Probleem '03 aasta Grand Cherokee käivitusega külmaga
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
- I live off from the mud
Re: Probleem '03 aasta Grand Cherokee käivitusega külmaga
Hõõgküünalde juhtimine on siis sama nii MB-l kui Jeepil:
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php? ... #pid233029
Iseenesest üllatav, et neid nii kaua järel hoitakse.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
-
- Rookie
Tere,
Võib-olla oskab keegi öelda kas Rakveres on sellist asjalikku kohta, kuhu võiks oma Jeepi kontrolli viia, et miks alates -6 halvasti käima läheb, ühest kohast öeldi ära, et nemad ei taha (võib-olla ei oska) Jeepisid vaadata.
Võib-olla oskab keegi öelda kas Rakveres on sellist asjalikku kohta, kuhu võiks oma Jeepi kontrolli viia, et miks alates -6 halvasti käima läheb, ühest kohast öeldi ära, et nemad ei taha (võib-olla ei oska) Jeepisid vaadata.
-
- I live off from the mud
OÜ Hõbenool tasuks proovida. Iseasi, kas nad viitsivad sääraste asjadega jännata. Teadmised ja vahendid on neil olemas, kuid järjekorrad on pikad.Kristjan1979 kirjutas:Tere,
...
kas Rakveres on sellist asjalikku kohta, kuhu võiks oma Jeepi kontrolli viia, et miks alates -6 halvasti käima läheb
...
http://www.hobenool.eu/kontakt/
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Minu kogemuste põhjal on läbi mõni pihusti ennem kui küünlad.Kristjan1979 kirjutas:Tere,

Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
Each plug will momentarily draw approximately 25v6sa kirjutas:Hõõgküünalde juhtimine on siis sama nii MB-l kui Jeepil:
amps of electrical current during the initial key–on
cycle. This is on a cold or cool engine. After heating,
the current draw will drop to approximately 9–12
amps per plug.
Aga voolu tarve langeb 25-lt amprilt 9-12 amprini peale soojenemist.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
- Rookie
Tere,
Tekkis veel selline küsimus, nimelt külma mootoriga põleb see eelsüüteküünalde signaallamp mõni sekund, oleneb ilmast kas siis kauem või lühemat aega, ok sellega on selge. Küsimus on aga selles, et kui ma autoga juba sõitnud olen st. mootor on soe ja siis uuesti käivitan ei lähe eelsüüteküünalde signaallamp üldse põlema. Kas see on normaalne? Niipalju kui mul neid dislasid olnud on pole vahet kas käivitad sooja või külma mootoriga eelsüüteküünalde signaallamp on ikka põlema läinud, kasvõi sekundi aga sellel autol sooja mootoriga see lamp üldse ei sütti.
Tekkis veel selline küsimus, nimelt külma mootoriga põleb see eelsüüteküünalde signaallamp mõni sekund, oleneb ilmast kas siis kauem või lühemat aega, ok sellega on selge. Küsimus on aga selles, et kui ma autoga juba sõitnud olen st. mootor on soe ja siis uuesti käivitan ei lähe eelsüüteküünalde signaallamp üldse põlema. Kas see on normaalne? Niipalju kui mul neid dislasid olnud on pole vahet kas käivitad sooja või külma mootoriga eelsüüteküünalde signaallamp on ikka põlema läinud, kasvõi sekundi aga sellel autol sooja mootoriga see lamp üldse ei sütti.

Mis seal vahet, kas soojalt süttib või mitte, aga küünlad võtab ikka taha.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Jeebil oli miskine teema, et armatuurist vist käib juhtimine küünaldel. Mingi kindel seos oli selle tulega armatuuris, mitte paljalt indikaator. Uurin kiirelt...
Minu viga... Tegelikult nii...
Minu viga... Tegelikult nii...
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535