Seepärast, et võistluse tegemine on päris suure eelarvega üritus, mille korraldaja maksab juba enne sõidu toimumist enda taskust kinni. Mina küll olen veidi närvis enne uut sõitu, et kas seekord ikka tuleb osalejaid piisavalt ja kas ikka tuleme omadesse. Ma ei julge ettegi kujutada, millise miinuse Urmas Lomp sel aastal võistluse ärajätmisega enda kanda võttis. Kuue Kukepea jooksul oleme kaks korda olnud tõsises miinuses, kaks korda arvestatavas plussis ja kaks korda nö nullis. Ma teen teisi asju, et raha saada, võistlust korraldan hobi pärast.Priit82 kirjutas: P.s Huvitaks hirmsasti ka selline asi, et miks kõik korraldajad siiamaani igas teemas, mis seotud osavõtumaksudega, hirmsasti pahandavad/vihastavad???
Enamus jutud osalustasust on stiilis "mis korraldajal viga, võistleja topib ju tema taskud lihtsalt raha täis!" See ei ole päris nii.
Matemaatika osalejate arvu ja osalustasu vahel peab paberil paika küll, aga mina küll ei julge hakata järgmist sõitu tegema 60 eurose osalustasuga lootuses, et äkki tulevad nüüd kõik autoomanikud kivi alt välja ja mul on 100 võistlejat rajal. Tulevad ju ikka need, kes tavaliselt käivad.
Muuseas! Kukepaele paneb auhinnad välja korraldaja ja maksab need osalustasudest. On olnud küll sponsoreid, kes on teinud allahindlust, aga tasuta ei ole sinna lauale midagi sattunud. Kas võistlejad oleksid rahul, kui auhindadeks oleksid karikad ja diplomid ja midagi muud ei saakski? Sellisel juhul võiks osalustasu langetamist isegi kaaluda!