Nojah,sobrad, votsin lopuks teid siis kuulda ja tegin jargmise testi:
Mahajahtunud mootoriga masin, valjas 9'C, tuuuline..
Keerasin votme suutesse, kaivitamise eelsesse asendisse (joulutuled polema) aga kaima ei pannud.
Istusin seal paris mitu minutit niimoodi,igavuse parast nuhkisin armatuuri ja istmeid puhtamaks ja mitte midagi ei juhtunud. Temperatuuri naidik seisis pohjas,mis pohjas.. Motlesin siis et lukkan,kui juba lakkumiseks laks, koik sealt eestpoolt ule, noh kangid ja panipaigad ja..naidikule tuli jarsku elu sisse!
Tousis nii vaikselt nagu vanamehe n..ku memme nahes veidi ulespidi ja siis jalle alaspidi..ja jalle veidi ulespidi ja nii ma seda jollitasin seal kokku vist minutit kumme,kuniks skoor jai kusagile kella kaheksa kanti.
Lulisin votmed valja 30sekundiks ja tagasi lulides oli noelal isu otsa saanud tomblemisest.
Ma ei viitsinud seda kummet minutit enam korrata et teda jalle seal liikumas naha sest tegelikult on pilt varvidetagi selge - vaga palju raha ja aega on raisatud vist tyhja too peale..oleks kohe peale esimese tihendi vahetamist ja anomaalia tekkimist taibanud seda trikki proovida oleks vist suurem osa nuud juba raisatud ressurssidest alles..
Aga inimene opib kogu elu ja olen ka kindel et see topic aitab kindlasti jargmistel onnetutel narve kokku hoida. Nii et kasutuks ajaraiskamiseks ma tehtut ei pea. Lihtsalt jouludeks ei too vist naarivana mulle mitte midagi
Eks mu jargmine samm on nuud valja moelda kas suudaksin selle vigase paneeli sealt speedoplokist ise terveks joota voi laheb kohe ebaysse niinimetatud aftermarket temperatuuri mooteriistade jarele.
Kuna mul juba uus termoandur on pandud, kas ma peaksin lihtsalt naidiku ostma ja nad kokku uhendama voi tuleks kindlasti ka uus termoandur ulemise rad vooliku kulge muretseda?
Seda mitutsada raha olemasolev tabloo parandamisse saata praegu enam taskud vastu ei pane..
Kui just Eestist odavamalt ei saaks monda kasutatut asendusele voi kedagi tarka meest kes noustuks minu vana ara parandama?