Kusagil SEALKreizi kirjutas:Selle künka koordinaat peaks olema:kummist kirjutas:Tere,
Selles pikas videos päris lõpus on üks huvitav koht. Palun kas keegi saab anda koordinaate või lihtsalt ekraani tõmmist googlemapsist, et kus see asub. Näiteks 36. minutil toimuv.
Tänud ette.
59°19'19"
24°42'30"
03.11. Tallinna lähedale sõitma
Moderaator: Moderators
Re: 03.11. Tallinna lähedale sõitma
Suured tänud Kreizi ja Maaks!
Väga huvitav koht, plaanin sinna seiklema minna kui maa pisut juba külmunud on.
Väga huvitav koht, plaanin sinna seiklema minna kui maa pisut juba külmunud on.
- beginner
- True Softroader
Kui minna on plaanis, oleks mõistlik vast uue kuupäevaga teema teha, paistab paremini silma.
IndrekS kirjutas:Vahest võiks sel pühapäeval kell 11:00 taas väljasõidu organiseerida?
BlueStang kirjutas:Annaks ka oma Cherole vähe sihotstarbelist tegevust - andke siis teada, kas on pühapäeval minek
Bytewize kirjutas:Ma vist tuleks ka kohale
ter, seal pikas videos oli lõik, kus masinad pikalt läbi vee sõitsid - kuskohas see kaardipel asuks või saaks koordinaadid
______ ____
[__|__|____|______
[__|__I_____[=]___[=]
( O_o_o_o_O )_) _O )_)
[__|__|____|______
[__|__I_____[=]___[=]
( O_o_o_o_O )_) _O )_)
BlueStang kirjutas:ter, seal pikas videos oli lõik, kus masinad pikalt läbi vee sõitsid - kuskohas see kaardipel asuks või saaks koordinaadid
bjorn kirjutas:Mudas istuti veidi pikalt sees ning tempo vajus ära kollases lõigus, muidu väga pro üritus. Täpselt paras AT rehvile.
Asukoht ja trajektoor. Kollane ala on siis see kus pikalt kinni istuti ja kus peamine fun oli.
GoPro video liitub foorumiga ilmselt õhtul.
- beginner
- True Softroader
Eelmine postitaja ajas kaks teemat sassi? Kollasega tähistatud lõik ei ole kindlasti linnamaasturile sobilik
Natuke tekstist "Teine punane lõik sõiduauto sobilik" allapoole vaadates on punasest joonest vasakul tumedam "paunake", seal peakski olema. See peaks olema sama koht, kuhu isadepäeva safari teemas soovitati minna:

Natuke tekstist "Teine punane lõik sõiduauto sobilik" allapoole vaadates on punasest joonest vasakul tumedam "paunake", seal peakski olema. See peaks olema sama koht, kuhu isadepäeva safari teemas soovitati minna:
Kaardil asub siin: Google mapsCaveMan kirjutas:Sõitke siit läbi: N59° 20' 42,8'' E24° 43' 00,2''
Linnakatele paras veetakistus. Tee pealt ühelt poolt saab sisse ja tuleb kaarega uuesti tee peale välja. Põhi on kõva ning tõsteta ja snorklita autole sobiv, kuigi alguses tundus hirmutav.
Beginner (y) tänud täpsustuste eest
. Muuseas, Bluestangil pole nii linnamaastur midagi (Chero kerge tõste ja 31" mudakaga kui ma ei eksi)

Tegelikult ei ajanud teemasid sassi - teises teemas tekkis hea kaart ja oleks hea, kui see veetakistus ka kuidagi peale saaks. Viimane kord sinna kahjuks ei mindud.beginner kirjutas:Eelmine postitaja ajas kaks teemat sassi? Kollasega tähistatud lõik ei ole kindlasti linnamaasturile sobilik
Aga jah see kollane lõik on vast 2" 31" Cherolegi paras katsumus - ma sinna veel igaks juhuks ei roninud, enne tuleb uksetihendid üle vaadata

______ ____
[__|__|____|______
[__|__I_____[=]___[=]
( O_o_o_o_O )_) _O )_)
[__|__|____|______
[__|__I_____[=]___[=]
( O_o_o_o_O )_) _O )_)
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul ka 2"&31" Chero - sõitsin eile (10.11) sellest mudavannist metsa kaudu mööda see aeg kui seal tegeleti Disco päästeaktsiooniga. Edasi pääsesin omal jõul, ühe korra oli küll vints vaja appi võtta - tekkis miski koht, kus äkitselt kõht kandis, rattad enam emakese maaga ühenduses ei olnud ja uks nibin-nabin 30 cm lahti tuli. Aga sain ilusti välja.BlueStang kirjutas: Tegelikult ei ajanud teemasid sassi - teises teemas tekkis hea kaart ja oleks hea, kui see veetakistus ka kuidagi peale saaks. Viimane kord sinna kahjuks ei mindud.
Aga jah see kollane lõik on vast 2" 31" Cherolegi paras katsumus - ma sinna veel igaks juhuks ei roninud, enne tuleb uksetihendid üle vaadata.
Sealt edasi lasketiirust mödöa ja tankodroomi poole sõites mina sõitsin küll sellest veest läbi, pesin auto alt puhtaks. Väga hea koht selle jaoks

Kas ja kui paljud veel sealt tulid, ma ei teagi. ATV oli mu taga, see küll sõitis läbi.
'94 XJ Chero 4.0, 31"MT, vints, CB
- beginner
- True Softroader
Ma mõtlesin, et kasutaja rommel ajas sassi, mitte sinaBlueStang kirjutas:Tegelikult ei ajanud teemasid sassi - teises teemas tekkis hea kaart ja oleks hea, kui see veetakistus ka kuidagi peale saaks. Viimane kord sinna kahjuks ei mindud.beginner kirjutas:Eelmine postitaja ajas kaks teemat sassi? Kollasega tähistatud lõik ei ole kindlasti linnamaasturile sobilik
Aga jah see kollane lõik on vast 2" 31" Cherolegi paras katsumus - ma sinna veel igaks juhuks ei roninud, enne tuleb uksetihendid üle vaadata.

Hea kaart on tõesti, aga võiks veidi suurem olla, siis oleks lihtsam veel punkte peale kanda. Ideaalvariandis oleks veel klikitav kaart, et tähistatud punkti peale vajutades avaneb kirjeldus koos foto(de)ga/video(te)ga

Otseselt ei ajanud segamini, teekonnad olid ju mõlemal sõidul suhtkoht sarnased : mees tahab minna autot katsetama ja kaart tundus sobiv. Täiendused ja parandused minu postidele on alati teretulnud, ma ei pretendeeri jumalikule tõele.
Tänud bjornile kaardi eest
. Google mapsis võib sellest lähtuvalt ju veel lisaks klikkida-suumida ja fotosid lisada palju jaksab. Beginner, sul on võimalus selle asjaga kohe algust teha 
Tänud bjornile kaardi eest

Täpsustan siis kollast lõiku. Keskel on kaks järjest veetakistust. Puhtalt läks läbi ainult paar autot: F250, HJ60?, mõlemil ca 40" rehv all (MAEITEA auto ja Rancid). Teised kes proovisid said vintsida usinalt.
Kõrvalt metsa alt läheb paras mudarada läbi, mida siis teised katsetasid. AT rehviga poisid k.a. mina said veel kuidagi läbi, viimaste seas oli ka mudarehviga rõõmu laialt. Uuesti lähiajal ilmselt läbi ei sõida sama kergelt, parajalt pehme ja üles küntud.
GoPro video peal kõik selgelt näha, õhtul üritan tegeleda.
Kõrvalt metsa alt läheb paras mudarada läbi, mida siis teised katsetasid. AT rehviga poisid k.a. mina said veel kuidagi läbi, viimaste seas oli ka mudarehviga rõõmu laialt. Uuesti lähiajal ilmselt läbi ei sõida sama kergelt, parajalt pehme ja üles küntud.
GoPro video peal kõik selgelt näha, õhtul üritan tegeleda.
Fordil oli 38(.5)x15.5 rehv ja Länkaril kui ma ei eksi siis 37x13.5 (viimase osas pole kindel).
Landcruiseril oli siiski ka 38" rehv. Laiust ei tea.
liiga palju pole kunagi küllalt
Ford Excursion 6.8V10; 37' rehv ja mingi tõste
Ford Excursion 6.8V10; 37' rehv ja mingi tõste
Sel kollasel lõigul piisas 33" väga kulunud bogger´ist ,et ilma vintsita otse läbi saada.
Uaz 3303 "Maiu"
Volvo tgb1314 "krokodill"
Volvo tgb1314 "krokodill"