Multitool tööriistadest

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate :shock: . Mul vedeleb ka üks Bahco nimeline :oops: pardakas, kuid kasutust leiab ta täpselt nii palju, et kuskil kuklas asub info - äärmisel vajadusel seal kindalaekas mingi nikerdis olemas (olen sellega korra, äärmise näljatundega, suitsuvorsti viilutanud). IMO on ta üks äraütlemata haletsustvääriv riistapuu, mis ehk vaid rattamatkajal väärilist kasutust leiab. Kõik sinna külge kruvitud/needitud riistad eraldi, korralikus kohvris, peaks ju autosse mahtuma ja igatpidi toekamad olema :wink: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

414 AVM kirjutas:OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate :shock: . Mul vedeleb ka üks Bahco nimeline :oops: pardakas, kuid kasutust leiab ta täpselt nii palju, et kuskil kuklas asub info - äärmisel vajadusel seal kindalaekas mingi nikerdis olemas (olen sellega korra, äärmise näljatundega, suitsuvorsti viilutanud). IMO on ta üks äraütlemata haletsustvääriv riistapuu, mis ehk vaid rattamatkajal väärilist kasutust leiab. Kõik sinna külge kruvitud/needitud riistad eraldi, korralikus kohvris, peaks ju autosse mahtuma ja igatpidi toekamad olema :wink: .
Vaata, see bahco ise tõesti ei kutsu ennast kasutama, ta on selline wannabe multitool ja ei maksa ka midagi. Gerber, victory - swiss, leatherman on korralikud asjad, mida meeleldi vööl kantakse ja vajadusel teiste omaga võrreldakse ja muidu pikkendatakse :lol: aga miks, sellepärast, et alati pole vaja kuhugi tööriistakasti õgitsema minna, väiksed asjad saab vabalt ära teha vööl rippuva riistaga ja mitte halvasti. Vähemalt minu elukutse ja hobide juures on ta asendamatu.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

414 AVM kirjutas:OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate :shock: .
Olen taskunaoa igapäevane kaasas kandja juba varsti pea 15 aastat , sellest viimase 12 Vicorinox olnud mu kaaslane. See on andnud mulle kindluse, et mul on (IT-mehe ja LR omanikuna) ALATI mingigi tööriist kaasas. Vahel, kui ülikonnaga kusagil käimas olen ja nuga kodus, siis "olukorra tekkides" käib käsi alati taskus, kuid peab sealt pettunult tagasi tulema.

Üle viie aasta olen ilase suuga klaasi taga mulitoole piielnud ja alles sellel aastal söendasin endale Letherman Wave soetada. Nüüd tunnen end ilma selleta just kui mõnest sõrmest ilma jäänu. Kannan seda harjumusest koos Victorinoxiga kaasa. Siis rohkem funtsioone olemas.

Ja vaja läeheb Lethermani minul küll igapäevaselt.
Viimati muutis Landy, E Okt 22, 2007 7:20 pm, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Landy kirjutas:Olen taskunaoa igapäevane kaas kandaja juba varsti pea 15 aastat , sellest viimase 12 Vicorinox olnud mu kaaslane. See on andmud mulle kindluse, et mul on (IT-mehe ja LR omanikuna) ALATI mingigi tööriist kaasas. Vahel, kui ülikonnaga kusagil käimas olen ja nuga kodus, siis "olukorra tekkides" käib käsi alati taskus, kuid peab sealt pettunult tagasi tulema.

Üle viie aasta olen ilase suuga klaasi taga mulitoole piielnud ja alles sellel aastal söemdasin endale Letherman Wave soetada. Nüüd tunnen end ilma selleta just kui mõnest sõrmest ilma jäänu. Kannan seda harjumusest koos Victoeinoxiga kaasa. Siis rohkem funtsioone olemas.

Ja vaja läeheb Lethermani minul küll igapäevaselt.
OT. Loen ja imestan, et kas Landy on vahepeal Poolas reklaamtekstide koostamise seminaril käinud.

Aga nii see jah on, korra harjud ühega neist ( Victor, Lether või Greber ) ära ja pärast ei saa enam ilma hakkama.
Ise kasutan Victoryt kuna õnnestus saada asjaolude kokkulangemise tõttu väga soodsalt.
See edetabeli tegemine on suht mõtetu - kõigil omad nüansid.
Vaata, näpi-käpi ja vali milline rohkem meeldib ja paremini käes istub.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Anujah, nüüd saan aru küll. Mulle on vaid need odavamad silmanurka sattunud ja neil isendeil ju see pikenduse funktsioon puudub :( . Ja kui veel töö ka selline, et ei pea kõiki vaateväljas olevaid kruve kohe OFFerdama, siis olengi elanud ilma sellise toreda meheauta ja nüüd on silmad häbi täis :oops: .
Edit: Seda ka veel, et olen iseendaga aeg-ajalt arutanud - miks on pintsaku vasaku revääri sisemisel alaserval kitsas tasku... Oh neid teadmatuses elatud aastaid :cry: .
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

414 AVM kirjutas:Edit: Seda ka veel, et olen iseendaga aeg-ajalt arutanud - miks on pintsaku vasaku revääri sisemisel alaserval kitsas tasku... Oh neid teadmatuses elatud aastaid :cry: .
Suitsupaki jaoks sa juhm inimene :twisted:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

MahviaDeTyrk kirjutas:Suitsupaki jaoks sa juhm inimene :twisted:
Et norid tüli wä 8) ? Mul oli Teie TORK'i avapidustuste ajaks juba kindel kokkulepitud üritus olemas, aga sellise ülbuse taustal tuleb väärtushinnangud üle vaadata. Kuna Suusu esiuppuja, kodanik Suzi, on oma sinise vankri turule lükanud, tuleb mul ilmselt esinduspool üle võtta.
Kuigi Tartu on väike ja seal käidud ka, järsku paned mõne juhendi, kuidas seda Türgi asumit üles leida :wink: .
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

erik kirjutas: Gerber, victory - swiss, leatherman on korralikud asjad, mida meeleldi vööl kantakse ja ...
Mäletan kui ühel safaril justnimelt multitool päästis atv metsast välja. Murdunud rooliotsa asemele põhimõtteliselt treiti akutrelli ja multitooli koostöös vajalike mõõtmetega detail. Vaatasin huvitav vaatepilt oli, kuid näe toimis.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

414 AVM kirjutas:Et norid tüli wä 8) ?
Ei tüli ei nori - niisama mulisen - Sinuga hea muliseda - Sa ütled vastu :lol:
tartuoffroad.ee
5581340
Paheero
Fitting 38"

Postitus Postitas Paheero »

Multituuli põhimõte on: kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul. Lihtne, kas pole?
Kasutaja avatar
10-4
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas 10-4 »

kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul.
Just nimelt. :P
Mina kannan ka vööl nahkmehe Charge XT mudelit (alates selle müügile jõudmisest Eestis) aga minu igapäevatöös (heli-valgustehnik) on see mulle asendamatu abimees. Ka metsas on teist vaja läinud korduvalt. Isegi tee peale langenud puu oksi saetud, et auto alt läbi mahuks (tol hetkel lihtsalt polnud veel saagi/kirvest autos - nüüd on 8))
Töökaaslastel on kas SwissToolid - valgustajad või Nahkmehe erinevad SuperToolid (vanad või 200) - helimehed. :wink:
Üks mis kindel, et kui sa selle omale soetanud/saanud oled, siis tema koht pole kohe kindlasti mitte tööriistakohvris, sest seal on olemas tema suuremad sõbrad, aga vöö peal vutlaris 24/7
P.S. ning tema kõrval ka kindlasti Maglite AA või Petzli Zipka omas vutlaris :yupikaye
Ten-Four, Over And Out!
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
AXI
Rookie

Postitus Postitas AXI »

Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Ja see , et hea hinnaga siis ei tähenda, et mingi jamad.
Tean jahimehi kes on oma esimese SOG ostnud kogemata 15 a tagasi ja nüüd ostavad ikka veel seda.

Ise kannan metsas S.O.G nuga väga mõnsa alati aitab midagi nikerdada.
pisike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pisike »

AXI kirjutas:Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Tean jahimehi kes on oma esimese SOG ostnud kogemata 15 a tagasi ja nüüd ostavad ikka veel seda.

Räägi kohe välja, kuskohast saab ja mis hinnaklass on.
Huvitaks ikka selline SOG60 või SOG63 :roll:
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

10-4 kirjutas:
kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul.
... vöö peal vutlaris 24/7
Kas pisut tülikas ei ole külili magada. Ma muidugi aiman, mis unenäod niimoodi tulevad... mmm, aina keerad ja keerad riistaga :roll: .
Kasutaja avatar
Alex
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Alex »

pisike kirjutas:
AXI kirjutas:Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..

Räägi kohe välja, kuskohast saab ja mis hinnaklass on.
Huvitaks ikka selline SOG60 või SOG63 :roll:

näiteks:http://www.hobby-style.ee/index.php?main=172 8)
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”