Diisel sureb peale mõnda aega käimist välja. (Pajero 2,8 TD)

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

maksipoiss
Rock Crawler

Re: Diisel sureb peale mõnda aega käimist välja. (Pajero 2,8

Postitus Postitas maksipoiss »

CaveMan kirjutas:
Uko kirjutas:Sul on ta ju EFI,mitte tavaline?Kui tavaline võib veel üks vimka varuks olla.
Mis asi on EFI?
Eriti Fantastiline Isend :bg
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

maksipoiss kirjutas:
CaveMan kirjutas:
Uko kirjutas:Sul on ta ju EFI,mitte tavaline?Kui tavaline võib veel üks vimka varuks olla.
Mis asi on EFI?
Eriti Fantastiline Isend :bg
Just just,eriti kuradi fantastiline.
Ehk elektri juhtimisega pumbaga,siis ilma trossita pump.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Uko kirjutas: Ehk elektri juhtimisega pumbaga,siis ilma trossita pump.
Ma ei tea. Kuidas aru saada? Kuskilt lugesin, et 2 gen lõpupoole millalgi muutusid pumbad elektriliseks ... Mul on küll 2 gen viimane aasta (2000) aga ma ei tea sellest elektripumba jutust rohkem midagi.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Andruzka
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Andruzka »

Sul on autol samasugune vanatüübi pump nagu mul. Antud viga on 99,9% tõenäosusega pumba simmeri viga, nagu eespool öeldi juba. Mul läks see asi maksma 180 euri, ise tehes tuleb muidgi odavam.
D4; G270
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

helar kirjutas:Järelturu kütusefitrit soovitaks Mann toodangut. Hangeldab nendega Autoasi.
Vana teema aga märgin ära. Aasta tagasi sai Autoasi Mustjõe töökoda mul kütusefiltriks MANN filtri ilma probleemideta paigaldatud. Olin küll filtri koodi nendele ise MANN kataloogist välja vaadanud. Nüüd soovisin ise kõik filtrid paigaldada.
Kuna filtrite kättesaamine sobis hästi Mustjõe teenindusest, siis saatsin sinna (Mustamae@autoasi.ee) päringu MANN filtritele - kütus, õili, õhk. Panin kirja auto andmed ja VIN koodi. Päev hiljem sain vastuse aadressilt info@krooniservice.ee, kus paluti, et ma VIN koodi täpsustaksin ning mootori kw ütleksin. Andsin teada, et VIN on õige ja lisasin KW.
Sellest veel KAKS päeva hiljem sain pakkumuse .... Nippparts ja Comline filtritele!?
Loomulikult ma olin päev varem juba filtrid autokaubad24 poest ära ostnud. Ainult et MANN kütusefiltrit neil polnud pakkuda. Selle võtsin Bosh. Ehk kärab ka.

Panin selle kirja ainult sellepärast, et see tundus kõik mulle nii uskumatu. 3 päeva läheb aega, et paarile filtrile pakkumine teha ja siis ka valed asjad :P Kusjuures MANN veebikataloogist on auto margi, aasta ja mootiri järgi on filtrite tüübid leitavad 15 sekundiga.
Võib-olla sattus keegi ebakompetentne tegelane tegelema aga eks firmat tunned ikka nende töötajate järgi.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Äge.. Aga mis autol siis lõpuks viga oli?
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

allar kirjutas:Äge.. Aga mis autol siis lõpuks viga oli?
Tookord kui see teema alguse sai ja filtri vahetusest kasu polnud, siis võtsin julguse kokku, läksin Karla autosse ja tehti pump korda. Mis seal sees täpselt vahetati, see läks meelest. Maksma läks miski 800 ligi aga selle sees oli ka pihustite kontroll mis ma teha palusin ja eelsüüteküünalde vahetus.
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Juhtub. Samad filtrid saad ka minult. Kiiremini :)
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Vasta

Mine “Mitsubishi”