Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
414 AVM kirjutas:Üks kategooriline soovitus oleks - viinad, õlled, eeter ja täpilised seened ning neid tarbinud mehepojad jäävad koju .
See peaks olema ju elementaarne.
Et peaks või peab. Kui seal kaamerad kohal, oleks äärmiselt nõme, kui keegi seal viina kulistaks, suitsu- või tsipsipakke loobiks ja muidu mainet kujundaks .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
414 AVM kirjutas:Üks kategooriline soovitus oleks - viinad, õlled, eeter ja täpilised seened ning neid tarbinud mehepojad jäävad koju .
See peaks olema ju elementaarne.
Et peaks või peab. Kui seal kaamerad kohal, oleks äärmiselt nõme, kui keegi seal viina kulistaks, suitsu- või tsipsipakke loobiks ja muidu mainet kujundaks .
Selles mõttes elementaarne,et "mainekujundusele" vinega ei tuldaks ega oleks keegi.
Lehtse tziibimehed, oeh! lugesin kah eile lehest seda uudist ja no ei kujuta kyll ette keda nyyd kahtlustada v6i mis yldse sellest loost arvata. Loodetavasti saadakse tegelane siis k2tte ja aed korda.
4x4 kommuuni lippudega pole m6tet vast jah liputama minna, sest ega televaataja siis ajudega m6tle, vaatab lippu ja kukub kohe seoseid otsima vandaalitsemisega (miskit striitreissi meeste mainekujundusest sellel aastal tuleb p2he kohe a see hoopis teine teema.).
Ma arvan, et see võiks olla laup hommikul mingi poole üheksa paiku ntks selles peterburi teel peale Pirita jõe silda , seal üsna lai parkla.
Just sain ka värskelt kiidusõnu TEIE abivalmiduse kohta Meedia Hoiab juba teemal silma peal
Proovin vähe lisainfi saada ja esimesel võimalusel riputan siia
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Olle kirjutas:Ma arvan, et see võiks olla laup hommikul mingi poole üheksa paiku ntks selles peterburi teel peale Pirita jõe silda , seal üsna lai parkla.
Just sain ka värskelt kiidusõnu TEIE abivalmiduse kohta Meedia Hoiab juba teemal silma peal
Proovin vähe lisainfi saada ja esimesel võimalusel riputan siia
Olle kallis. See ei ole parkla. see on tagasipöörde koht koos kiirendusrajaga. Ole hea ja ära seal kyll inimesi parkima pane. Lihtsam on seda teha kas Maardus, kus purksi putka juures reaalselt on olemas parkla. Või et siis veel "tiba" edasi - Jõelähtme tanklas, kus on ennegi safari kogunemisi olnud.
Ise vaatan õunte ja nädala pealt - kas on aega ja mahti kaasa hüpata.
Ok. Sorry
Mingi hetk seisis seal pikalt üks põlenud bemm pukkide peal ja pidevalt seisab seal peale jõge mingeid autosi, sestap ma ka arvasin, et seal parkla moodi moodustis. Ok, teeme siis näiteks linnast väljuval suunal Peterburi tee äärses Maardu Teemaja, või mis iganes "burksi" putka see seal on , juures ühesõnaga mis iganes. Nagunii teeme vahepeal juba ka asjaliku kokkuvõtte. Seniks aga kõik ideed teretulnud. Kaasaarvatud kogunemispunktide osas.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Tegemist sellise kohaga nagu Avo mälestusvõistluse stardisirgega ,kui seda võistlust veel tankodroomil peeti. APS-info pealt võetud koordinaadid on
59 20 55,5 ja 25 50 02,8
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Tsiteerin: Kes mujalt tulijad võivad lehtses kokku saada. Ma ise ka lähen ja võin teed näidata.
Aga ütle mis kell Lehtses koguneda. Ja äkki ootaks ka Tln.-st tulijad järgi.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Lihtsam oleks organisaatoritel esialgne plaan välja hõigata, mis kell tööle peaks hakkama. Tavaliselt hakkab tööpäev kl 8 kuna siis veel pime ja lauba siis võiks paar tundi edasi lükata - või mis päälikud arvavad?