4x4.ee ja relvajutud

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

Kas jõufaktori ei määra mitte padruni algkiirus. Keegi ei keela ju valida suurema laenguga padruneid. Pealegi on antud isendi raud üsna pikk. See peaks andma kuulile suurema algkiiruse, kui lühema toruga konkurentidel.
Sellel on toru 15 mm pikem, kui Bereta F92-l Lisaks on võimalik saada C versioon kompensaatoriga.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Päkapikk kirjutas:Kas jõufaktori ei määra mitte padruni algkiirus. Keegi ei keela ju valida suurema laenguga padruneid. Pealegi on antud isendi raud üsna pikk. See peaks andma kuulile suurema algkiiruse, kui lühema toruga konkurentidel.
Sellel on toru 15 mm pikem, kui Bereta F92-l Lisaks on võimalik saada C versioon kompensaatoriga.
Jah, põhimõttelt nii saab. Moona testitakse võistlustel. Ja kui su väide Major jõufaktoriga moonast peab paikka, siis anna tuld. Siinkohal on muidugi ka see nüans, et kuidas Ülemkohtunik selle peale vaatab, kui näiteks relva tootja ei soovita tugevamaid laenguid kui noh näiteks X kasutada. Aga kui kõik on nõus ja mõõtmistulemused sobivad Major klassi, siis anna tuld.

Jõufaktor = Kuuli kaal (graanides) x keskmise kuuli kiirusega (fps) / 1000
Kolme kuuli kesmine kiirus võetakse aluseks.
Kuigi saaks ju Glock 35 võtta ...
+372 5028488
Päkapikk
Fitting 38"

Muidu oleks cal.40 ikka tore, aga padrun ei ole nii levinud euroopas. Sealt ehk ka kallim hind. Samuti peaks mainima, et käsi jääb üsna haigeks sellest lastes.
Ahjaa, täpsusega on nendel käsikahuri mõõtu asjadega ka nii nagu temaga parajasti on.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Eespool oli juttu enesekaitsest...
SELLINE komplekt oleks ju päris asjalik 8) .500SW

Pilt
+372 5028488
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Jänkid ikka oskavad, teised ei tule selle pealegi, et pakkuda sellist tööriistakomplekti. Ainult, et 2" toruga on tabamine pöördvõrdeline kauguse ruuduga, nii peab Krisli olema väga suur või väga lähedal :lol: .
J.R., kas võistlustel hakkad osalema revolvri või püstoliga. Postitustest on näha, et Su eelistus on revolvrid, kuid IPSC Foorumis (kus ilma IPSC liikmestaatuseta võib lugeda ainult hulkuvate koerte visast hingest) ja IPSC kodulehel mainitakse, et revolvri kasutajaid on väga vähe??? Minu jaoks on revolver käsirelva sünonüüm. 8)
Mida arvad sellisest (peale selle, et V8-st 2 ei tööta):
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... sFirearm=Y
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Vist peab olema vähemalt 2 käsirelva, mulle tundub nii. Ei no tore oleks ju SW500 8" toruga omada küll, see on midagi hingele nagu V8. Aga moona eest üle 20eek padrun välja käia läheks sagedase kõmmutamise puhul minu puhul natuke kalliks. Samas sellist olukorda ka ei taha, kus relv on olemas, aga nautida ei saa. Nagu autoga, et pole raha et bensu osta. Kolmandaks kaua sa üksi ikka viitsid kõmmutada, tahaks kellegagi mõõtu võtta.

See öeldud, tekkib mõte et peab hankima ehk äkki kaks relva? Ühe võtaks 9mm püstoli, millega hea soodne kõmmutamas käia ning ostul arvestaks sobivusega mulle endale ning ka sellega et relvast nii enam vähem maksimumi saaks välja võtta Practicali lastes. Seega peab olema raudselt üleni terasest (mitte mingil juhul komposiitmaterjalidest) 5" toruga kahetoimeline püstol, kuhu läheb minimaalselt 15 lasku salve. Hea oleks 17 lasku. Siis on nagu enda meelerahu selles osas saavutatud. Samas jääb ikkagi midagi puudu, need on need nii öelda kaks silindrit mootori puhul. Ehk siis olles korra Ruger 454 teinud paar roundi ei suuda kohe kuidagi seda unustada. See on võrreldav V8'ga, mille tühikäik on natuke lonkav tänu ülisuurtele klappidele ja järsule nukale. Kui huvi tõsisem ja säiliv, siis liigub püstolile lisaks ehk ka kappi üks suur revolver. Selle väljaajamine võtab nii-kui-nii siin Eestis kõvasti aega. Tasa ja targu.

Link Sig Sauer P226 X Five AllRound'le
Tundub asjalik olema. P226'ga olen lasknud, siiani on mulle endale lastutest kõige paremini sobinud (püstolitest Practicali tarvis, et Productionis osaleda). Samuti on väga hea valik vööde, kabuuride ja pidemehoidjate näol olemas sellele relvale, mis Practicalis on oluline.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Smithers
Mudder

Postitus Postitas Smithers »

Tore on näha mõistlikku arutlust teemal püstol versus revolver. Ühele ema teisele tütar. Minu arust on mõlemal eeliseid ja sellepärast ongi soovitav omada mõlemat. Mis puutub Glock püstoli purunemisse lihtsalt käest maha kukkumise käigus siis selle jutu liigitaks linnalegendide hulka. :twisted: Olen omanud Glocki juba aastaid... paugutanud sellest ca 8000 pauku... ta on mul kukkunud... vees vedelenud... liivas lohistatud... ja ei mingit purunemist :twisted: IPSC liige olen kah selle Eesti osakonna sünnist saati ... nii et kui abi vaja siis aitame... Ja 3 detsembril näeme :)
Päkapikk
Fitting 38"

Smithers kirjutas:Tore on näha mõistlikku arutlust teemal püstol versus revolver. Ühele ema teisele tütar. Minu arust on mõlemal eeliseid ja sellepärast ongi soovitav omada mõlemat. Mis puutub Glock püstoli purunemisse lihtsalt käest maha kukkumise käigus siis selle jutu liigitaks linnalegendide hulka. :twisted: Olen omanud Glocki juba aastaid... paugutanud sellest ca 8000 pauku... ta on mul kukkunud... vees vedelenud... liivas lohistatud... ja ei mingit purunemist :twisted: IPSC liige olen kah selle Eesti osakonna sünnist saati ... nii et kui abi vaja siis aitame... Ja 3 detsembril näeme :)
Kui sul on soov selle linnalegendi tõepärasuse peale kihla vedada, siis võin su viia selle õnnetu GLOCKi omaniku juurde, kes sulle demonstreerib oma keevisõmblusega kullakest. Kuna ma olen laisk inimene ja niisama sõita ei viitsi siis võiks kihla vedada näiteks viie tonni peale :twisted:
Kui sa seda tehingut ei soovi, siis ei ole sul mõtet ka linnalegendidest rääkida:)
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

JR., minu respekt (Männiku L1 overall match results). :evil:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

414 AVM kirjutas:JR., minu respekt (Männiku L1 overall match results). :evil:
Eee algaja õnn? Eks 2.12.06 saab näha, kuhu ma platseerun vanade kalade hulgas.
+372 5028488
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Kas oleks võimalik paar pauku teha ka ilma kuhugi liitumata??
Ja Sa lubasid ühendust võtta, üks raamat ripakil...
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

414 AVM kirjutas:Kas oleks võimalik paar pauku teha ka ilma kuhugi liitumata??
Ja Sa lubasid ühendust võtta, üks raamat ripakil...
PM saadetud.
+372 5028488
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

JR, teade privas.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Natsa OT, aga temaatiline... sellist sporti ka teete? :)

http://www.break.com/index/fastest_gun_in_the_west.html

PÄRIS väle mees... ;)
tegime pulli, aitab
kaalikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaalikas »

üks seline küsimus,kes aretaks Mauser 90 DA-le 9mm Para sihikud peale,relv on legaalne,mitte ungarlane toodetud Mausri tehastes Oberndorfis põhimõtteliselt sama mis Browning High-Power,kunagi sai militaarsed sihikud maha võetud ja põtrade juurest regullitavad tellitud mis jäidki tulema,kuna püstolilaskmine on viimasel ajal jäänud aktiivse jahindustegevuse kõrval tahaplaanile pole asjaga eriti tegelenud aga relv vedeleb niisama ja teeks ta korda,kui kellelgi on pädeva relvameistri kontakte kribage privasse,jahirelvadega tegelevad meistrid ei viitsi paraku püstolitega tegeleda!!
In fact You look like a shit!
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”