4x4.ee ja relvajutud
Moderaator: Moderators
Kas jõufaktori ei määra mitte padruni algkiirus. Keegi ei keela ju valida suurema laenguga padruneid. Pealegi on antud isendi raud üsna pikk. See peaks andma kuulile suurema algkiiruse, kui lühema toruga konkurentidel.
Sellel on toru 15 mm pikem, kui Bereta F92-l Lisaks on võimalik saada C versioon kompensaatoriga.
Sellel on toru 15 mm pikem, kui Bereta F92-l Lisaks on võimalik saada C versioon kompensaatoriga.
Jah, põhimõttelt nii saab. Moona testitakse võistlustel. Ja kui su väide Major jõufaktoriga moonast peab paikka, siis anna tuld. Siinkohal on muidugi ka see nüans, et kuidas Ülemkohtunik selle peale vaatab, kui näiteks relva tootja ei soovita tugevamaid laenguid kui noh näiteks X kasutada. Aga kui kõik on nõus ja mõõtmistulemused sobivad Major klassi, siis anna tuld.Päkapikk kirjutas:Kas jõufaktori ei määra mitte padruni algkiirus. Keegi ei keela ju valida suurema laenguga padruneid. Pealegi on antud isendi raud üsna pikk. See peaks andma kuulile suurema algkiiruse, kui lühema toruga konkurentidel.
Jõufaktor = Kuuli kaal (graanides) x keskmise kuuli kiirusega (fps) / 1000
Kolme kuuli kesmine kiirus võetakse aluseks.
Kuigi saaks ju Glock 35 võtta ...
+372 5028488
Jänkid ikka oskavad, teised ei tule selle pealegi, et pakkuda sellist tööriistakomplekti. Ainult, et 2" toruga on tabamine pöördvõrdeline kauguse ruuduga, nii peab Krisli olema väga suur või väga lähedal
.
J.R., kas võistlustel hakkad osalema revolvri või püstoliga. Postitustest on näha, et Su eelistus on revolvrid, kuid IPSC Foorumis (kus ilma IPSC liikmestaatuseta võib lugeda ainult hulkuvate koerte visast hingest) ja IPSC kodulehel mainitakse, et revolvri kasutajaid on väga vähe??? Minu jaoks on revolver käsirelva sünonüüm.
Mida arvad sellisest (peale selle, et V8-st 2 ei tööta):
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... sFirearm=Y

J.R., kas võistlustel hakkad osalema revolvri või püstoliga. Postitustest on näha, et Su eelistus on revolvrid, kuid IPSC Foorumis (kus ilma IPSC liikmestaatuseta võib lugeda ainult hulkuvate koerte visast hingest) ja IPSC kodulehel mainitakse, et revolvri kasutajaid on väga vähe??? Minu jaoks on revolver käsirelva sünonüüm.

Mida arvad sellisest (peale selle, et V8-st 2 ei tööta):
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... sFirearm=Y
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Vist peab olema vähemalt 2 käsirelva, mulle tundub nii. Ei no tore oleks ju SW500 8" toruga omada küll, see on midagi hingele nagu V8. Aga moona eest üle 20eek padrun välja käia läheks sagedase kõmmutamise puhul minu puhul natuke kalliks. Samas sellist olukorda ka ei taha, kus relv on olemas, aga nautida ei saa. Nagu autoga, et pole raha et bensu osta. Kolmandaks kaua sa üksi ikka viitsid kõmmutada, tahaks kellegagi mõõtu võtta.
See öeldud, tekkib mõte et peab hankima ehk äkki kaks relva? Ühe võtaks 9mm püstoli, millega hea soodne kõmmutamas käia ning ostul arvestaks sobivusega mulle endale ning ka sellega et relvast nii enam vähem maksimumi saaks välja võtta Practicali lastes. Seega peab olema raudselt üleni terasest (mitte mingil juhul komposiitmaterjalidest) 5" toruga kahetoimeline püstol, kuhu läheb minimaalselt 15 lasku salve. Hea oleks 17 lasku. Siis on nagu enda meelerahu selles osas saavutatud. Samas jääb ikkagi midagi puudu, need on need nii öelda kaks silindrit mootori puhul. Ehk siis olles korra Ruger 454 teinud paar roundi ei suuda kohe kuidagi seda unustada. See on võrreldav V8'ga, mille tühikäik on natuke lonkav tänu ülisuurtele klappidele ja järsule nukale. Kui huvi tõsisem ja säiliv, siis liigub püstolile lisaks ehk ka kappi üks suur revolver. Selle väljaajamine võtab nii-kui-nii siin Eestis kõvasti aega. Tasa ja targu.
Link Sig Sauer P226 X Five AllRound'le
Tundub asjalik olema. P226'ga olen lasknud, siiani on mulle endale lastutest kõige paremini sobinud (püstolitest Practicali tarvis, et Productionis osaleda). Samuti on väga hea valik vööde, kabuuride ja pidemehoidjate näol olemas sellele relvale, mis Practicalis on oluline.
See öeldud, tekkib mõte et peab hankima ehk äkki kaks relva? Ühe võtaks 9mm püstoli, millega hea soodne kõmmutamas käia ning ostul arvestaks sobivusega mulle endale ning ka sellega et relvast nii enam vähem maksimumi saaks välja võtta Practicali lastes. Seega peab olema raudselt üleni terasest (mitte mingil juhul komposiitmaterjalidest) 5" toruga kahetoimeline püstol, kuhu läheb minimaalselt 15 lasku salve. Hea oleks 17 lasku. Siis on nagu enda meelerahu selles osas saavutatud. Samas jääb ikkagi midagi puudu, need on need nii öelda kaks silindrit mootori puhul. Ehk siis olles korra Ruger 454 teinud paar roundi ei suuda kohe kuidagi seda unustada. See on võrreldav V8'ga, mille tühikäik on natuke lonkav tänu ülisuurtele klappidele ja järsule nukale. Kui huvi tõsisem ja säiliv, siis liigub püstolile lisaks ehk ka kappi üks suur revolver. Selle väljaajamine võtab nii-kui-nii siin Eestis kõvasti aega. Tasa ja targu.
Link Sig Sauer P226 X Five AllRound'le
Tundub asjalik olema. P226'ga olen lasknud, siiani on mulle endale lastutest kõige paremini sobinud (püstolitest Practicali tarvis, et Productionis osaleda). Samuti on väga hea valik vööde, kabuuride ja pidemehoidjate näol olemas sellele relvale, mis Practicalis on oluline.
+372 5028488
Tore on näha mõistlikku arutlust teemal püstol versus revolver. Ühele ema teisele tütar. Minu arust on mõlemal eeliseid ja sellepärast ongi soovitav omada mõlemat. Mis puutub Glock püstoli purunemisse lihtsalt käest maha kukkumise käigus siis selle jutu liigitaks linnalegendide hulka.
Olen omanud Glocki juba aastaid... paugutanud sellest ca 8000 pauku... ta on mul kukkunud... vees vedelenud... liivas lohistatud... ja ei mingit purunemist
IPSC liige olen kah selle Eesti osakonna sünnist saati ... nii et kui abi vaja siis aitame... Ja 3 detsembril näeme 

Kui sul on soov selle linnalegendi tõepärasuse peale kihla vedada, siis võin su viia selle õnnetu GLOCKi omaniku juurde, kes sulle demonstreerib oma keevisõmblusega kullakest. Kuna ma olen laisk inimene ja niisama sõita ei viitsi siis võiks kihla vedada näiteks viie tonni pealeSmithers kirjutas:Tore on näha mõistlikku arutlust teemal püstol versus revolver. Ühele ema teisele tütar. Minu arust on mõlemal eeliseid ja sellepärast ongi soovitav omada mõlemat. Mis puutub Glock püstoli purunemisse lihtsalt käest maha kukkumise käigus siis selle jutu liigitaks linnalegendide hulka.Olen omanud Glocki juba aastaid... paugutanud sellest ca 8000 pauku... ta on mul kukkunud... vees vedelenud... liivas lohistatud... ja ei mingit purunemist
IPSC liige olen kah selle Eesti osakonna sünnist saati ... nii et kui abi vaja siis aitame... Ja 3 detsembril näeme

Kui sa seda tehingut ei soovi, siis ei ole sul mõtet ka linnalegendidest rääkida:)
Natsa OT, aga temaatiline... sellist sporti ka teete? 
http://www.break.com/index/fastest_gun_in_the_west.html
PÄRIS väle mees...

http://www.break.com/index/fastest_gun_in_the_west.html
PÄRIS väle mees...

tegime pulli, aitab
üks seline küsimus,kes aretaks Mauser 90 DA-le 9mm Para sihikud peale,relv on legaalne,mitte ungarlane toodetud Mausri tehastes Oberndorfis põhimõtteliselt sama mis Browning High-Power,kunagi sai militaarsed sihikud maha võetud ja põtrade juurest regullitavad tellitud mis jäidki tulema,kuna püstolilaskmine on viimasel ajal jäänud aktiivse jahindustegevuse kõrval tahaplaanile pole asjaga eriti tegelenud aga relv vedeleb niisama ja teeks ta korda,kui kellelgi on pädeva relvameistri kontakte kribage privasse,jahirelvadega tegelevad meistrid ei viitsi paraku püstolitega tegeleda!!
In fact You look like a shit!