Läänemaal metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Unustasin juba ära varustuse - kalavintskid, labidas, puksiirnöör, vints, hi-lift, Boob, Taksopets ja Laiguline Jimny.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Heinza kirjutas:Unustasin juba ära varustuse - kalavintskid, labidas, puksiirnöör, vints, hi-lift, Boob, Taksopets ja Laiguline Jimny.
Seda et,,, Boob ja Taksopets on varustus,päris kõva lisavarustus sul ikka peal :twisted:
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Ja veel.
Keegi võiks GPS kaasa võtta,ehk avastab mõne hea karukoopa.Saadaks teinekord mõne võõrama inimese sinna,ehk teeks mingisuguse KP punkti
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Jep, boob on kohustuslik lisavarustus :twisted:

Meil Heinzaga arvatavasti kaart koos läppari ja gepsuga kaasas.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Mõtled käsi GPS-u, muidu läpaka ma võtan kindlasti kaasa. Boob navigeerib, muidu hakkab tal jälle igav. Ta teab millest ma kõnelen. ))))
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

yanekk kirjutas:Nii täpsustaks siis natuke asja.
1. Mis kellaks vaja on? Kaugeltkandimeestest olen ainult mina madalaga ja madal jääb ka Heinza juurde.
2. Hetkel paistab Merelane, Heinza, yanekk, karli. Ehk siis 4 masinat. Esimese kahe varustusse kuulub kõik ellujäämiseks vajalik.
3. Kuna merelane pidi järgmisel päeval otse tööle minema, võib vist 20 tunni sõidule mõelda :twisted: Ja teine päev jääks päästeoperatsiooniks.
4. Usutavasti saab lennult rada valides hakkama. Kurjade maaomanikega peavad kohalikud hakkama saama.
5. "Heinza, ae, kaugel see peldikutoru installeerimine on?"
6. Võib ju ka liha ja ühekordsed grillid kaasa haarata ja kasvõi õhtul saunas tarbida.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Masinaid siis 4+veel 2 ja ehk tuleb veel,üks ATV peaks ka olema.

Enda auto oskab peale ujumise vist ka kõike teha
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Toru ..... toru on kuuris, suki on õues, ja kuuri uks on kinni :twisted: Aga kui väga hulluks läheb siis seon kalavintski sääre peale. Eh ma möödunud laupäev proovisin kuis on see maksimum piir aga raip hakkab enne ujuma ja rattad enam põhja ei ulatunud . Eest vahel veel kraapis õrnalt põhja aga vool kandis auto oma 4-5 m minema enne kui madalam koht tuli ja esi ots kalda poole vedama hakkas.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Heinza kirjutas:Toru ..... toru on kuuris, suki on õues, ja kuuri uks on kinni :twisted: Aga kui väga hulluks läheb siis seon kalavintski sääre peale. Eh ma möödunud laupäev proovisin kuis on see maksimum piir aga raip hakkab enne ujuma ja rattad enam põhja ei ulatunud . Eest vahel veel kraapis õrnalt põhja aga vool kandis auto oma 4-5 m minema enne kui madalam koht tuli ja esi ots kalda poole vedama hakkas.
Õpeta auto veel lendama ka ja oledki esimene MÕV-i omanik
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

MInul on laupäev täiesti vaba ja tänu Heinzale ka koht autos olemas.
1.Kell 10 Lauknas sobib.Kui keegi tuleb läbi Laiküla risti võib minu peale korjata.Madalat ei ole mul vist mõtet Lauknasse jätta sest äkki tuleme metsast mujal välja ja hakka siis tagasi sõitma kui saun ootab.Tagavara variandina jääb auto naise kätte anda,et see selle Laikülla tagasi viiks.
2.Varustus mul kummik,kinnas,digikas.
3.Ajaliselt loodaks ikka laupäeva sees sauna jõuda.
6.Süüa ikka metsas.
Saunast:10 meest on ennegi olnud.Kui rohkem tahtjaid tuleb seisukohtadega leppida.Magamiskohti on muidugi vähem.Kui kellelgi oma madrats siis põrandapinda on.Kas lasen basseini ka külma vett täis?Kui kärru mahub võtan linnast gaasigrilli kaasa kui ei siis maal on söegrill olemas.Vihad on minupoolt,külalised toovad õlled.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Kui madal on madal :?: Ma juba hakkan kartma ,et ma jätan sellise sõiduga auto kuskile metsa, on teil ikka meeles ,et vintsi mul pole 8)

Aga muidu sobib laup. kell 10 Laukna küll. Võin sponsoreerida kõige sellega mida annab grillil kuumaks kütta.

Indrek Wrangleriga ei tule, hakkas kartma ,et meil liiga tõsine plaan ja tema masinal ikka tõeline tänavarehv all.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Võib vabalt tulla kes tahab,hetke seisuga peaks veel kaks Grandi tulema millel pole vintsi ega mudarehvi.Mudalõigud peaks olema sõidetavad kõigile,kui julgus saab otsa,siis keegi ikka istekohta laenab.
Ja enda kogemusest võin öelda,et Jeep kui selline liigub ka tänavarehviga päris kaugele.
Viimati muutis yanekk, E Veebr 04, 2008 8:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Siis hästi... lällarid teil ka olemas?
Võtan siis ka pisipoja saat
ja kaasa :)
Viimati muutis karli, E Veebr 04, 2008 8:51 pm, muudetud 2 korda kokku.
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Heinza kirjutas:Unustasin juba ära varustuse - kalavintskid, labidas, puksiirnöör, vints, hi-lift, Boob, Taksopets ja Laiguline Jimny.
Ärge siis fotokaid maha unustage :yupikaye
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

:yupikaye tore ettevõtmine...
kui tuttavalt Chero laenata saan, või hoopis leian endale sobiva,
siis arvan et oleks (pärnupoolt) kah tulija.
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”