007 11:56 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Mina tuleks terracaniga.Ma millegipärast arvan, et see formaat oleks vast kõige sobivam. 5-6 tavamaasturit kuskil mäge võtmas, nats mudas sumpamas on tavakasutajale(linnassõitja) üsna atraktiivne. Landy kindlasti teab radu, kus erinevad elemendid olemas on. Samas on finantseerijad rahul ja 4x4 on pildis. Elu on ju täis kompromisse.
Tean ise ka ühte kohta, kus on lühikese lõigu peal muda, liiv, mäkke üles ja samas suht järsk alla. Pole männiku karjäär.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Vastuse saab küsides!

Lõksuparanioa on BS!
Milleks peaks produtsent või saatejuht meile ahvatleva pakkumise tegema selleks , et montaazi ajal meile teatama, et Kuulge, ise olete luuzerid, tõmmake omale vesi peale" Mingi friikide foorumi (1187 liiget, enamus ilmselt "IShowToYouJenniferAnistonTits ") virina ellimineerimiseks nii drastilisi samme astuma????
Pigem ikka oma saate elavdamiseks!!!
Ma tean, et olen naiivne aga mina usun inimeste headusesse! :D

PS saade tegelt suht asjalik. Vaatasin kah lõpuks tagantjärele ja sattusin uue Corolla ja Aurise sõiduoodi peale. Omal tööautot mõne kuu pärast vaja. Ja sain teada et Auris täielikult out kuna normaalsete mõõtmetega eesti mees (kahemeetrine on ju normaalne) sinna sisse küll ära ei mahu (visuaalselt vaadeldes). Idikad on keskkonsooli teinud sellise nagu see peaks mahutama g-mersu käigukasti :evil:
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
urmas

Mina näeks asja nii (olen ise siin uus poiss alles): Tunnete siin enamus üksteist. Äkki ongi vahva esitada saates peale autode ka inimesi, kes koos metsas käivad. Olete ju kõik vanad head tuttavad, sõbrad. Märjad Härjad, Tango, Päikesejänkud (nimetan inimesi kellega olen kokku puutunud) ja paljud teised võivad vägagi lõbusa saatematerjali anda. Ei tohi muidugi liiga siseringi naljadeks minna. Samas saate ilmselt ka sõidupoolega hakkama :D
Viimati muutis urmas, L Mär 17, 2007 12:22 am, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

kiiking kirjutas:Mina tuleks terracaniga.Ma millegipärast arvan, et see formaat oleks vast kõige sobivam. 5-6 tavamaasturit kuskil mäge võtmas, nats mudas sumpamas on tavakasutajale(linnassõitja) üsna atraktiivne. Landy kindlasti teab radu, kus erinevad elemendid olemas on. Samas on finantseerijad rahul ja 4x4 on pildis. Elu on ju täis kompromisse.
Tean ise ka ühte kohta, kus on lühikese lõigu peal muda, liiv, mäkke üles ja samas suht järsk alla. Pole männiku karjäär.
Krt, ma ei arva nii! Neid tavamaastureid (loe: järve peal sõitvaid linnamaastuureid) on nad juba näidanud!

Usun, et nad tahaksid midagi erilist!
Ega tõde muidugi enne ei selgu kui nendega kokku pole saanud, seni võime rahulikult siin vahtu üles peksta.

Samas võiks muidugi H.K. poole ukseni kuhugi vedelasse mutta ära uputada ja siis näidata kui hästi oskaja mehe käes (vintsitross ju muda alt ei paista :wink: ) liigub! Samas võib ratta alt s...tta katusele lennata (mis teadupärast oofroadlollus).
Arvan, et muda peaks ikka lendama.

Mis kompromissidesse puutub siis eelkõige tuleks hetkel keskenduda atraktiivsusele! Ma tean, et Sina ja mina peame atraktiivseteks vist erinevaid asju, :roll:
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

urmas kirjutas:Mina näeks asja nii (olen ise siin uus poiss alles): Tunnete siin enamus üksteist. Äkki ongi vahva esitada saates peale autode ka inimesi, kes koos metsas käivad. Olete ju kõik vanad head tuttavad, sõbrad. Märjad Härjad, Tango, Päikesejänkud (nimetan inimesi kellega olen kokku puutunud) ja paljud teised võivad vägagi lõbusa saatematerjali anda. Ei tohi muidugi liiga siseringi naljadeks minna. Samas saate ilmselt ka sõidupoolega hakkama :D
Remeber, six minutes!
Seal sõprussidemeid lahkama hakata on liig! Kui ainult nii, et kui läheks väljamõeldud stsenaariumi peale siis peale lootusetut kaevamist (kiirendatult lõigud kell taga tiksumas nii paar tundi) lendab ilge porukas "sõpru" korraga kohale!

PS tegelt on peale eelppolnimetatute veel suur hulk lahedaid tiime meelde. Negatiivse pealt vaid üksikuid. hetkel nimetama ei hakka aga tuli mõte, et ühele tiimile teen küll spetsiaalse kirumisteema kui ta veel üks kord ülbab ja meil s..ta p..ses keema ajab. Ja ma kardan, et see teema saab veel popimaks kui käesolev :evil: [/quote]
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Stupiduser kirjutas
Mis kompromissidesse puutub siis eelkõige tuleks hetkel keskenduda atraktiivsusele! Ma tean, et Sina ja mina peame atraktiivseteks vist erinevaid asju, :roll:[/quote]

Õnneks jah. Muidu oleks see eluke ju igav kui kõik ühte moodi mõtleks. :D
Aga ootaks tõesti ära tootjate versiooni, siis saaks juba hakata konkreetset asja kokku panema. Praegu me kõik ju oletame.
Mingi vanasõna ütles vist nii, et kordamine on tarkuse ema aga oletamine kõikide asjade p...sse keeramiste ema!
Nüüd küsimus selles, et kes tootjaga ühendust võtab ja asja kokku lepib. Kui see tehtud, siis saaks juba ettevalmistustega pihta hakata.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Tai loomulikult!
Initsiatiiv peab karistatud saama! :wave

Oletamisel on see tore asi, et saab teada "mis oleks kui"...
Muidu on kõik oma raamides.

Minul on asjast muidugi kogenud foorumihundina ja kogenud klubihundina (mis ei ole kaugeltki üks asi) oma nägemus! Ja mina olen mõttes oma volitused juba enda poolt ennustatavale tegusale tiimile andnud!
Peale selle olen, mõelnud välja oma kondikava stsenaarumile kui asi veetseks kisub. Olen ju foorumihunt, irw!
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
urmas

Tegid mind sõnatuks, Ermo! :lol: Sama mõte

Kuni tai soomes on, peab kõik see rahvas 100 km/h ideid tulistama. On tail ja tulevasel saatetiimil materjali, mida läbi närida enne kondikava esitlemist!
Snegurochka ex.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

tõenäoliselt on järgmise nädala algul kokkusaamine saate tegelinskitega. Siis saab näha ms nad ise meile piirangux ette pnevad vms. ise muidugi arvan, et vahepalaks peaks nau materjali panema ka kollidest ja nende tegemistest aga eks tulistage ideid need alati teretunud. Nyyd igatahes siis paadile.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Vaadates seda meeletust tolmu(sopa? 8) ) pilve mis siin on üles keerutatud jääks mulje nagu me läheks eetrisse CNN "prime time" või vähemasti TOP Gear otse saatena.... :roll:

Need, kes minuga rohkem kui ükskorda on kohtunud, teavad, et olen maasturimehe kohta üsna konservatiivse ja alalhoidliku ilmavaatega ning asjatuid riske ei võta. Seepärast võivad minu ideed ka äkilisematele kodanikele "kuiviukutena tunduda" . Olgu minu kohtunikes need LR ja muude maasturite omanikud kes minu seatud radel ja korraldatud safaritel käinud. (Siiani pole ühtegi haigutust varjavat või rooli taga tukkuvat tüüpi näinud. )
Meil on küll foorumis demokraataia, kuid lõpliku formaadi otsustab loodetavasti 4x4.ee management. Loodetvasti on otsus hea kompromiss kõigist ideedest
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”