Maasturitega ümber Eesti

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Re: Maasturitega ümber Eesti

Postitus Postitas Marlai »

atdoom kirjutas:
karli kirjutas:Kuna edasi hakkaks asja arutama privaatselt, siis paluks osalejatel mulle privasse panna oma e posti aadress ja telefoni number.
Peaks aru pidama jah...
mind huvitab, kuidas on plaan läbida Narva jõe äärne maa Peipsini... seal on võimalusi, osad neid nõuavad kooskõlastamst (konsultatsiooni) piirivalvega.
Küsisin kohalikelt, et kas pääseb otse Narvast Peipsini. Vastuseks öeldi (ja mitte üks inimene), et on teada mehi, kes on sealt sõitnud. Kaarti järgi läheb seal korralik tee, mis loomulikult ei pruugi nii korralik olla. Mis puhul piirivalvet informeerima peaks, sellest ma küll aru ei saa. Ega mingeid piiritsoone enam pole ju. Piirist üle ka ei hakka ujuma. Kui Sa tead midagi kindlalt ja täpselt, siis anna teada. Mõte ongi sõita nö. ekspromt ja vaadata kus pääeseb ja kus peab ringi tegema. Teadmatuses on ka oma võlu.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

Marlai kirjutas:Kui Sa tead midagi kindlalt ja täpselt, siis anna teada.
Üritan leida mõnda kontakti, kellel oleks täpsem info, kui minu 4 aasta tagused kenad mälestused:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Täna ei ole küll veel 26 oktoober millal pidi lõppema osalejate regamine, kuid kuna huvi ürituse vastu on olnud oodatust suurem, siis lõpetame üritusele registreerimise, kuna päris pulmarongiga ei tahaks üritust teha.
Hetkeseisuga on tulemas:

tegelinsky
ttambett
atdoom
pilgrems
weix2
marlai
karli
raints -99%
Metsik -99%
Mell -?

Kuna edasi arutaks asja kindlate tulijatega siis need kes ei ole mulle andnud veel oma meiliaadressi ja tel nr. tehke seda.

Karli
Nii Saani mudimas
ttambett
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas ttambett »

Kas me Kavastus kasutame vändaga praami teenust või lähme ringi.Praami edasi-tagasi väntamine kesteb enam vähem sama kaua kui ringi sõit.
Toyota LC95
Mitsubishi Pajero III, oli.

http://www.puutöö.ee
Kasutaja avatar
tegelinsky
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas tegelinsky »

selle võiks otsustada ka nii jooksu pealt kui antud punktis oleme? :)

ahjaa...niipalju veel et kasutaja trykk (eelnevalt mainisin ka et tryki liitumine on ka küsimärgiga) liituks ka Grandiga...mina siis esialgse plaani kohaselt LC-ga...koos me ei sõidaks just sellepärast et trükil naine pooldumas ja võibolla saab meiega kaasa jõlkuda aint mõne tunni/päeva...noh ei tea ju, võibolla kogu ürituse, et siis kui olukord nõuab tuiskab tagasi kodu poole :)

palju masinaid nüüd koos on kui arvestada olukorraga et mina ja trükk ja kokku 2 masinaga?
http://www.soodaprits.ee
Jeep Grand Cherokee 5.2, 156kW, V8 '94
+372 52 333 96
+358 409 622 320
Gerto
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

ttambett kirjutas:Kas me Kavastus kasutame vändaga praami teenust või lähme ringi.Praami edasi-tagasi väntamine kesteb enam vähem sama kaua kui ringi sõit.
Kas sinna mahtus 4 autot korraga peale? ... See on põnev, kui pole ennem vändanud..., aga meie autode arv ja kuluv aeg ... seda peaks kaaluma.
Ma siiski kutsuks üles võimaluse piires maksimaalselt planeerima... arvestades meie piiratud aega võib see ekspromt meie ajaliselt saatuslikuks saada... kindlasti ei sooviks sekeldusi maaomanikega.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Minge praamiga, väga lahe kogemus minuarust.Enne uurige igaks juhuks kas see toimib ka praegu-tavaliselt sellised üritused lõpetatakse seoses suve lõpu ja turistide kadumisega ära.Helistage Varastatud Parve Hotelli(on jah ametlik nimi :D ), eks nad annavad infi, nad parvest mingi 100 m eemal.
ttambett
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas ttambett »

Minu arust mahub praami peale ainult üks auto, kui neli pressida siis peab vist aknast välja ronima.
Toyota LC95
Mitsubishi Pajero III, oli.

http://www.puutöö.ee
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Olime praamil kolme autoga ja ruumi nagu jagus.
Minu osalus sellel toredal retkel muutub iga päevaga järjest ebatõenäolisemaks :( ,kuna endiselt puudub võimekas mootor,mis Tarot vähe efektiivsemalt suudaks edasi vedada)Seega võib minule eelbroneeritud koha vabaks lasta.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
valdur
Rookie

Postitus Postitas valdur »

Kas on lootust läbida planeeritav teekond tavalise GC-ga? St ainult 31" ratas, ilma vintsi jm vajaliku varustuseta?
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

valdur kirjutas:Kas on lootust läbida planeeritav teekond tavalise GC-ga? St ainult 31" ratas, ilma vintsi jm vajaliku varustuseta?
Ma olen veidi vale inimene vastama, aga võta seda kui arvamust lihtsalt.
Kindlasti saab hakkama ja kui ei saagi peaks abikäsi ning vahendeid jaguma.
AGA kui sul on linnaauto, millele ei ole oksakriimud teretulnud, siis oksapesu on sellel teel oodata.

Chang Ying-Yue
valdur
Rookie

Postitus Postitas valdur »

:D tegemist vana GC-ga ja see peaks oksad kenasti ära kannatama... kui need just käsivarre jämedused ei satu olema.
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

Postitus Postitas metsik »

Täna alates kl 19 Nõmme tee 7 targutame Karliga Eesti tripi asja.Kes veel jõuab ja tahab,on oodatud.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

ttambett kirjutas:Minu arust mahub praami peale ainult üks auto, kui neli pressida siis peab vist aknast välja ronima.
2010 LR Suverteke ajal mahtus ühele praamile 2,5 autot:
http://www.landroverclub.ee/est/galerii ... tk2010.htm
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Tekkis mõte, kas keegi meie seast, pakuks kuskil lõuna Eestis , piiri lähedal kuuma sauna? :)
Nii Saani mudimas
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”