Moderaator: Moderators
No selgitame siisvirgo kirjutas:Nüüd on veel vaja selgitada milleks on siis sisekumm ja milleks väliskumm
Nali,naljaks.kes aru ei saanud,millest jutt on,siis see võiks teema kaks korda läbi lugeda.Heinza kirjutas:EI SAA MA VAIT OLLA. Ma olen korra siia selle juba kirjutanud härrased ilkujad ja filoloogid, selgitage kust tuli Eesti keelde ja millal, sõna rehv mida te nii hirmsasti ikka kasutate?? Rääkige kas see on Eesti keelne sõna? Võtan mina lahti 1974 a. Eesti keelse 2 liigi autojuhi õpiku ja seal selgelt sees kirjas, autol on veljel autokummid, mis te selle kohta kostate? Tahate äkki ise lugeda, minge rahvusraamatukokku ja laenutage see raamat.
Vaadake mina käin metsas seenel ja, ja hulkumas kummikutega. Kas Teie käite REHVIKUTEGA? Apteegist ostan ma naise rahuldamiseks ikka kondoome või siis vene päraselt preservatiive, miks Te seal ei kasuta õiget väljendit, Te filoloogid? Ja üle üldse miks need naised Teil nii ette jäänud on , et vaja siin foorumis lahata mis kuidas keegi ja millega paneb.
Ma ei saa teist mehed aru, mida te ilgute kui te isegi ei tea mis te suust välja ajate.
Ma saan aru, et teete nalja omst arust, aga .... no kas pole liig, Muidugi teema algataja pani nagu küsimusega pisut viltu, ka mitte viltu vaid maa päraselt, aga selgitage mitte ärge hakake härrased filoloogid ilkuma, mis kurat see teile annab?
HÄRRASED REHVIKUD !
Jah, aga auto+kumm võib ilmselt ka midagi muud olla (autol palju kummistjoe80 kirjutas:ÕS-i järgi on auto+kumm ju täiesti olemas ja pole põhjust, miks seda kasutada ei võiks ning miks peaks selle pärast ilkuma.
Samas on ÕS-s "rehv 2. <20: rehvi, .rehvi> mer seadis purje pinna vähendamiseks". Sellel pole autodega vähimatki pistmist.