Läänemaal metsa
Moderaator: Moderators
Unustasin juba ära varustuse - kalavintskid, labidas, puksiirnöör, vints, hi-lift, Boob, Taksopets ja Laiguline Jimny.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Mõtled käsi GPS-u, muidu läpaka ma võtan kindlasti kaasa. Boob navigeerib, muidu hakkab tal jälle igav. Ta teab millest ma kõnelen. ))))
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
1. Mis kellaks vaja on? Kaugeltkandimeestest olen ainult mina madalaga ja madal jääb ka Heinza juurde.yanekk kirjutas:Nii täpsustaks siis natuke asja.
2. Hetkel paistab Merelane, Heinza, yanekk, karli. Ehk siis 4 masinat. Esimese kahe varustusse kuulub kõik ellujäämiseks vajalik.
3. Kuna merelane pidi järgmisel päeval otse tööle minema, võib vist 20 tunni sõidule mõelda

4. Usutavasti saab lennult rada valides hakkama. Kurjade maaomanikega peavad kohalikud hakkama saama.
5. "Heinza, ae, kaugel see peldikutoru installeerimine on?"
6. Võib ju ka liha ja ühekordsed grillid kaasa haarata ja kasvõi õhtul saunas tarbida.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Toru ..... toru on kuuris, suki on õues, ja kuuri uks on kinni
Aga kui väga hulluks läheb siis seon kalavintski sääre peale. Eh ma möödunud laupäev proovisin kuis on see maksimum piir aga raip hakkab enne ujuma ja rattad enam põhja ei ulatunud . Eest vahel veel kraapis õrnalt põhja aga vool kandis auto oma 4-5 m minema enne kui madalam koht tuli ja esi ots kalda poole vedama hakkas.

Õpeta auto veel lendama ka ja oledki esimene MÕV-i omanikHeinza kirjutas:Toru ..... toru on kuuris, suki on õues, ja kuuri uks on kinniAga kui väga hulluks läheb siis seon kalavintski sääre peale. Eh ma möödunud laupäev proovisin kuis on see maksimum piir aga raip hakkab enne ujuma ja rattad enam põhja ei ulatunud . Eest vahel veel kraapis õrnalt põhja aga vool kandis auto oma 4-5 m minema enne kui madalam koht tuli ja esi ots kalda poole vedama hakkas.
- taxopets
- True Off Roader!
MInul on laupäev täiesti vaba ja tänu Heinzale ka koht autos olemas.
1.Kell 10 Lauknas sobib.Kui keegi tuleb läbi Laiküla risti võib minu peale korjata.Madalat ei ole mul vist mõtet Lauknasse jätta sest äkki tuleme metsast mujal välja ja hakka siis tagasi sõitma kui saun ootab.Tagavara variandina jääb auto naise kätte anda,et see selle Laikülla tagasi viiks.
2.Varustus mul kummik,kinnas,digikas.
3.Ajaliselt loodaks ikka laupäeva sees sauna jõuda.
6.Süüa ikka metsas.
Saunast:10 meest on ennegi olnud.Kui rohkem tahtjaid tuleb seisukohtadega leppida.Magamiskohti on muidugi vähem.Kui kellelgi oma madrats siis põrandapinda on.Kas lasen basseini ka külma vett täis?Kui kärru mahub võtan linnast gaasigrilli kaasa kui ei siis maal on söegrill olemas.Vihad on minupoolt,külalised toovad õlled.
1.Kell 10 Lauknas sobib.Kui keegi tuleb läbi Laiküla risti võib minu peale korjata.Madalat ei ole mul vist mõtet Lauknasse jätta sest äkki tuleme metsast mujal välja ja hakka siis tagasi sõitma kui saun ootab.Tagavara variandina jääb auto naise kätte anda,et see selle Laikülla tagasi viiks.
2.Varustus mul kummik,kinnas,digikas.
3.Ajaliselt loodaks ikka laupäeva sees sauna jõuda.
6.Süüa ikka metsas.
Saunast:10 meest on ennegi olnud.Kui rohkem tahtjaid tuleb seisukohtadega leppida.Magamiskohti on muidugi vähem.Kui kellelgi oma madrats siis põrandapinda on.Kas lasen basseini ka külma vett täis?Kui kärru mahub võtan linnast gaasigrilli kaasa kui ei siis maal on söegrill olemas.Vihad on minupoolt,külalised toovad õlled.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kui madal on madal
Ma juba hakkan kartma ,et ma jätan sellise sõiduga auto kuskile metsa, on teil ikka meeles ,et vintsi mul pole
Aga muidu sobib laup. kell 10 Laukna küll. Võin sponsoreerida kõige sellega mida annab grillil kuumaks kütta.
Indrek Wrangleriga ei tule, hakkas kartma ,et meil liiga tõsine plaan ja tema masinal ikka tõeline tänavarehv all.

Aga muidu sobib laup. kell 10 Laukna küll. Võin sponsoreerida kõige sellega mida annab grillil kuumaks kütta.
Indrek Wrangleriga ei tule, hakkas kartma ,et meil liiga tõsine plaan ja tema masinal ikka tõeline tänavarehv all.
Võib vabalt tulla kes tahab,hetke seisuga peaks veel kaks Grandi tulema millel pole vintsi ega mudarehvi.Mudalõigud peaks olema sõidetavad kõigile,kui julgus saab otsa,siis keegi ikka istekohta laenab.
Ja enda kogemusest võin öelda,et Jeep kui selline liigub ka tänavarehviga päris kaugele.
Ja enda kogemusest võin öelda,et Jeep kui selline liigub ka tänavarehviga päris kaugele.
Viimati muutis yanekk, E Veebr 04, 2008 8:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
Siis hästi... lällarid teil ka olemas?
Võtan siis ka pisipoja saat
ja kaasa
Võtan siis ka pisipoja saat
ja kaasa

Viimati muutis karli, E Veebr 04, 2008 8:51 pm, muudetud 2 korda kokku.