Moderaator: Moderators
Vaata, see bahco ise tõesti ei kutsu ennast kasutama, ta on selline wannabe multitool ja ei maksa ka midagi. Gerber, victory - swiss, leatherman on korralikud asjad, mida meeleldi vööl kantakse ja vajadusel teiste omaga võrreldakse ja muidu pikkendatakse414 AVM kirjutas:OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate. Mul vedeleb ka üks Bahco nimeline
pardakas, kuid kasutust leiab ta täpselt nii palju, et kuskil kuklas asub info - äärmisel vajadusel seal kindalaekas mingi nikerdis olemas (olen sellega korra, äärmise näljatundega, suitsuvorsti viilutanud). IMO on ta üks äraütlemata haletsustvääriv riistapuu, mis ehk vaid rattamatkajal väärilist kasutust leiab. Kõik sinna külge kruvitud/needitud riistad eraldi, korralikus kohvris, peaks ju autosse mahtuma ja igatpidi toekamad olema
.
Olen taskunaoa igapäevane kaasas kandja juba varsti pea 15 aastat , sellest viimase 12 Vicorinox olnud mu kaaslane. See on andnud mulle kindluse, et mul on (IT-mehe ja LR omanikuna) ALATI mingigi tööriist kaasas. Vahel, kui ülikonnaga kusagil käimas olen ja nuga kodus, siis "olukorra tekkides" käib käsi alati taskus, kuid peab sealt pettunult tagasi tulema.414 AVM kirjutas:OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate.
OT. Loen ja imestan, et kas Landy on vahepeal Poolas reklaamtekstide koostamise seminaril käinud.Landy kirjutas:Olen taskunaoa igapäevane kaas kandaja juba varsti pea 15 aastat , sellest viimase 12 Vicorinox olnud mu kaaslane. See on andmud mulle kindluse, et mul on (IT-mehe ja LR omanikuna) ALATI mingigi tööriist kaasas. Vahel, kui ülikonnaga kusagil käimas olen ja nuga kodus, siis "olukorra tekkides" käib käsi alati taskus, kuid peab sealt pettunult tagasi tulema.
Üle viie aasta olen ilase suuga klaasi taga mulitoole piielnud ja alles sellel aastal söemdasin endale Letherman Wave soetada. Nüüd tunnen end ilma selleta just kui mõnest sõrmest ilma jäänu. Kannan seda harjumusest koos Victoeinoxiga kaasa. Siis rohkem funtsioone olemas.
Ja vaja läeheb Lethermani minul küll igapäevaselt.
Et norid tüli wäMahviaDeTyrk kirjutas:Suitsupaki jaoks sa juhm inimene
Mäletan kui ühel safaril justnimelt multitool päästis atv metsast välja. Murdunud rooliotsa asemele põhimõtteliselt treiti akutrelli ja multitooli koostöös vajalike mõõtmetega detail. Vaatasin huvitav vaatepilt oli, kuid näe toimis.erik kirjutas: Gerber, victory - swiss, leatherman on korralikud asjad, mida meeleldi vööl kantakse ja ...
Just nimelt.kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul.
Räägi kohe välja, kuskohast saab ja mis hinnaklass on.AXI kirjutas:Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Ja see , et hea hinnaga siis ei tähenda, et mingi jamad.
Tean jahimehi kes on oma esimese SOG ostnud kogemata 15 a tagasi ja nüüd ostavad ikka veel seda.
Ise kannan metsas S.O.G nuga väga mõnsa alati aitab midagi nikerdada.
Kas pisut tülikas ei ole külili magada. Ma muidugi aiman, mis unenäod niimoodi tulevad... mmm, aina keerad ja keerad riistaga10-4 kirjutas:... vöö peal vutlaris 24/7kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul.
pisike kirjutas:Räägi kohe välja, kuskohast saab ja mis hinnaklass on.AXI kirjutas:Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Ja see , et hea hinnaga siis ei tähenda, et mingi jamad.
Tean jahimehi kes on oma esimese SOG ostnud kogemata 15 a tagasi ja nüüd ostavad ikka veel seda.
Ise kannan metsas S.O.G nuga väga mõnsa alati aitab midagi nikerdada.
Huvitaks ikka selline SOG60 või SOG63