Eriti Fantastiline IsendCaveMan kirjutas:Mis asi on EFI?Uko kirjutas:Sul on ta ju EFI,mitte tavaline?Kui tavaline võib veel üks vimka varuks olla.

Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Eriti Fantastiline IsendCaveMan kirjutas:Mis asi on EFI?Uko kirjutas:Sul on ta ju EFI,mitte tavaline?Kui tavaline võib veel üks vimka varuks olla.
Just just,eriti kuradi fantastiline.maksipoiss kirjutas:Eriti Fantastiline IsendCaveMan kirjutas:Mis asi on EFI?Uko kirjutas:Sul on ta ju EFI,mitte tavaline?Kui tavaline võib veel üks vimka varuks olla.
Ma ei tea. Kuidas aru saada? Kuskilt lugesin, et 2 gen lõpupoole millalgi muutusid pumbad elektriliseks ... Mul on küll 2 gen viimane aasta (2000) aga ma ei tea sellest elektripumba jutust rohkem midagi.Uko kirjutas: Ehk elektri juhtimisega pumbaga,siis ilma trossita pump.
Vana teema aga märgin ära. Aasta tagasi sai Autoasi Mustjõe töökoda mul kütusefiltriks MANN filtri ilma probleemideta paigaldatud. Olin küll filtri koodi nendele ise MANN kataloogist välja vaadanud. Nüüd soovisin ise kõik filtrid paigaldada.helar kirjutas:Järelturu kütusefitrit soovitaks Mann toodangut. Hangeldab nendega Autoasi.
Tookord kui see teema alguse sai ja filtri vahetusest kasu polnud, siis võtsin julguse kokku, läksin Karla autosse ja tehti pump korda. Mis seal sees täpselt vahetati, see läks meelest. Maksma läks miski 800 ligi aga selle sees oli ka pihustite kontroll mis ma teha palusin ja eelsüüteküünalde vahetus.allar kirjutas:Äge.. Aga mis autol siis lõpuks viga oli?