kiiking kirjutas:Mina tuleks terracaniga.Ma millegipärast arvan, et see formaat oleks vast kõige sobivam. 5-6 tavamaasturit kuskil mäge võtmas, nats mudas sumpamas on tavakasutajale(linnassõitja) üsna atraktiivne. Landy kindlasti teab radu, kus erinevad elemendid olemas on. Samas on finantseerijad rahul ja 4x4 on pildis. Elu on ju täis kompromisse.
Tean ise ka ühte kohta, kus on lühikese lõigu peal muda, liiv, mäkke üles ja samas suht järsk alla. Pole männiku karjäär.
Krt, ma ei arva nii! Neid tavamaastureid (loe: järve peal sõitvaid linnamaastuureid) on nad juba näidanud!
Usun, et nad tahaksid midagi erilist!
Ega tõde muidugi enne ei selgu kui nendega kokku pole saanud, seni võime rahulikult siin vahtu üles peksta.
Samas võiks muidugi H.K. poole ukseni kuhugi vedelasse mutta ära uputada ja siis näidata kui hästi oskaja mehe käes (vintsitross ju muda alt ei paista

) liigub! Samas võib ratta alt s...tta katusele lennata (mis teadupärast oofroadlollus).
Arvan, et muda peaks ikka lendama.
Mis kompromissidesse puutub siis eelkõige tuleks hetkel keskenduda atraktiivsusele! Ma tean, et Sina ja mina peame atraktiivseteks vist erinevaid asju,

Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002