Oknissan.pickup99 kirjutas:Seda ma arvasin aga igaksjuhuks tuleb arusaamatuste vältimiseks üle küsidaTiitR kirjutas:Mis siin segast? Hakkan endale kastikat vaatama ja kui antud auto äkki müügiks läheks, kuulaks hindaAga sinu kahjuks ma ei müü omal kastikat veel maha, tahaks isegi mõne juurde tuua jagudeks
Nissan Pickup D22 Body lift / kere tõste 2"- 3"
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Nissan Pickup D22 Body lift / kere tõste 2"- 3"
Peale vedrulehe purunemist sai ette võetud väike tagaotsa tõste ja veoraskuse suurendamise võimalus;)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0041_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9433_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5067_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8796_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5344_n.jpg
Kasutasin Opel kombo esimesi amordi püstakuid(kust lõikasin üleliigse kola küljest) Auto jäi ilusti vedrutama ja tagaots
autol tõusis ca 10cm. Raskuse vedamist ei ole veel proovinud. Ja nüüd siis esiotsa kallale, muidu sutti näotu näeb välja
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0041_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9433_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5067_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8796_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5344_n.jpg
Kasutasin Opel kombo esimesi amordi püstakuid(kust lõikasin üleliigse kola küljest) Auto jäi ilusti vedrutama ja tagaots
autol tõusis ca 10cm. Raskuse vedamist ei ole veel proovinud. Ja nüüd siis esiotsa kallale, muidu sutti näotu näeb välja
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
Ma tegin kiige pikemaks 10cm- sain umb 5cm tõstet. Amordid jäid veel vanad, aga ilmselt on pikemaid vaja. Targem oleks ilmselt klots silla ja vedru vahele. Ega tegelt torsioonide lõpuni keeramine ka eriti hea pole. Masin muutub parajaks pukiks.
Mis sa esiotsaga teha plaanid?
Mitsubishi Pajero matkamaja
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
Esialgu ikka torsoonidest. Praegu asi käsil. Torsoone pidin nuudist tagasi keerama 4 nuuti. Ülemised õõtsad tuli ka ringi ehitada ja tugevdada. Amordi alumised kinnitused tõstsin ka sisse poole. 33 tolli rehvidega peab ikke karpide nurki ratsima ning stange siseserva lõikuma. Aga eks homme panen miski pilte ka. Muide mul kiige 6cm pikem ja sai juurde 3cmMartinsr kirjutas:Ma tegin kiige pikemaks 10cm- sain umb 5cm tõstet. Amordid jäid veel vanad, aga ilmselt on pikemaid vaja. Targem oleks ilmselt klots silla ja vedru vahele. Ega tegelt torsioonide lõpuni keeramine ka eriti hea pole. Masin muutub parajaks pukiks.![]()
Esiotsaga on ka muid mõtteid aga need vaid mõtted. Kui asjaks läheb ja katsetatud siis ...............
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
-
nissan.pickup99
- Fitting 38"
Esisillaga on Tuningman kõvasti pusinud, selle peale mõtölesin, et peale tala silla oleks variant panna navara(D40) esiõõtsad koos sinna juurde kuuluvaga.
Aga nii palju kui pilte olen näinud siis navaral on õõtsadega koos peale amortode ka keerdvedrud, sellega seoses tal torosoone pole vist
Kui hea mõte see on või kui õige üldse see on
Aga nii palju kui pilte olen näinud siis navaral on õõtsadega koos peale amortode ka keerdvedrud, sellega seoses tal torosoone pole vist
Kui hea mõte see on või kui õige üldse see on
NISSAN PICKUP D22 pool FRONTIER
Panen siis pildid milline oli auto tuues ja praegune olukordkolks kirjutas:Esialgu ikka torsoonidest. Praegu asi käsil. Torsoone pidin nuudist tagasi keerama 4 nuuti. Ülemised õõtsad tuli ka ringi ehitada ja tugevdada. Amordi alumised kinnitused tõstsin ka sisse poole. 33 tolli rehvidega peab ikke karpide nurki ratsima ning stange siseserva lõikuma. Aga eks homme panen miski pilte ka. Muide mul kiige 6cm pikem ja sai juurde 3cmMartinsr kirjutas:Ma tegin kiige pikemaks 10cm- sain umb 5cm tõstet. Amordid jäid veel vanad, aga ilmselt on pikemaid vaja. Targem oleks ilmselt klots silla ja vedru vahele. Ega tegelt torsioonide lõpuni keeramine ka eriti hea pole. Masin muutub parajaks pukiks.![]()
Esiotsaga on ka muid mõtteid aga need vaid mõtted. Kui asjaks läheb ja katsetatud siis ...............
See siis veel saksa numbritega;)

Ja praegune. 33 tolli rõngaste ja tõstega.

Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
Auto müügis:-)
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
Miks siis selline otsus? 
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
Tahaks miskit ehitada aga selle auto puhul läheks edasine modimine mõtetuks. Nagu ma siit kuskilt lugesin siis tuleb õigel ajal pidama saada. Ja on soov soetada 7 kohaline liikur. Muidu pere väljasõitudel minu jaoks kohta poleMartinsr kirjutas:Miks siis selline otsus?
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
- tuningman
Tõsi ta on. pole martini picupi esisilda ikka päris õigaks saanud. kevadest saati ühtteist siit ja sealt ringi tehtud aga ei midagi.kolks kirjutas:Tahaks miskit ehitada aga selle auto puhul läheks edasine modimine mõtetuks. Nagu ma siit kuskilt lugesin siis tuleb õigel ajal pidama saada.Martinsr kirjutas:Miks siis selline otsus?
Viiati sai pendelhoova ja roolikarbi käpp ja paraleervarras ringi tehtud. silla geomeetria läks paremaks aga mitte eriti heaks.
Seega kui suur talv mööda saab on plaanis ette patroli talasild. võibolla ka tagumine. kaua võib ühte asja ringi teha.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Mul on vähe paremini läinud:-) sillastendis sain ikka asja paika. Silla regullis käisin ainult 2 korda.tuningman kirjutas:Tõsi ta on. pole martini picupi esisilda ikka päris õigaks saanud. kevadest saati ühtteist siit ja sealt ringi tehtud aga ei midagi.kolks kirjutas:Tahaks miskit ehitada aga selle auto puhul läheks edasine modimine mõtetuks. Nagu ma siit kuskilt lugesin siis tuleb õigel ajal pidama saada.Martinsr kirjutas:Miks siis selline otsus?
Viiati sai pendelhoova ja roolikarbi käpp ja paraleervarras ringi tehtud. silla geomeetria läks paremaks aga mitte eriti heaks.
Seega kui suur talv mööda saab on plaanis ette patroli talasild. võibolla ka tagumine. kaua võib ühte asja ringi teha.
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
- tuningman
kui nüüd eelmine nädal sillastendis käisin, siis oli pärast jumala võimatu sõita.
kusjuures ise regullisin ja sain näidud kõik õigekas, aga sõites hakkas paremale kiskuma.
Tegin enne seda rooli käpad ja paraleelvarda ringi. kuna rooli otsad kinnitusid paraleelvarda külge
ja olid nurga all siis iga konarus hakkas kokkujooksu mõjutama läbi paraleelvarda, seda keerates .
nüüd sai paraleelvarda küljest rooliotste kõrvad maha lõigatud ja pendelhoova ja karbi käpa külge keevitatud.
asi läks paremaks ja sõiduajal esiosa tõmblemine kadus ära.
käpad siis selliste sarnaseks tehtud nagu siin pildil

kusjuures ise regullisin ja sain näidud kõik õigekas, aga sõites hakkas paremale kiskuma.
Tegin enne seda rooli käpad ja paraleelvarda ringi. kuna rooli otsad kinnitusid paraleelvarda külge
ja olid nurga all siis iga konarus hakkas kokkujooksu mõjutama läbi paraleelvarda, seda keerates .
nüüd sai paraleelvarda küljest rooliotste kõrvad maha lõigatud ja pendelhoova ja karbi käpa külge keevitatud.
asi läks paremaks ja sõiduajal esiosa tõmblemine kadus ära.
käpad siis selliste sarnaseks tehtud nagu siin pildil

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Niih asi niikaugel et järgmine nädal on vaja tegudele asuda.
Tõstepuksid siis ikkagi tulevad 2" Eks jamamist saab olema aga teha pole midagi. AVSM- tulekul, tahaks turisti sõita ja ikkagi 33" alla mahutada.
Küsimus:
Kas materjal POM (Polyoxymethylene) sobiks selle tõste tegemiseks?
Sõber küll ütles, et mis sa jaurad, pane hokilitrid vahele ja tehtud
Või peaks rauast need jurakad tegema?
Martin
Tõstepuksid siis ikkagi tulevad 2" Eks jamamist saab olema aga teha pole midagi. AVSM- tulekul, tahaks turisti sõita ja ikkagi 33" alla mahutada.
Küsimus:
Kas materjal POM (Polyoxymethylene) sobiks selle tõste tegemiseks?
Sõber küll ütles, et mis sa jaurad, pane hokilitrid vahele ja tehtud
Või peaks rauast need jurakad tegema?
Martin
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee
- tuningman
pole küll ise testinud, aga osad kodanikud on väitnud, et hokilitter muutub rabedaks
ja hakkab murduma.
äkki oleks bellaka kabiini padjad(need alumised-väiksemad) vähe paremad. ise plaanin neid kasutada
äkki oleks bellaka kabiini padjad(need alumised-väiksemad) vähe paremad. ise plaanin neid kasutada
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Kui pehmed nad on? Hind on neil muidu mõistlik 2€ tktuningman kirjutas:äkki oleks bellaka kabiini padjad(need alumised-väiksemad) vähe paremad. ise plaanin neid kasutada
Orig. raamipuks jääb niikuiniii vahele. seega võiks kasutada suhteliselt jäika materjali.
www.uitajad.ee
www.uitajad.ee