PILDID
EDIT: kl 22.50 telefonikõne tondile: "Ma olen TÄIEGA mudas kinni!", andis mõista, et mõne ekipaazi safari on õite pikaks veninud

Moderaator: Moderators
Äsja jõudsime. Nagu alati, jätkus "sõitu" seal kauemaks . Safari ainuke linnaWrangler (ta vist ei aimanud mudakogust etteeinar1 kirjutas:oli tore üritus tänud minugi poolt.
ei tea kas teised trepojalt juba ka kodus
Huvitav, kas see on kõigil samamoodi? Et niikaua kui pole ise käinud, on ainult aja raiskamine ja auto lõhkumine aga peale esimest tundi ollakse nõus teinekord jälle tulemaraimo kirjutas:Täna võttis ka teinepool safarist osa ja lausa nautis mudas müttamist, kuigi enne minekut oli seletamist, et ei lähe metsa autot lõhkuma
Alguses jah, aga see läheb neil kohe üle, kui asja tõsiselt ette võtad!reimo kirjutas:Huvitav, kas see on kõigil samamoodi? Et niikaua kui pole ise käinud, on ainult aja raiskamine ja auto lõhkumine aga peale esimest tundi ollakse nõus teinekord jälle tulemaraimo kirjutas:Täna võttis ka teinepool safarist osa ja lausa nautis mudas müttamist, kuigi enne minekut oli seletamist, et ei lähe metsa autot lõhkuma
Eks tuleb üritada hoida trass auto võimetele vastav, kui ma oleks turtsuva autoga koju sõitmise asemel eile Teiega Treppojale tulnud, oleks reaktsioon kindlasti muutunud.urmas kirjutas: Alguses jah, aga see läheb neil kohe üle, kui asja tõsiselt ette võtad!![]()
Noh, see oleneb ikka väga inimesest.urmas kirjutas:Alguses jah, aga see läheb neil kohe üle, kui asja tõsiselt ette võtad!reimo kirjutas:Huvitav, kas see on kõigil samamoodi? Et niikaua kui pole ise käinud, on ainult aja raiskamine ja auto lõhkumine aga peale esimest tundi ollakse nõus teinekord jälle tulemaraimo kirjutas:Täna võttis ka teinepool safarist osa ja lausa nautis mudas müttamist, kuigi enne minekut oli seletamist, et ei lähe metsa autot lõhkuma![]()