Multitool tööriistadest
Moderaator: Moderators
OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate
. Mul vedeleb ka üks Bahco nimeline
pardakas, kuid kasutust leiab ta täpselt nii palju, et kuskil kuklas asub info - äärmisel vajadusel seal kindalaekas mingi nikerdis olemas (olen sellega korra, äärmise näljatundega, suitsuvorsti viilutanud). IMO on ta üks äraütlemata haletsustvääriv riistapuu, mis ehk vaid rattamatkajal väärilist kasutust leiab. Kõik sinna külge kruvitud/needitud riistad eraldi, korralikus kohvris, peaks ju autosse mahtuma ja igatpidi toekamad olema
.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
- erik
- Aktiivne Pikendus
Vaata, see bahco ise tõesti ei kutsu ennast kasutama, ta on selline wannabe multitool ja ei maksa ka midagi. Gerber, victory - swiss, leatherman on korralikud asjad, mida meeleldi vööl kantakse ja vajadusel teiste omaga võrreldakse ja muidu pikkendatakse414 AVM kirjutas:OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate. Mul vedeleb ka üks Bahco nimeline
pardakas, kuid kasutust leiab ta täpselt nii palju, et kuskil kuklas asub info - äärmisel vajadusel seal kindalaekas mingi nikerdis olemas (olen sellega korra, äärmise näljatundega, suitsuvorsti viilutanud). IMO on ta üks äraütlemata haletsustvääriv riistapuu, mis ehk vaid rattamatkajal väärilist kasutust leiab. Kõik sinna külge kruvitud/needitud riistad eraldi, korralikus kohvris, peaks ju autosse mahtuma ja igatpidi toekamad olema
.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Olen taskunaoa igapäevane kaasas kandja juba varsti pea 15 aastat , sellest viimase 12 Vicorinox olnud mu kaaslane. See on andnud mulle kindluse, et mul on (IT-mehe ja LR omanikuna) ALATI mingigi tööriist kaasas. Vahel, kui ülikonnaga kusagil käimas olen ja nuga kodus, siis "olukorra tekkides" käib käsi alati taskus, kuid peab sealt pettunult tagasi tulema.414 AVM kirjutas:OT ja sry ja mida kõike veel, aga seletage arusaamatule, milleks kuradiks Te neid multituule kasutate.
Üle viie aasta olen ilase suuga klaasi taga mulitoole piielnud ja alles sellel aastal söendasin endale Letherman Wave soetada. Nüüd tunnen end ilma selleta just kui mõnest sõrmest ilma jäänu. Kannan seda harjumusest koos Victorinoxiga kaasa. Siis rohkem funtsioone olemas.
Ja vaja läeheb Lethermani minul küll igapäevaselt.
Viimati muutis Landy, E Okt 22, 2007 7:20 pm, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
OT. Loen ja imestan, et kas Landy on vahepeal Poolas reklaamtekstide koostamise seminaril käinud.Landy kirjutas:Olen taskunaoa igapäevane kaas kandaja juba varsti pea 15 aastat , sellest viimase 12 Vicorinox olnud mu kaaslane. See on andmud mulle kindluse, et mul on (IT-mehe ja LR omanikuna) ALATI mingigi tööriist kaasas. Vahel, kui ülikonnaga kusagil käimas olen ja nuga kodus, siis "olukorra tekkides" käib käsi alati taskus, kuid peab sealt pettunult tagasi tulema.
Üle viie aasta olen ilase suuga klaasi taga mulitoole piielnud ja alles sellel aastal söemdasin endale Letherman Wave soetada. Nüüd tunnen end ilma selleta just kui mõnest sõrmest ilma jäänu. Kannan seda harjumusest koos Victoeinoxiga kaasa. Siis rohkem funtsioone olemas.
Ja vaja läeheb Lethermani minul küll igapäevaselt.
Aga nii see jah on, korra harjud ühega neist ( Victor, Lether või Greber ) ära ja pärast ei saa enam ilma hakkama.
Ise kasutan Victoryt kuna õnnestus saada asjaolude kokkulangemise tõttu väga soodsalt.
See edetabeli tegemine on suht mõtetu - kõigil omad nüansid.
Vaata, näpi-käpi ja vali milline rohkem meeldib ja paremini käes istub.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
Anujah, nüüd saan aru küll. Mulle on vaid need odavamad silmanurka sattunud ja neil isendeil ju see pikenduse funktsioon puudub
. Ja kui veel töö ka selline, et ei pea kõiki vaateväljas olevaid kruve kohe OFFerdama, siis olengi elanud ilma sellise toreda meheauta ja nüüd on silmad häbi täis
.
Edit: Seda ka veel, et olen iseendaga aeg-ajalt arutanud - miks on pintsaku vasaku revääri sisemisel alaserval kitsas tasku... Oh neid teadmatuses elatud aastaid
.
Edit: Seda ka veel, et olen iseendaga aeg-ajalt arutanud - miks on pintsaku vasaku revääri sisemisel alaserval kitsas tasku... Oh neid teadmatuses elatud aastaid
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Et norid tüli wäMahviaDeTyrk kirjutas:Suitsupaki jaoks sa juhm inimene
Kuigi Tartu on väike ja seal käidud ka, järsku paned mõne juhendi, kuidas seda Türgi asumit üles leida
Mäletan kui ühel safaril justnimelt multitool päästis atv metsast välja. Murdunud rooliotsa asemele põhimõtteliselt treiti akutrelli ja multitooli koostöös vajalike mõõtmetega detail. Vaatasin huvitav vaatepilt oli, kuid näe toimis.erik kirjutas: Gerber, victory - swiss, leatherman on korralikud asjad, mida meeleldi vööl kantakse ja ...
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- 10-4
- Mudder
- Kontakt:
Just nimelt.kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul.
Mina kannan ka vööl nahkmehe Charge XT mudelit (alates selle müügile jõudmisest Eestis) aga minu igapäevatöös (heli-valgustehnik) on see mulle asendamatu abimees. Ka metsas on teist vaja läinud korduvalt. Isegi tee peale langenud puu oksi saetud, et auto alt läbi mahuks (tol hetkel lihtsalt polnud veel saagi/kirvest autos - nüüd on
Töökaaslastel on kas SwissToolid - valgustajad või Nahkmehe erinevad SuperToolid (vanad või 200) - helimehed.
Üks mis kindel, et kui sa selle omale soetanud/saanud oled, siis tema koht pole kohe kindlasti mitte tööriistakohvris, sest seal on olemas tema suuremad sõbrad, aga vöö peal vutlaris 24/7
P.S. ning tema kõrval ka kindlasti Maglite AA või Petzli Zipka omas vutlaris
Ten-Four, Over And Out!
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Ja see , et hea hinnaga siis ei tähenda, et mingi jamad.
Tean jahimehi kes on oma esimese SOG ostnud kogemata 15 a tagasi ja nüüd ostavad ikka veel seda.
Ise kannan metsas S.O.G nuga väga mõnsa alati aitab midagi nikerdada.
Tean jahimehi kes on oma esimese SOG ostnud kogemata 15 a tagasi ja nüüd ostavad ikka veel seda.
Räägi kohe välja, kuskohast saab ja mis hinnaklass on.AXI kirjutas:Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Huvitaks ikka selline SOG60 või SOG63
Kas pisut tülikas ei ole külili magada. Ma muidugi aiman, mis unenäod niimoodi tulevad... mmm, aina keerad ja keerad riistaga10-4 kirjutas:... vöö peal vutlaris 24/7kui sul pole mitte midagi, on parem, kui sul on multituul.
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
pisike kirjutas:Räägi kohe välja, kuskohast saab ja mis hinnaklass on.AXI kirjutas:Ma siin ka tulen panen nüüd tarka aga ei kohanud sellist marki siin nagu SOG multitoolid ja muidu noad väga hea kvaliteedi ja hinnaga..
Huvitaks ikka selline SOG60 või SOG63
näiteks:http://www.hobby-style.ee/index.php?main=172
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse