Tänud vastajatele. Olen siin viimasel ajal mogide iseärasusi netist kokku ajanud ja saanud teadmisi juurde. Ka mujal on märgitud, et ebay on hea koht varuosade otsimiseks. Silma pole mul hakanud ühtegi sellist väga suurt tüüpviga, mis on ju iseenesest hea. Uazi kohta olen ka siin vaadanud ja lugenud, kuid jõuan ikkagi oma arvamusega sinnamaale, et samapalju raha sooviv auto, mis võtab kaks korda vähem peale, ei ole eriti otstarbekas.
erik Natuke rumal küsimus, kuid pole ise asja veel uurinud netist. Kas mõne sama ajstu mersu sõiduauto tervet jagajat (koos jalaga) ei saaks kasutada? Ma küll ei tea, kuid need vaevalt varjestusega on.
PARUN Paraku pean kaubaga saama ka teel sõita. See nõuab ülevaatust, kindlustust ja küljes olevaid plekke. Kui elaksin seal juures, siis oleks ilmselt traktori omanik.
tai Aitäh lahke pakkumise eest. Olen saanud ühte mogi varem näppida ja sisseronimine on tõesti omamoodi akrobaatikaharjutus, kuid tulebki kasuks kontorist väljasaamine ja enese liigutamine

.
Reix See valik pole kindlasti vale, kui auto on heas korras ja sellega midagi asjalikku teha on. Kui mul oleks näiteks majaehitus plaanis, siis kindlasti on selline odav auto asendamatu.
al Minu teadmised ühtivad
seenior2 omaga. Auto, millel peab olema sõidumeerik on alates 3,5 tonnist ja vist uuem, kui 25 aastat. Ma ei ole kindel, kuid kas veel ei ole määravaks asjaks see, et auto ei tohi teha tööd, ehk siis eraisik võib kütta, kui meeldib. (100% ei tea).
Minu peamine probleem selle auto valikul on see, et mul ei ole turvalist kohta seal metsas, või selle juures, kus seda hoida. MASU aeg ja see pandaks lihtsalt pihta. Lisaks vea iga kord kaasa bensu, akut, võtmekotti ja igaks juhuks kergemaid varuosi. Peale selle, iga auto tahab mingil tasemel hoolt, ei ole ükski maastur mingi imepill ainult seetõttu, et ta on väiksem ja teoreetiliselt odavam.