Mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Postitus Postitas Rax888 »

Ja vaadake, et te tühja kummiga naistesse ei lähe.. :hihi: :hihi:
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

virgo kirjutas:Nüüd on veel vaja selgitada milleks on siis sisekumm ja milleks väliskumm :lol:
No selgitame siis
Vaat kui 3 meest tahavad ühte litsi panna aga neil on ainult 2 kummi (mehed ei tea kas keski on tõbine - aga lits on niiguinii)
Siis tulebki appi sisekumm :idea:
Esimene mees paneb peale sisekummu ja väliskummi
Teine mees paneb ainult väliskummi
Kolmas mees paneb sisekummi pahupidi
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Tra, oma 4 lehekülge juba korralikku kummijuttu...ei tea, kas teemaalgataja on omale juba mingid rehvid ära muretsenud? :tooth:
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

http://www.condomdepot.com/product/deta ... 1/#reviews
Igati tõsiseltvõetav mudakumm

Ja loomulikult aitab parima kummi valikul see kui enne lugeda arvustusi ja teste
Aasta kumm 2010
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Parimaks osutus siiski vähe karvasema mustriga kumm http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=149447
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Rax888 kirjutas:Ja vaadake, et te tühja kummiga naistesse ei lähe.. :hihi: :hihi:
Tagavara kumm peab alati kaasas olema.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Aga mis on siis kummilukk......et käib mingite tripidega ümber tagumiku kinni v :eek
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Mõõte tuleb küsida ikka tollides. :tooth:
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

See asi hakkab juba toda vindikeeraja teemat meenutama... :lol:

zum@ võtab kohe järgmise õlle ja vaatame, mis edasi juhtub siin... :twisted:
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

EI SAA MA VAIT OLLA. Ma olen korra siia selle juba kirjutanud härrased ilkujad ja filoloogid, selgitage kust tuli Eesti keelde ja millal, sõna rehv mida te nii hirmsasti ikka kasutate?? Rääkige kas see on Eesti keelne sõna? Võtan mina lahti 1974 a. Eesti keelse 2 liigi autojuhi õpiku ja seal selgelt sees kirjas, autol on veljel autokummid, mis te selle kohta kostate? Tahate äkki ise lugeda, minge rahvusraamatukokku ja laenutage see raamat.
Vaadake mina käin metsas seenel ja, ja hulkumas kummikutega. Kas Teie käite REHVIKUTEGA? Apteegist ostan ma naise rahuldamiseks ikka kondoome või siis vene päraselt preservatiive, miks Te seal ei kasuta õiget väljendit, Te filoloogid? Ja üle üldse miks need naised Teil nii ette jäänud on , et vaja siin foorumis lahata mis kuidas keegi ja millega paneb.
Ma ei saa teist mehed aru, mida te ilgute kui te isegi ei tea mis te suust välja ajate.
Ma saan aru, et teete nalja omst arust, aga .... no kas pole liig, Muidugi teema algataja pani nagu küsimusega pisut viltu, ka mitte viltu vaid maa päraselt, aga selgitage mitte ärge hakake härrased filoloogid ilkuma, mis kurat see teile annab?
HÄRRASED REHVIKUD !
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
IFF
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas IFF »

ÕS-i järgi puudub eestikeeles sõna "autokumm". On sõna "rehv".
Rehv ehk sõiduki või veoki rattapealis. (kummi+rehv, raud+rehv, naast+rehv, talve+rehv jne.)
Samas on sõnale "kumm" seletuses - kummiese, kummiaine (auto+kumm,
püksi+kumm, närimis+kumm jne.) Samas võib sõna "kumm" kasutada ka
seisundivormi iseloomustamiseks (kummis)
Nii et ilmselt on "rehv" siiski õigem sõna kasutada.

PS filoloog ei ole ja naljasoon võiks ikka olla.

Parimat
joe80
Fitting 38"

Postitus Postitas joe80 »

ÕS-i järgi on auto+kumm ju täiesti olemas ja pole põhjust, miks seda kasutada ei võiks ning miks peaks selle pärast ilkuma.
Samas on ÕS-s "rehv 2. <20: rehvi, .rehvi> mer seadis purje pinna vähendamiseks". Sellel pole autodega vähimatki pistmist.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

Jälgisin teemat ja mõtlesin,et kuidas seda öelda,võimalikult viisakalt,et seda teemat ei jätkuks 10 lehekülge...
siin öeldi kõik. :thumb:
Heinza kirjutas:EI SAA MA VAIT OLLA. Ma olen korra siia selle juba kirjutanud härrased ilkujad ja filoloogid, selgitage kust tuli Eesti keelde ja millal, sõna rehv mida te nii hirmsasti ikka kasutate?? Rääkige kas see on Eesti keelne sõna? Võtan mina lahti 1974 a. Eesti keelse 2 liigi autojuhi õpiku ja seal selgelt sees kirjas, autol on veljel autokummid, mis te selle kohta kostate? Tahate äkki ise lugeda, minge rahvusraamatukokku ja laenutage see raamat.
Vaadake mina käin metsas seenel ja, ja hulkumas kummikutega. Kas Teie käite REHVIKUTEGA? Apteegist ostan ma naise rahuldamiseks ikka kondoome või siis vene päraselt preservatiive, miks Te seal ei kasuta õiget väljendit, Te filoloogid? Ja üle üldse miks need naised Teil nii ette jäänud on , et vaja siin foorumis lahata mis kuidas keegi ja millega paneb.
Ma ei saa teist mehed aru, mida te ilgute kui te isegi ei tea mis te suust välja ajate.
Ma saan aru, et teete nalja omst arust, aga .... no kas pole liig, Muidugi teema algataja pani nagu küsimusega pisut viltu, ka mitte viltu vaid maa päraselt, aga selgitage mitte ärge hakake härrased filoloogid ilkuma, mis kurat see teile annab?
HÄRRASED REHVIKUD !
Nali,naljaks.kes aru ei saanud,millest jutt on,siis see võiks teema kaks korda läbi lugeda.
Piis.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
IFF
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas IFF »

joe80 kirjutas:ÕS-i järgi on auto+kumm ju täiesti olemas ja pole põhjust, miks seda kasutada ei võiks ning miks peaks selle pärast ilkuma.
Samas on ÕS-s "rehv 2. <20: rehvi, .rehvi> mer seadis purje pinna vähendamiseks". Sellel pole autodega vähimatki pistmist.
Jah, aga auto+kumm võib ilmselt ka midagi muud olla (autol palju kummist
osi). Seega on autorehv või (kui kumm nii kallis on) kummirehv õige
väljendusviis. Pakun omaltpoolt välja variandi (tülide vältimiseks) nimetada
edaspidi autorehve "kummist rattapealiseks".
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Vbl nii:
Kui on peal siis, on rehv.
Kui on sees, siis on kumm (sisekumm):D
See rehvijutt tuli koos uue eestiga. Ennem olid kumm-id. Vbl vene järgi (rezina). Vabariigi ajal olid ka kumm-id.
Kust see sõna "rehv" üldse tuli?

Ei ole trügiviga. Foorumis ei saagi kumm mitmuses kirjutada. Seepärast kumm-id
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”